>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular: .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 16, 2008, 12:23:50 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Desperate Housewives Bölüm Özetleri 3. Sezon  (Okunma Sayısı 256 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 25

gülümse kaderine

« : Nisan 12, 2008, 01:59:23 ÖÖ »

09.01.2007 (3. SEZON)
Wisteria Lane’e yağmurla beraber bir hüzün çökmüştür. Mike’ın başına gelen korkunç kazadan bu yana altı ay geçmiştir. Mike hala hastanede komada yatmaktadır ve Susan onun başından bir an olsun ayrılmamaktadır. Bu arada Bree, Orson’la nişanlanır. Gabrielle ve Carlos ise boşanma hazırlıkları içindedir, ancak sekiz buçuk aylık hamile olan taşıyıcı anne Xiao-Mei evden kaçınca işlemleri bir süreliğine askıya alırlar. Evde bir çocuğun daha olmasına alışmaya çalışan Lynette, kızın annesi Nora’ya daha fazla tahammül edemeyeceğini fark eder. Öte yandan Susan, karısı komada olan Ian’dan çıkma teklifi alır. Edie ise çaresizce Young ailesinin evini satmaya çalışmaktadır.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #1 : Nisan 12, 2008, 02:00:25 ÖÖ »

16.01.2007
Susan, Ian’ın çıkma teklifini kabul etmiştir. Ancak gittikleri restoran da Ian’ın eşinin anne ve babasıyla karşılaşınca işler karışır. Erkek arkadaşı sayesinde evde fazla vakit geçirmeyen Nora ondan ayrılınca, Tom ve Lynette işe el koyar ve Nora’ya Bree’nin nikahından birisini ayarlamaya çalışır. Nihayet Bree ve Orson’ın düğün günü gelmiş çatmıştır. Ancak tatsız bir olay resepsiyonun yarıda kesilmesine sebep olacaktır, çünkü Orson’ın eski karısına ait olduğu sanılan bir kadın cesedi bulunmuştur. Bu arada Edie evine gizlice girmeye çalışan 18 yaşındaki yeğeni Austin’i yakalayınca, onun bir süreliğine kendisiyle beraber kalmasına izin verir. 

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #2 : Nisan 12, 2008, 02:00:52 ÖÖ »

23.01.2007
Wisteria Lane’de hafta sonudur ve herkesin özel planları vardır. Bree ve Orson balayına çıkmak üzeredir. Gabrielle ve Lynette ise spa’ya giderek biraz gevşemeyi ummaktadır. Tom çocuklarla kamp gezisine çıkacaktır. Susan ise Ian’la beraber kafa dinleyecekleri ufak bir kaçamak planlamaktadır. Ancak işler planlandığı gibi gitmez. Tom zor durumda kalır ve yardım için Lynette’i arar. Öye yandan Bree havaalanındayken Andrew’un evsiz bir genç olarak televizyona çıktığını görür ve balayı planları yarıda kesilir. Gabrielle, John’a rastlar. Susan ise içinde bulunduğu durumun Mike’ı aldatmak olup olmadığını sorgulamaktadır.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #3 : Nisan 12, 2008, 02:01:15 ÖÖ »

30.01.2007
Mike Delfino nihayet komadan uyanmıştır, ancak yaşadığı son iki seneyle ilgili hiçbir şey hatırlamamaktadır. Edie ise ona bu konuda yardım etmeye dünden hazırdır. Susan haberi aldığında hala Ian’la şehirdışında vakit geçirmektedir. Bree tüm yaşadıklarını tekrar gözden geçirdiğinde ailesinin mükemmellikten ne kadar da uzak olduğunu bir kez daha görür. Öte yandan Lynette, Parker’ın beyzbolu bırakmaması için elinden geleni yapmaya kararlıdır, çünkü ona göre Parker başladığı işi yarım bırakmamayı öğrenmelidir. Carlos eve 

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #4 : Nisan 12, 2008, 02:01:51 ÖÖ »

06.02.2007
Gabrielle ve Carlos arasındaki boşanma davası giderek çirkinleşmeye başlar. Bu arada Susan da geçmişi hatırlatırken Mike’ın hafızasında ufak değişiklikler yapmayı ummaktadır, ancak Edie’nin o komadan uyandığından beridir onun kız arkadaşı olduğu numarası yapığını öğrenir. Öte yandan Tom en büyük hayalinin bir pizzacı açmak olduğuna karar verir, fakat bu fikir Lynette’in pek de hoşuna gitmeyecektir. Bree ise Danielle’in tarih hocasıyla yaşadığı ilişkiyi bitirmesi için elinden geleni yapacaktır. Bu arada Mike’ın telefon numarası ölü bir kadının üstünde bulunur.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #5 : Nisan 12, 2008, 11:08:50 ÖÖ »

13.02.2007
Tüm olanlardan sonra Susan, Ian’a olan aşkını itiraf eder. Öte yandan zorlu bir boşanma devresi geçiren Gabrielle ve Carlos beraberliklerine son bir şans tanımaya karar verir ve aşklarını tazelemek için ellerinden geleni yapmaya başlar. Bu arada Bree de yavaş yavaş Orson’ın geçmişindeki sırlarla yüzleşmeye başlamıştır. Nora ve Lynette ise birbirlerine savaş ilan eder.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #6 : Nisan 12, 2008, 11:09:04 ÖÖ »

20.02.2007
Carolyn Bigsby yerel bir supermarkette alışveriş yapanları rehin alınca tüm Wisteria Lane sakinlerinin hayatları sonsuza dek değişecektir. Öte yandan hala boşanma davasıyla boğuşan Gabrielle ve Carlos mal paylaşımını nihayet tamamlamıştır. Gabrielle evi alacaktır, Carlos da içindeki her şeyi... Bu arada Susan da Ian’la beraber Paris’e gitme hazırlıklarına başlamıştır.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #7 : Nisan 12, 2008, 11:09:23 ÖÖ »

27.02.2007
Lynette nihayet hastaneden taburcu edilmiştir. Bu arada Gabrielle modellik kariyerine geri dönme kararı alır ve bu amaçla New York’a gider. Susan ise eve döndüğünde Austin ve Julie’yi kanepede uygunsuz bir şekilde yakalar. Öte yandan Bree kayınvalidesi Gloria’yla görüşür, ancak Orson’ın onunla kavgalı olduğunu unutmaması gerekmektedir. Bu arada dedektif Ridley de Mike’ın evi için arama emri çıkartır.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #8 : Nisan 12, 2008, 11:09:44 ÖÖ »

06.03.2007
Gabrielle potansiyel güzellik kraliçelerini eğitmek üzere işe başlar. Bu arada Lynette, yeni komşusu Art’ın bodrum duvarının yarı çıplak genç erkek çocuğu fotoğraflarıyla dolu olduğunu görünce onun bir sübyancı olduğuna karar verir. Susan ise Ian’ın evinde kalmaktadır, ancak Ian’ın uşağıyla pek anlaşamamaktadır. Öte yandan Carlos da Mike’tan bir süreliğine onun evinde kalmak için izin ister. Bu arada annesinin bitmek bilmez geçici ziyareti Orson’ın geçmişindeki bir sırrı daha ortaya çıkaracaktır.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #9 : Nisan 12, 2008, 11:10:02 ÖÖ »

13.03.2007
Wisteria Lane sakinleri her yıl düzenledikleri geleneksel parti için hazırlıkları tamamlamıştır. Bu arada güzellik yarışmalarına girecek genç kızları eğiten Gabrielle, çalıştırdığı kızlardan birinin babasına göz koymuştur. Öte yandan Mike, Monique’i öldürmektan tutuklanır. İşgüzar Lynette ise mahallede yaşayan tüm anneleri organize ederek Art’a karşı protesto düzenler. Ama bu Art’ın kız kardeşinin kalp krizi geçirmesine sebep olacaktır. Bu arada Susan da Ian’ın anne babası için yemek hazırlamak zorunda kalır.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #10 : Nisan 12, 2008, 11:10:24 ÖÖ »

20.03.2007
Tom ve Lynette, Kayla’yı ailenin bir parçası gibi hissettirmeye çalışır. Alma Hodge da Orson ve Bree’ye bir ziyarette bulunmaya karar verir. Bu arada Monique’i öldürmekten tutuklanan Mike zor günler geçirmektedir. Susan da Ian’ın Mike için tuttuğu avukattan bahsetmek üzere hapishanede onu ziyarete gider. Öte yandan Gabrielle, Carlos’u Bill’le olan ilişkisini bozmaya çalışmakla suçlar. Bree ise Alma’nın hayatta olduğunu Susan’a kanıtlamak için bir akşam yemeği daveti düzenlemeye karar verir.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #11 : Nisan 12, 2008, 11:10:40 ÖÖ »

27.03.2007
Alma’nın, Wisteria Lane’e taşınmış olması Bree’nin canını sıkmaktadır. Bu arada Gabrielle’in uzun zamandır kendisini takip eden gizli hayranının kimliği nihayet ortaya çıkacaktır. Öte yandan Lynette’in kocası yıllardır hayalini kurduğu pizzacıyı sonunda açar. Ancak Scavo Pizzacısı’nın geleceği pek de parlak görünmüyordur. Öte yandan Julie ve Austin doğum kontrol hapları alabilmek için Edie’den ebeveyn izni vermesini ister.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #12 : Nisan 12, 2008, 11:11:01 ÖÖ »

03.04.2007
Zac’den uzak durmaya çalışan Gabrielle bunu bir türlü başaramamaktadır. Bu arada Mike’ın yeni avukatı ona suçunu itiraf etmesinin en akıllıca taktik olacağını anlatır, ancak Susan onunla aynı fikirde değildir. Öte yandan Gloria, Alma hayattayken Bree'nin hep “diğer kadın” konumunda olacağını Bree’ye söyler. Lynette ise işe geri döneceğine hasta numarası yapar ve yemek fuarında Tom’un pizzalarını tanıtmasına yardımcı olmaya karar verir.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #13 : Nisan 12, 2008, 11:11:29 ÖÖ »

10.04.2007
Ian nihayet Susan’a evlenme teklif eder. Bu arada Scavo pizzaları da büyük açılış için gün saymaktadır. Hipnozla terapi yapan bir uzmana giden Mike, Monique’i hatırlamayı ummaktadır. Öte yandan Gabrielle tanıştığı avukattan oldukça hoşlanmıştır, ancak avukat Zach için çalışmaktadır ve Zach’in Gabrielle’i kimselere bırakmaya niyeti yoktur. Bu arada Monique’in dişlerini ele geçirebilmek niyetiyle merdivene çıkmak için kandırılan Bree düşerek hastaneye kaldırılır

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #14 : Nisan 12, 2008, 11:11:58 ÖÖ »

17.04.2007
Wisteria Lane kasabası sakinleri Scavo Pizzacısı’nın büyük açılışı için biraraya gelmiştir. Bu heyecanlı olay esnasında başka heyecanlar da yaşanacaktır. Kasabanın sakinlerinden biri zamansız bir şekilde kaderiyle karşılaşacak, bir diğeri de gelen evlilik teklifini kabul edecektir.

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2006-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Çamlık| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| Arsiv|youtube||kurtlarvadisi|xml| archive|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM