>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular: .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 07, 2008, 09:52:15 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Bu Diziyi neden sevdiniz?  (Okunma Sayısı 73 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 23

« : Mayıs 12, 2008, 07:44:27 ÖS »

Bu Diziyi neden sevdiniz?
nevanur
Bölüm Sorumlusu

BAŞARI: 36

gülüşü ömre bedel

« Yanıtla #1 : Mayıs 12, 2008, 07:52:54 ÖS »

Öncelikle bu sayfa için teşekkürler. Yazmak için bize yeni bir yer daha açıldı sevindim. Diziyi çok sevdim çok duygusal ve bizden olduğu için. 30. bölümden sonra dahada çok sevdim Serhat Tutumluer olduğu için... Öpücük

yemyeşil bir deniz senin gözlerin
selmab.
HepDizi Meraklısı
**

BAŞARI: 7

CAPRİDİEM

« Yanıtla #2 : Mayıs 13, 2008, 01:13:28 ÖÖ »

Bu diziyi neden sevdim. Gerçek hayatta okadar olumsuz olaylar,okadar sevgiyi bilmeyen birbirine saygı duymayan insan topluluğu varki Televizyon ve Gazetelerdeki haberler okadar dengsiz insanların yaptığı olaylarla doluku bukadar olumsuzlukların bukadar saygızızlığın ve sevgizizliğin içinden  Bu dizide Gerçek olmasada  Sevginin engüzelini insanlara aktarabildikleri için romantik olduğu için mafyanın sempatik olanını içinde barındırdığı iyilerin kötüler karşısında kazanan taraf olduğu için beni gerçek hayattaki olumsuzluklardan uzaklaştırdığı hayal kurmama imkan tanıdığı için ve enönemlisi budizideki muhteşem ilikli Ezo&Kadi oynadığı için bu diziyi sevdim.Son Final bölümündeki Kaza,Hastahane bölümleri hariç tabi.Ben 30. bölümle birlikte izlemeye başlayan bir izleyiciyim.
buckel
BAŞKAN

BAŞARI: 31

« Yanıtla #3 : Mayıs 13, 2008, 01:22:58 ÖÖ »

ben başından beri izleyen biri olarak ilk etapta diziyi anadolu geleneklerini köy haYatını ve eski türk filimlerini anımsattığı için sevmiştim, başlarda çok otantikdi.. daha sonra konsept değişti dizi daha bir avrupai hal aldı ama buseferde dizinin jönünün değişmesi ve olayların başka boyutta ilerlemesi, anadolu dizisinden çıkıp modern bir aşk hikayesine dönüştüğü için sevdim..
ama son finalden sonra diyebildiğim tek şey, keşke sevmez olsaydım..

diloş
Yönetim Kurulu Üyesi

BAŞARI: 12

« Yanıtla #4 : Mayıs 13, 2008, 01:30:20 ÖÖ »

bu diziyi neden sevdim  Ney

çünkü ; bir itirafta bulunayım ben bu diziyi izlemiyordum Sırıtan bu dizi ilk başladığında biraz bakmıştım bana çok sıkıcı gelmişti herkes çok beğeniyordu ben kendimi izlemeye zorladıkça daha da sıkılıyordum Sustum sonra bir daha da izlemedim ne zaman ki serhat tutumluer geldi işte o zaman hiç kaçırmadan izlemeye başladım Masum baktım ki eskisi gibi sıkıcı değil serhat tutumluer diziye yeni bir renk katmış dizideki aşk o kadar doğaldı ki bu yüzden çok sevdim bu diziyi
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2006-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Çamlık| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| Arsiv|youtube||kurtlarvadisi|xml| archive|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM