>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular: .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 07, 2008, 06:45:51 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Cold Case 2. Sezon Bölüm Özeti  (Okunma Sayısı 234 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 25

gülümse kaderine

« : Nisan 10, 2008, 01:00:35 ÖÖ »

10.03.2006

2. Sezon başlıyor.

Dedektif Lily Rush yıllar öncesinin çözülememiş ve rafa kaldırılan davalarını gün yüzüne çıkarıp aydınlatmaya devam etmektedir. Bulunan yeni kanıtlar cinayetle suçlanan bir zanlıyı aklayınca, dedektiflerimiz öldürülen adamın kardeşiyle görüşürler. Bu arada cinayetin işlendiği mekanda garsonluk yapan insanları da sorguya çekeceklerdir. 

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #1 : Nisan 10, 2008, 01:01:06 ÖÖ »

17.03.2006

2. Dünya Savaşı’nda fabrikalarda işçi olarak çalışan kadınlar, savaşın 60. yıldönümünde bir araya gelir ve gizemli bir ölümü hatırlar. Maktülün yakın arkadaşlarından biri Rush’a içini döker Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını söyler ve bu davayı kurcalamayı bırakması için yalvarır. Yaptığı birçok görüşme neticesinde Rush, bu kadınların hiçbirinin 1943’te göründükleri kadar masum olmadıklarını fark eder. Birçok yalan ve dalaverenin içinde, gerçeğe ve katile ulaşabilmek için doğru yolu bulmalıdır.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #2 : Nisan 10, 2008, 01:01:32 ÖÖ »

24.03.2006

Ellerine geçen amatörce çekilmiş bir kasette genç bir kadının vurulup öldürüldüğünü net bir şekilde gören Rush ve Valens, ‘Jane Doe’nun 1979’da çözülmeden kapanmış davasını yeniden açar. Soruşturmanın sonunda ulaştıkları iki adam, kasette görülen Daniela’nın amatör filmlerinde kullandıkları oyuncular oldukları söyler ve çekilen görüntülerin gerçek olmadığını iddia eder. Rush ve Valens 19 yaşından beri bir daha kimse tarafından görülmemiş Daniela’ya ne olduğunu bulmak zorundadır.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #3 : Nisan 10, 2008, 01:02:01 ÖÖ »

31.03.2006

1968 yılında efsanevi şarkıcı Johnny Cash’in Folsom Hapishanesi’nde verdiği konser diğer bütün hapishanelerde de yayınlanmış ve milyonlarca mahkumun seyretmesi sağlanmıştı. Aynı gece Philadelphia Hapishanesi’nde yayından hemen sonra çıkan arbedede bir mahkum öldürülmüştü. Bugün ise cesedin hapishanede bir yere gömüldüğüne inanılmaktadır. Rush ve ekibi davayı yeniden açar, insan kemiklerine ulaşınca da konuyu kapatırlar. Fakat bulunan kemiklerin öldürülen mahkuma ait olmadığı anlaşılınca, dedektiflerimiz 36 yıl önceki gerçeklerin peşine düşer. 

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #4 : Nisan 10, 2008, 01:02:23 ÖÖ »

07.04.2006
Rush ve ekibi, Kamboçyalı göçmenlerin 13 yıl önce evlerinde vahşice öldürülmelerini araştırmaktadır. Olay her ne kadar basit bir hırsızlık gibi görünse de maktüllerin sınır dışı edilmemek için gerçek kimliklerini gizlediklerini fark eden Rush, parçaları bir araya getirerek olayı çözmeye kararlıdır.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #5 : Nisan 10, 2008, 01:02:45 ÖÖ »

14.04.2006
Boğularak öldürülen genç bir kadını araştıran Rush ve dedektifler, bu olayın 1989 yılında öldürülen ve cinayeti çözülemeyen 12 yaşındaki bir kızın ölümüne de ışık tutabileceğini fark eder. Öldürülen küçük kızın erkek kardeşi şimdiki cinayetin faili olarak tutuklanmıştır ve itirafları dedektiflerin eski ama kapanmamış davayı tekrar açmasına neden olacaktır. 

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #6 : Nisan 10, 2008, 01:03:29 ÖÖ »

21.04.2006
1983 yılında AIDS olan bir adam, Rush ve Valens’e gelerek eski partnerinin ölümünün araştırılmasını ister. Olayı yeniden açan dedektifler, ölen adamın AIDS’le savaşta ön saflarda yer aldığını ve gay gruplar arasında bu hastalığa karşı bilinç kazandırılması için amansız bir savaş verdiğini öğrenir. Ekibimizin araştırmaları kurbanın seçkin bir aileye mensup olduğunu ve ailesinin kendisini tercihleri nedeniyle reddettiğini ortaya çıkarır. 

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #7 : Nisan 10, 2008, 01:03:48 ÖÖ »

28.04.2006
Rush ve ekibinin çözümlenmemiş bir cinayeti yeniden açması 1950’lerin etkili bir hareketi olan Cadı Avı’nın yeniden canlanmasına neden olur. Hayatta kalanlar için av yeniden başlayacaktır...

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #8 : Nisan 10, 2008, 01:04:07 ÖÖ »

05.05.2006
1985 yılında ölmüş olan bir kadının vücudu bir vahşi yaşam parkında bulunur. Kadın kalbinden vurulmuştur. Dedektifler, kadının cinayet işlendiğinde 12 yaşında olan kızıyla konuşur. Aşırı sert olan babası da çoktan ölmüş olmasına rağmen, ekip cinayetten onun sorumlu olabileceğini düşünmektedir. Ancak araştırma ilerledikçe parkta 8 ceset daha bulunur. Dedektifler, katilin kurbanlarını kaçırıp parka götürdüğü ve orada onları salıp daha sonra avladığını düşünür. Acaba avcı bulunsa da dedektifler onu tutuklamayı başarabilecek midir?

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #9 : Nisan 10, 2008, 01:04:23 ÖÖ »

12.05.2006
Rush, 2000 yılına ait bir dosyayı yeniden açar. Bu bir skandalda adı geçen ünlü Porto Riko’lu bölge savcı yardımcısının davasıdır. Adamın karısı, kocası hakkında çıkan, büyük miktarda bir paranın ortadan kaybolmasına ilişkin haberlerin yalan olduğunu ileri sürmektedir. Rush ve arkadaşları araştırmalarını ilerlettikçe, avukatın genç bir Porto Riko’lunun davasına bakmakta olduğunu öğrenir ve suçlamaların gerçekliğinden şüphe etmeye başlarlar

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #10 : Nisan 10, 2008, 01:05:01 ÖÖ »

BLANK GENERATION/ 
Merhumun ablasının isteğiyle 1987 tarihli Matthew Adams’ın intihar davası yeniden açılır. Matthew siyanür zehirlenmesinden ölen bir tarikat üyesidir. Matthew’un annesinin ölüm şekli de gün ışığına çıkınca, babası şüphelenmeye başlar. Bir aşk üçgeninin belirmeye başlaması takımın dikkatini hapiste olan tarikat liderine çevirir. Ancak ekip gerçeği bulmaya yaklaştığında katil bir kez daha saldırır ve bu kez hedefi Rush’tır. Bu sırada Valens’a çok yakın olan birisi ölü bulunur, bu ölüm de bir intihar gibi gözükmektedir.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #11 : Nisan 10, 2008, 01:05:41 ÖÖ »

26.05.2006
Ölüm döşeğindeki bir boks hakeminin itirafı üzerine 1976 yılına ait, durdurulmuş olması gereken bir müsabakada ölümcül bir darbe alarak hayatını kaybeden bir boksörün davası yeniden açılır. Mağlup boksörün neden ringde ölüme terkedildiğini araştıran ekip, birçok şüpheli bulacaktır

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #12 : Nisan 10, 2008, 01:06:00 ÖÖ »

02.06.2006
Şehirdeki silahların ve silah kullanıcılarının denetlenmesini esas alan yeni programın uygulanması esnasında Rush ve ekibi 1987’de işlenmiş faili meçhul bir cinayet ile yüz yüze gelir. Bulunan silah bir çeşit çete hesaplaşması olduğu tahmin edilen kapışma sırasında kullanılmış ve yolda bulunan küçük masum bir kızın ölümüne sebep olmuştur. Araştırma süresince ekip, silahın pek çok kez el değiştirdiğini ve tüm sahiplerinin başına bir biçimde dert açtığını keşfeder. Bu arada, Valens da Rush’ın kız kardeşiyle ilişkisini Rush gerçeği öğrenmeden bitirmeye çalışmaktadır

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #13 : Nisan 10, 2008, 01:07:00 ÖÖ »

09.06.2006
Rush ve ekibi, 19 yaşındaki Ellie McCormick’in boğularak öldürülmesiyle sonuçlanan 1969 tarihli bir cinayet vakasını incelemektedir. Kızın cesedi, erkek arkadaşı Warren’ın, Vietnam savaşına katılmamak için Kanada’ya kaçtığı gün onun dairesinde bulunmuştur. Babasının cenazesine katılmak için Amerika’ya geri dönen Warren, ekip tarafından hemen sorguya alınır. Dedektifler, Ellie’nin öldürülmeden önce, ayrılığı atlatamayan eski nişanlısı Bud tarafından izlendiğini öğrenirler. Ayrıca aynı zamanlar içerisinde, Ellie’nin tekerlekli sandalyeye mahkum olan erkek kardeşinin Vietnem Savaşı’ndan korkunç bir sırla döndüğünü ve bunu da Ellie’nin öğrendiğini keşfederler. 

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #14 : Nisan 10, 2008, 01:07:40 ÖÖ »

16.06.2006
Rush ve ekibi, yeni ortaya çıkan kanıtlar sonucu cinayet olabileceğinden şüphe edilen zeka özürlü bir gencin ölümünü yeniden incelemeye alır. Araştırma esnasında yapılan soruşturma sonucu gencin mahallenin kabadayısı gençleri tarafından sürekli rahatsız edildiği ve haksız yere cinsel tacizle suçlandığı ortaya çıkar. Dedektifler aynı zamanda gencin babasının ona karşı sorumsuz ve ilgisiz olduğunu, annesinin de ölümcül bir hastalıkla boğuştuğunu öğrenir. Tüm bu bilgiler, soruşturmaya yeni bir yön verir.

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2006-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Çamlık| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| Arsiv|youtube||kurtlarvadisi|xml| archive|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM