|
|
|
|
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 25
gülümse kaderine
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 12, 2008, 12:48:46 ÖÖ » |
|
Oyuncu kadrosuyla dizi ve üçüncü sezon hakkında söyleşi
“Desperate Housewives” uzun bir ayrılıktan sonra yepyeni bölümleriyle ocakta dönüyor. Bu kavuşmadan önce dizinin oyuncuları, arayı kapatmak adına yeni sezon ve karakterleri hakkındaki soruları yanıtlıyor Üçüncü sezonda izleyicileri neler bekliyor? Eva Longoria (Gabrielle Solis): Şu ana kadar Gabrielle bilindik çizgisinden çıkmadı, ama olaylar gitgide daha ilginçleşecek, çünkü Carlos ile acımasız bir savaşın içine giriyor ve bu durum komik sahnelerin doğmasına yol açacak. Teri Hatcher (Susan Mayer): Geçmişe oranla bu sezon daha fazla ortak sahnesi bulunan ana karakterler, zor durumlarla baş etme konusunda birbirlerine yardım edecek. Susan ise Mike ile birlikte olabilmek için uzun süredir bekliyor, ama mahallede kafasını karıştıracak yeni bir adam var. Marcia Cross (Bree Van De Kamp): Zor bir sezonun ardından onu yeniden doğmuş, umudunu ve dişiliğini geri kazanmış göreceğiz. Yeni tanıştığı Orson ona enerji getiriyor, yakışıklı olmasının yanı sıra temizlik yapmayı da seviyor. Felicity Huffman (Lynette Scavo): Lynette bir süreliğine, kocası Tom’dan bir çocuğu olan Nora karakteriyle uğraşacağa benziyor. Nicollette Sheridan (Edie Britt): Edie’nin kurnaz yeğeni onunla birlikte kalmaya başlayacak. Edie’nin ondan öğrenebileceği birkaç numara var. Eminim bu sezon Wisteria Lane’de birçok karmaşıklıkta onun parmağı olacak. Gwendoline Yeo (Xiao-Mei): Hâlâ bir Asyalı’yım ve karnım da giderek büyüyor. Sanki beşizlerim olacakmış gibi görünüyorum. Hayli korkutucu... Kyle MacLachlan (Orson Hodge): Orson ve Bree arasında bir romantizm mevcut ve iyi anlaşıyor görünüyorlar. Bir düğün olabilir. Shawn Pyfrom (Andrew Van De Kamp): Dizinin yaratıcısı Marc Cherry, üçüncü sezonda döneceğimi açıkladı bile. Birinci bölümde olamayacağım, ama çok geçmeden görüneceğim. Andrea Bowen (Julie Mayer): Bu sezon daha çok rolüm var. Susan’dan bağımsız gelişecek bir hikâye, onun büyümesi, flörtleşip bir sevgilisi olması üzerinde duracak. Julie’yi çok daha heyecan verici olaylar bekliyor.
İkinci sezonda en sevdiğiniz sahneler hangileriydi? Eva Longoria:Gabrielle’in geçen sezon her yöne giden harika bir hikâye çizgisi vardı. Çok eğlendik. Rahibeyi patakladığım sahneyi çok sevmiştim. Ayrıca Xiao-Mei ile aramda geçen sürtüşme de hoşuma gitti. Xiao-Mei’yi canlandıran Gwendoline Yeo mükemmel bir aktris ve senaryoda yeni bir rekabet çok eğlenceliydi. Felicity Huffman: Eski patronum Nina Fletcher’ı canlandıran Joely Fisher ile yer aldığım sahneler çok eğlenceliydi. Joely harika bir insan. Onunla çok daha iyi iş çıkardığıma inanıyorum. Nicolette Sheridan: Edie için en sevdiğim bölüm, Susan’ın üzerinde kayıt cihazı olduğunu anlayıp parka kadar arkasından koşturduktan sonra her tarafını arıların sokmasına rağmen hastanede fazlasıyla çekici göründüğüydü. Ricardo Antonio Chavira (Carlos Solis): Benim bir rolüm yoktu, ama Gabrielle’in rahibeyle kavga ettiği sahne harikaydı. Ayrıca benim ve Eva’nın karakterinin, Xiao-Mei’yi çocuğumuzun taşıyıcısı olması için ikna etmesi vardı. Durumun kendisi çok komikti. Çok eğlendik. Brenda Strong (Mary Alice Young): Benim en sevdiğim sahne, Julie’nin anne ve babasını yatakta basınca onlardan iğrenip merdivenlerden aşağı inerken ikisinin de arkasından koşmasıydı. Boşanmalarda çocukların tekrar bir araya gelmeyin dediği pek görülmez. Genelde tam tersi olur. Gwendoline Yeo: Ricardo’yu öpmek fena değildi. Eva ile her sahne keyifli geçiyor. Çünkü o da benim gibi çok enerjik, kabına sığamıyor. Bir başka sahne de sabahlığımı çıkarmak zorunda kaldığımdı. En eğlencelisi değildi belki ama aşağılayıcı ve kırılgan bir andı.
Zaman içinde karakterinizde nasıl değişiklikler yaşandı? Eva Longoria: Gabrielle çok gelişti. Bencilliği bırakıp Carlos ile bebek sahibi olmaya çalıştı. Düşük yaptığında daha yumuşak bir tarafını gördük. İzleycilerin onun bu insanî yönüyle daha iyi bağ kurabildiğini düşünüyorum. Teri Hatcher: Susan çok güvensiz ve utangaçtı. Mike ile birlikte olmaya çalışırken çok şeyi yüzüne gözüne bulaştırdı, ama ikinci sezonun sonlarına doğru sakarlıkları devam etse bile ne istediğini bilen bir kadına dönüştü. Marcia Cross: Bree’nin başına gelen bütün trajedilerin ardından, çizdiği mükemmeliyetçi port-renin tamamen yıkıldığını izledik. Özünde aynı ama, asla yapmayacağını düşündüğü bazı eylemler gerçekleştirip, esnediğini ve kusursuz maskesinin altındaki insanı gördük. Joy Lauren (Danielle Van De Kamp): Başından çok şey geçti. Olgunlaşmış olabilir, ama tam olarak iyi bir tarafa yönelmedi. Andrea Bowen: Julie benim gibi büyüyor. Pilot bölümde 13 yaşındaydım ve dizi 14 yaşındayken başladı. Bu sezon onda da değişiklikler, büyüme ve isyankârlık var.
Karakterinizle aranızdaki benzerlikler veya farklılıklar nelerdir? Teri Hatcher: Susan’ın kendimle en bağdaştırdığım özelliği iyi niyetli olup, doğru bir şeyler yapmaya çalışırken her şeyin yanlış gitmesi. Ama o benden de şanssız. Felicity Huffman: Aslında Lynette ile ben çok farklıyız, özellikle de çocuk yetiştirmek açısından. Ben kesinlikle onun kadar dayanıklı olamazdım. Ya Tom’a o kadar çok çalışmamasını söylerdim ya da annemi çağırırdım. Gwendoline Yeo: İkimiz de göçmeniz. Amerika’ya geldiğimizde ikimizin de aksanı vardı. Ben ruj sürüp, süslenmeye meraklıyım, ama o karşı. Herhangi bir tarz edinmemeye karar vermiş ve bu harika. Böylece üzerimde hiçbir baskı oluşmuyor. Kyle MacLachlan: Espri anlayışlarımız benzer, yani biraz soğuğuz ikimiz de. Desperate Housewives dünyasında işine yarıyor. İkimiz de titiziz.
kaynak.abc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 12, 2008, 12:51:20 ÖÖ » |
|
Detaylarla dolu sahne arkası
Dram ağırlıklı 2.sezondan sonra “Desperate Housewives “ yeni bölümlerinde komedi dozunu artırarak bol olaylı,yüksek tempolu bir hikaye çizgisi izliyor.Üstelik “Desperate Housewives”ın sahne arkası da en az dizi kadar renkli detaylarla dolu.
2.Sezonda Applewhitelar’ın ve Bree’nin çakışan dram ağırlıklı hikaye çicgileri nedeniyle temposu düşen Desperate Housewives bazı eleştirilere maruz kalmıştı.Ancak 3.sezon hayranlarını sevindirecek hızda,bütün sezona hakim olan tek bir hikaye yerine bol olaylı geçiyor.Komedi unsurunu da geri kazanan dizide bu ay Gabielle’i eski modellik günlerine geri dönmeye çalışırken izleyeceğiz.Diğer yandan Susan Ian ile ilişkisini derinleştirmek siteyip bazı engellere takılacak.Lynette ve Tom,annesi süermarkette ölen Kayla’yı mutlu etmeye çabalayacak.Bree ise kocası Orson’ın süprizlerle dolu geçmişiyle baş etmeye çalışacak.Wisteria Lane’de merak uyandırıcı olayların ardı arkası kesilmezken kamera arkasında olup bitenlere de yenileri ekleniyor.Ekranda izlediklerimizin hangi safhalardan geçtiğini düşününce düşen Desperate Housewives sahne arkasının en az dizi kadar renkli olduğu ortaya çıkıyor. *Dizinin adı düşen Desperate Housewives (Umutsuz Ev kadınları) konmadan önce Wisteria Lane ve The Secret Lives of Housewives(Evkadınlarının Gizli Yaşantıları) gibi seçenekler üzerinde durulmuş. *Bölüm adlarının çoğu müzikal kompozitörü Stephen Sondheim’in yarattığı şarkılardan alınmış. *Van De Kamp ailesinin isimleri Marc Cherry’nin önceden başarısız olduğu yapımlardan The Five Mrs. Buchanans ve The Crew’den alınmış.Cinayete kurban giden meraklı komşu Martha Huber ve kızkardeşi rolündeki Christine Estabrook ve Harriet Sansom Harris,Marc Cherry tarafından The Crew’da yine iki kardeşi oynamak üzere seçilmişti. *Bu ay Gabrielle’in iş aramaya başlamasıyla artık elimizde evkadını olarak beş ana karakterden sadece Bree kalıyor. *Wisteria Lane mahallesinin sonu aslında çıkmaz sokak (Edie’nin evinin yakınları) Ancak dizide arabaları oradan gelirken ya da çıkarken görüyoruz.Göründüğü gibi olmayan bir başka şey de bahçelerdeki göz alıcı çiçek ve bitkiler.Bakımı zor olacağından onlar da sahte. *Sokakta görünen evlerin bir kısmının sadece dış cephesi çekimler için kullanılıyor.Örneğin Bree’nin evi aslında ekibin en sık girip çıktığı evlerden çünkü bu evin içi tuvalet ihtiyacı için kurulmuş. *Dizinin yaratıcısı Marc Cherry,kardeşleriyle onu yalnız başına yetiştiren annesinin yaşadığı umutsuzluğu temel almış.Ve yine dışarıdan mükemmel görünen ama evlerinin içi mutsuzluk ve çaresizlik kaynayan Amerikan rüyasını konu alan American Beuty’den de esinlenmiş.Sex and The City ile de kıyaslanan dizi için Eva Longoria Sex and The City’nin bekar kadınlar için yaptığını , Desperate Housewives’ın evli kadınlar için gerçekleştirildiğini söylemişti. *Umutsuz Evkadınları terimi Amerika’da kültürel bir olay halini alırken “gerçek” evkadınları magazinlere ve Tv şovlarına çıkarılıp bir ev kadınının çetrefilli yaşantısı mercek altına alındı. *Susan rolü için Calista Flockhart(Ally McBeal),Heather Locklear ve Mary-Louise Parker(başrolünde bulunduğu Weed ile bu sene en iyi kadın oyuncu ödülünü kazandı) gibi ünlü isimler düşünülmüş.Ancak Marc Cherr’nin her karakter için oyuncuların seçmelere katılması şartı onların rolü reddetmesine neden olmuş. *Bir hayran,pilot bölümde Gabrielle’in üzerindeki kıyafeti o kadar beğenmiş ki mezuniyet balosunda giymek için tasarımcının adını öğrenmek üzere yapımcılara yazmış.Onlar da bilgi yerine ona elbiseyi yollamış *Her bölümün çekimi toplam sekiz gün sürüyor. *Andrew Bree’ye eşcinsel olduğunu açıkladığında “bir katil olsaydın bile seni severdim”cevabını almıştı.Gerçekte de Marc Cherry annesine eşcinsel olduğunu ilk söylediğinde aldığı tepki buymuş.
kaynak:cnbce dergisi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 12, 2008, 01:05:07 ÖÖ » |
|
Yeni sezonda bu mahalle `cehennem gibi` olacak!
`Desperate Housewives`ın 4`üncü sezonu 30 Eylül`de Amerika`da başlıyor. Yeni sezonda `Wisteria Lane` mahallesine taşınan gay çift ve sırlarla dolu Mayfair ailesiyle ortalık iyice şenleniyor.. 2004 Ekim `inden beri Amerikan ABC kanalında yayınlanan `Desperate Housewives ` kısa sürede izlenme rekorları kırarak 20 milyon televizyon seyircisini kendine bağladı ve kazandığı Altın Küre ve Emmy ödülleriyle televizyon tarihine geçti. Dizinin dördüncü sezonu 30 Eylül`de Amerika `da ve çok yakında da ülkemizde hayranlarıyla buluşacak. Yeni sezon `Mahallede cehennem bir gün-It `s a hell of a day in the neighbourhood` sloganıyla ekranlarda olacak. Dizi oyuncuları Marcia Cross , Teri Hatcher , Nicolette Sheridan , Eva Longoria ve Felicity Huffman da yeni sezon başlamadan eski sezona atıfta bulunan fotoğraflar çektirerek ufak bir hatırlatma yaptılar kendilerince...
HARİKA BİR SEZON
Dizinin yapımcısı Marc Cherry , izleyiciyi harika bir sezonun beklediğini söylüyor. Üçüncü sezon, Sheridan `ın oynadığı karakter Edie Britt intihara kalkışırken sona ermişti. Cherry , Edie Britt hayranlarına müjdeli haberi veriyor: Sheridan geri dönüyor! Aşkta bir türlü şansı yakalayamaması ile tanınan Teri Hatcher `in oynadığı sakar Suzan karakteri, bu sefer yeni kocası Mike ile ev işlerinde sorun yaşıyor. Eva Longoria `nın oynadığı Gabrielle ise yeni kocasını eski kocasıyla aldatmaya başlıyor. Ayrıca Marcia Cross `un sahte hamileliğinin nedeni de bu sezonda ortaya çıkıyor. Bu arada Felicity Huffman `ın oynadığı Lynette Scavo , kanserle savaşa devam ediyor. Yeni sezon bu sürprizlerle bitmiyor, Wisteria Lane `e esrarengiz karakterler taşınıyor. Mahalleye ilk taşınanlar ise gay bir çift! Ayrıca yeni sezonda dizide ünlü şarkıcı Jennifer Lopez `in yeni İngilizce albümündeki single şarkısı `Miles In These Shoes` da görücüye çıkıyor.
KADRO GENİŞLİYOR
Dizinin kadrosuna dördüncü sezonda yeni isimler katılıyor. Rachel Fox `Kayla Huntington ` karakterini canlandırırken; Dana Delany, Katherine Mayfair karakterine, Lyndsy Fonseca da Dylan Mayfair karakterine hayat veriyor. Katherine Mayfair `in eşi Adam Mayfair rolünde de Nathan Fillion var. Wisteria Lane `in en çok merak edilen yeni sakinleri ise; gay çift. Gay çift rolünde Kevin Rahm (Lee ) ve Tuc Watkins `ı (Bob ) izleyeceğiz. Üçüncü sezonda sık sık izlediğimiz Gabrielle Solis `in eşi Victor Lang (John Slattery), Lynette ve Tom `un çocuklarının bakıcısı Karen McCluskey (Kathryn Joosten) ve Lynette `in annesi Stella (Polly Bergen ) dördüncü sezonda da bizlerle birlikte olacak. 2007-09-24 Sabah
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 12, 2008, 01:13:42 ÖÖ » |
|
Longoria düğün için gün sayıyor
 `Umutsuz Evkadınları-Desperate Housewives” dizisinin ünlü yıldızı Eva Longoria, NBA`deki San Antonio Spurs takımının yıldızlarından Tony Parker ile 7 Temmuz`da Fransa`daki bir şatoda hayatını birleştirmeye hazırlanıyor. ANKARA - People dergisi ile CNN `in internet sitelerinde yer alan haberlere göre, Longoria `nın müstakbel eşi, ünlü basketbolcu Tony Parker , düğün hazırlıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Bugüne değin özel hayatları ve düğünle ilgili açıklama yapmaktan kaçınan Parker , bu konudaki çekingenliğini biraz olsun yendi.`Nerede evlendiğimin önemi yok. Bunlar daha çok kadın işi ve Eva `ya sormanız gerekir” diyen Parker , düğün pastasıyla ilgili söylentilere de açıklık getirdi. Yaklaşık 11 bin dolarlık bir düğün pastasının ABD `den Fransa `ya getirileceğini yalanlayan Fransız asıllı oyuncu, `Neden ABD `den pasta alalım? En güzel pastalar Fransa `da yapılırken buna ne gerek var?” diye sordu.
17. yüzyıldan kalma Vaux-le-Vicomte Şatosu`ndaki düğünün ayrıntılarıyla daha çok müstakbel eşinin ilgileneceğini belirten Parker , `Ben de düğünün yemek ve müzikleriyle ilgileniyorum” dedi. Düğünde paparazzilerle baş etmenin zor olacağını da anlatan Parker , balayı için Paris `te kalacaklarını kaydetti.
Daha çok basketbol hakkında konuşmayı tercih ettiğini de dile getiren 25 yaşındaki Tony Parker , henüz basketbolda yolun başında bulunduğunu, amacının bir gün idolü Michael Jordan `a erişmek olduğunu, bu hedefine giden yolu ise ancak yarılayabildiğini söyledi.
DİĞER UMUTSUZ EVKADINLARI DA DÜĞÜNDE OLACAK
Dizide fettan evkadını Gabrielle Solis `i canlandıran 32 yaşındaki Eva Longoria `yı, bu özel gününde, diğer umutsuz evkadınları Teri Hatcher , Nicolette Sheridan , Felicity Huffman ve Marcia Cross ile dizinin diğer oyuncuları da yalnız bırakmayacak.
Ayrıca, Michael Douglas , eşi Catherine Zeta -Jones , Jamie Foxx ve Lionel Richie de düğüne gelmesi beklenen konuklar arasında bulunuyor.
Ünlü aktris Eva Longoria , daha önce oyuncu Tyler Christopher ile 2002 yılında evlenmiş ve 2 yıllık evliliğin ardından 2004`te boşanmıştı. 2007-06-30 NTV-MSNBC
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine
|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 12, 2008, 01:15:26 ÖÖ » |
|
Eva Longoria ve Parker`la sonsuza kadar birlikte olacaklar.
Türkiye`de de ilgiyle izlenen ``Desperate Housewives`` dizisinin oyuncusu Amerikalı Eva Longoria, Fransız basketbolcu Tony Parker ile birlikteliklerinin ilelebet süreceğini söyledi. People dergisinin internetteki sitesinde yer alan habere göre, aslında Tony `nin de kendisinin de evliliğe değil, ``bekarlık sultanlıktır`` felsefesine inandıklarını belirten Longoria , ``Tony ile ilelebet birlikte olacağız. Bunun tek nedeni de her ikimizin de başka birini bulmak için çok tembel olması`` şakasını yaptı. İlişkilerinin medyanın ilgi odağı olmasına kızan Amerikalı oyuncu, ``Çok yazık, çünkü bir şey söylesem de söylemesem de olmuyor. Bana Tony ile ilişkimizi sorduklarında, onlara özel yaşantımdan söz etmek istemediğimi söyleyince, `fırtına var, Eva konuşmak istemiyor` yorumu yapılıyor. Konuşunca da, `fırtına var, Eva konuştu`` deniyor. Yani kazanmak mümkün değil`` diyor. NBA takımlarından San Antonio `da oynayan 23 yaşında Parker ile 31 yaşındaki Eva Longoria , 2004 sonunda bir maçtan sonra karşılaştı ve Amerikan magazin basınında en çok yer alan çiftlerinden biri oldu. 18-04-2006 16:05 2006-04-18 SkyTürk
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|