>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular: .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 13, 2008, 11:56:17 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Desperate Housewives Bölüm Özetleri 2. Sezon  (Okunma Sayısı 278 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 25

gülümse kaderine

« : Nisan 12, 2008, 01:41:00 ÖÖ »

204/ They Asked Me Why I Believe in You/ Sana Neden İnandığımı Sordular!

3 Ocak SALI

Susan’ın hem dostu hem de yayımcısı olan Lonny Moon, finansal sorunlarla boğuşmaktadır; ancak bu sorunların ucu Susan’a da dokunacaktır. Lynette ise erkek avcısı patronu Nina ile sık sık gece gezmelerine gitmek zorunda kalır.

Bu arada Rex’in ölümüyle ilgili şüpheler Bree’nin üzerinde toplanır. Gabby ise Carlos’u savunması için acar bir avukat olan David Bradley’i tutar.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #1 : Nisan 12, 2008, 01:41:22 ÖÖ »

205/ I Wish I Could Forget You/Seni Unutabilmeyi İsterdim /10 Ocak SALI
Bree, George’a verdigi tepkiden dolayı çok pişman olur. Lynette ise muhteşem bir deneyim yaşar. Paul Young, Wisteria Lane’e döner. Carlos hapiste cezasını çekmeye devam ederken, Gabrielle kocasının özgürlüğünü kazanabilmesi için çabalamaktadır. Bu arada  Mike ve Susan ilişkisi yeni bir krizle karşı karşıyadır.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #2 : Nisan 12, 2008, 01:41:41 ÖÖ »

206/ Color & Light/Renkler ve Işık /17 Ocak SALI
Tom ve Lynette yeni komşuları hakkında ilginç şeyler öğrenir.  Bree çok önemli bir sorunun cevabını bulurken, Betty ise çok önemli bir şeyi yitirir. Bu arada eski arkadaşlarının ziyaretiyle Gabrielle modellik yaptığı günlere döner…

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #3 : Nisan 12, 2008, 01:42:01 ÖÖ »

207/ The Sun Won’t Set/Güneş Batmayacak /24 Ocak SALI
Wisteria Lane sakinleri çevrede yaşanan hırsızlık olayları yüzünden panik halindedir. Susan ise annesi ve Morty’nin düğününde, gerçek babasının kim olduğunu öğrenir…

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #4 : Nisan 12, 2008, 01:42:25 ÖÖ »

Savaş Hakkında Bilmen Gereken Bir Şey Daha Var / 04.03.2006
Dr. Ron, Susan’a ameliyat olmasını söyler. Susan ise ameliyatı onun yapmasını istemez. Bu arada Bree ve Betty tahmin ettiklerinden daha fazla ortak yönleri olduğunu fark edeceklerdir. Tom ise Parcher & Murpy’de işe başlar. Ve Applewhite ailesi taşınma kararlarını açıklar.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #5 : Nisan 12, 2008, 01:42:43 ÖÖ »

İyi Olacağız / 28.02.2006
Birçok başarısız flört yaşayan Susan, nihayet genç ve çekici bir doktorla tanışır. Bu arada Bree tutuklanır. Aylarca süren bir sessizlikten sonra Noah Taylor ise Mike Delfino’nun hayatına yeniden girer.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #6 : Nisan 12, 2008, 01:42:58 ÖÖ »

Bir Öpücük Daha / 21.02.2006
Gabrielle’i Tom’la öpüşürken yakalayan Lynette kıskançlık krizine girer. Lynette ve Gabrielle’in arkadaşlıkları bitmek üzeredir. Bu arada Mike, Zach’le bağlantı kurmaya çalışır. Andrew, Bree’ye şantaj yapmak isterken, Wisteria Lane sakinlerinin gizemli Applewhite ailesi hakkındaki şüpheleri ise günden güne artmaktadır.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #7 : Nisan 12, 2008, 01:43:18 ÖÖ »

Herkesin Merak Ettiği Ayrıntılar / 14.02.2006
Dizinin en beğenilen ve sevilen sahneleriyle izleyiciye 2. sezonu yeniden özetleyen özel bölüm. Karakterlerin orijinal hikayelerini Mary Alice Young’ın anlatımıyla izleyeceğiz...

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #8 : Nisan 12, 2008, 01:43:52 ÖÖ »

Eve Dönüş / 07.02.2006
Carlos, Afrika’da misyonerlik yapmaya karar verir. Bree, Andrew’u eve getirir. Lynette ise “Porcher & Murphy”ye günlük bir çocuk bakım merkezi kurdurmaya çalışmaktadır.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #9 : Nisan 12, 2008, 01:44:17 ÖÖ »

14.03.2006
Dr. Ron, Susan’a ameliyat olmasını söyler. Susan ise ameliyatı O’nun yapmasını istemez. Bree ve Betty tahmin ettiklerinden daha fazla ortak yönleri olduğunu fark edecektir. Bu arada Tom, Parcher & Murpy’de işe başlar. Applewhite ailesi ise taşınma kararlarını açıklar.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #10 : Nisan 12, 2008, 01:44:57 ÖÖ »

21.03.2006
Tom yeni patronlarıyla ilişki kurabilmek için çok fazla çalışmaktadır. Karl, Susan’a reddedemeyeceği bir teklif yapar. Gabrielle ise evini düzene sokmaya uğraşmaktadır.

28.03.2006
Edie, Karl’ın teklifini ciddiye almadığını düşünmektedir. Fakat Karl gerçekten Susan’la evlenmeye çabalamaktadır. Bu arada Carlos annesi ve Gabrielle arasındaki ilişkinin bilmediği yönlerini öğrenir. Lucia ve Lynette ise Bree’nin alkol probleminin sandıklarından da vahim olduğunu farkeder

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #11 : Nisan 12, 2008, 01:45:19 ÖÖ »

04.04.2006
Susan ve Karl'ın evliliği için her şey hazırlandığı sırada, Susan'ın, Karl'ın kendisini terk ettiği gece yüzüğünü fırlatıp attığı ortaya çıkar. Herkes yüzüğü aramaya başlar. Gabrielle, çapkın annesi Lucia kendisine bir sürpriz yapıp çıka geldiğinde pek mutlu olmaz ancak Lucia, Gabriel ve Carlos'a çocuk sahibi olmak konusunda akıllarına gelmeyen bir fikir verecektir. Tom ve Lynette Cumartesi günü çalışmak zorunda olduklarından Tom, çocuklara bakması için bayan McCluskey'i çağırır. 

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #12 : Nisan 12, 2008, 01:46:12 ÖÖ »

18.04.2006
Noah Taylor, Paul Young'ı kredi kartı sahteciliğinden tutuklattırır. Diğer yandan Tom, Lynette'i devamlı kendisine emirler buyurmakla suçlar. Carlos ve Gabrielle'in çocuk evlat edinme çabaları, evlat edinme bürosunda Gabrielle’in eski genç erkek arkadaşının annesi Helen Rowland'le karşılaşmalarıyla daha da zorlaşır. Susan ameliyata hazırlanmaktadır. Lynette ise Gabrielle ve Susan'a, Bree'nin içki sorunundan bahseder.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #13 : Nisan 12, 2008, 01:46:26 ÖÖ »

02.05.2005 
Eva ve Carlos evlat edinmek için güzel bir bebek aramaktadır. Bree, Andrew’ün sıklaşan ataklarına karşı koyabilmek için alkoliklerin katıldığı bir toplantıya gider. Susan ise sırrını Dr. Ron’dan saklamaya çalışmaktadır.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #14 : Nisan 12, 2008, 01:46:50 ÖÖ »

09.05.2005
Carlos ve Gaby bebekleri hakkındaki gerçeği öğrenir. Lynette, Bree için kefalet ödemek zorunda kalır. Karl ve Eddie verdikleri bir partiyle nişanlanırken, Bree sponsoru Peter’la yakınlaşmaya başlamıştır.

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2006-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Çamlık| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| Arsiv|youtube||kurtlarvadisi|xml| archive|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM