>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular: .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 14, 2008, 12:11:21 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Desperate Housewives Bölüm Özetleri 4. Sezon  (Okunma Sayısı 245 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 25

gülümse kaderine

« : Nisan 12, 2008, 11:15:39 ÖÖ »

04.12.2007 (Özel Bölüm)
Geçtiğimiz üç sezon boyunca Wisteria Lane’de yaşayan çaresiz evkadınlarımızın başından geçenler Mary Alice’in anlatımıyla ekranlara yansıyor.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #1 : Nisan 12, 2008, 11:16:02 ÖÖ »

11.12.2007 (4. Sezon)
Edie’nin intihara teşebbüs etmesi kasabada büyük şaşkınlık yaratır. Aslında Edie’nin niyetinin ölmek olmadığı gayet açıktır. Bu durumda Gabrielle ve Carlos’un beraber kaçma planları da suya düşer. Bu arada Lynette kemoterapinin yan etkileriyle mücadele etmektedir. Öte yandan uzunca bir süredir başka yerde yaşayan eski Wisteria Lane sakinlerinden Katherine Mayfair, yeni kocasıyla kasabaya geri döner. Bree ise hamile olmadığını hala itiraf etmemiştir.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #2 : Nisan 12, 2008, 11:16:20 ÖÖ »

18.12.2007
Tom’un duygusallığına tahammül edemeyen Lynette kemoterapi seanslarından onu kovar. Bu arada Mike’la geçireceği özel gece için her şeyin mükemmel olduğundan emin olmak isteyen Susan’ın yanlışlıkla striptizci olduğu zannedilir. Öte yandan o çevrenin en iyi aşçısı ünvanının elinden alınacağından korkan Bree, Katherine’in ödüllü tariflerinden birini çalmaya kalkışır. 

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #3 : Nisan 12, 2008, 11:16:39 ÖÖ »

25.12.2007
Susan herkesin katılacağı bir sessiz sinema oyunu partisi düzenleyecektir. Aslında önceleri diğer evkadınları partiden kaçmak için bahaneler uydursa da Bree, Mayfairler’in evinde gizlice duyduğu sırrı onlarla paylaşınca, fikirleri değişir ve partiye Katherine’i de davet etmeye karar verirler. Bu arada Stella, Lynette’in kemoterapi seanslarını daha rahat geçirmesine yardımcı olmak için ona özel brownie’ler hazırlamıştır. 

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #4 : Nisan 12, 2008, 11:16:52 ÖÖ »

01.01.2008
Kadın doğum uzmanına giden Edie alacağı haberlere oldukça şaşıracaktır. Bu arada Bree’nin arkadaşlarının onun doğacak bebeği şerefine düzenledikleri partide Bree’nin eski kayınvalidesi tüm hamilelik meselesinin aslında bir düzmece olduğunu keşfeder. Öte yandan kasabaya homoseksüel bir çift taşınmıştır. 

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #5 : Nisan 12, 2008, 11:17:06 ÖÖ »

08.01.2008
Bob ve Lee’nin ön bahçelerindeki ilginç su heykeli Wisteria Lane sakinlerini harekete geçirir. Öte yandan Edie Carlos’un Gaby’yle gizli gizli ilişki yaşadığını keşfeder. Bu arada Solisler’in eski bahçıvanı John Rowland, Gaby’yle tekrar yakınlaşmaya çalışmaktadır

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #6 : Nisan 12, 2008, 11:17:28 ÖÖ »

15.01.2008
Edie’nin en büyük korkusu başına gelir ve Carlos onu terk eder. Öte yandan Susan Mike’ın öldü bilinen babasını bulur. Bu arada Cadılar Bayramı partisinin tam ortasında Danielle’in doğum sancıları başlar.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #7 : Nisan 12, 2008, 11:17:43 ÖÖ »

22.01.2008
Lynette’in kız kardeşleri Lydia ve Lucy ziyarete gelmiştir. Bu arada Susan ve Mike’a yemeğe giden Bree ve Orson bebeğin sünnet edilmesi konusunda farklı görüşlere sahip olduklarını fark ederler. Öte yandan tekne gezisi sırasında Victor, Gaby’yi Carlos’la ilişkisi konusunda sorgulayınca Gaby onu denize atar. Bree ise Susan’a Mike’ın uyuşturucu bağımlılığı olduğundan şüphelendiğini söyler. 

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #8 : Nisan 12, 2008, 11:18:08 ÖÖ »

29.01.2008
Adam’ın geçmişinden gizemli biri Wisteria Lane’e gelmiştir. Bu arada dedektifler Gaby’yi Victor hakkında sorgular. Danielle’in bebeği ise Bree ve Orson’ın evliliği üzerinde stres yaratmıştır. Öte yandan Lynette uzun zamandır görüşmediği üvey babasıyla tekrar biraraya gelir. Susan da Mike’ın tuhaf davrandığını fark etmeye başlamıştır

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #9 : Nisan 12, 2008, 11:18:22 ÖÖ »

05.02.2008
Korkunç kasırga Wisteria Lane sakinlerinin hayatını alt üst eder. Mahalledeki herkes korkuyla evlerinin bodrumlarında ve kilerlerinde saklanır. Artık hepsinin hayatı sonsuza dek değişecektir. Bu arada merdivenlerden düşen Susan kendini hastanede bulur. 

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #10 : Nisan 12, 2008, 11:18:37 ÖÖ »

12.02.2008 (4. Sezon Finali)
Kasabayı altüst eden ölümcül kasırganın ardından Wisteria Lane sakinleri yaşamlarını tekrar kurmaya çalışmaktadır. Bu arada Katherine birisinin sakladığı sırdan haberdar olabileceğini öğrenir. Lynette ise kaderde ailesini bekleyenlerle yüz yüze gelmek zorundadır. 

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #11 : Nisan 12, 2008, 11:19:03 ÖÖ »

DESPERATE HOUSEWIVES
Yeni bölümler Mayıs'ta. Bekleyin

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2006-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Çamlık| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| Arsiv|youtube||kurtlarvadisi|xml| archive|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM