>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular: .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 08, 2008, 10:03:03 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kavak Yelleri Sohbet Bölümü  (Okunma Sayısı 681 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hardgirl
Yabanci
*

BAŞARI: 0

« Yanıtla #15 : Ağustos 05, 2007, 03:44:22 ÖS »

çokk gzel bi dizi bncede hç bitmesin denizle aslıda artk çıksınlar...
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 25

gülümse kaderine

« Yanıtla #16 : Eylül 03, 2007, 04:51:31 ÖS »

14. bölüm gene süper bir bölüm olacak eminim kesinlikle izlenmeli bence bu dizi böyle devam ederse yeni sezon dizileri bile gerisinde bırakır çok iyi yerlerde ve reytinglerle devam eder diye düşünüyorum siz ne düşünüyorunuz bu konuda Ney

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #17 : Mart 21, 2008, 01:01:14 ÖS »

Kızgın Kızgın Kızgın dün akşam kavak yellerini izlerken nasıl kızdıgımı anlatamam ya deniz nasıl mine ile beraber olur anlam veremedim nasıl yapar ya nasul beraber olmadıysa bile öpüşmesi inanmıyorum yapmaması gerekirdi çok merak ediyorum şimdi ne yapacaklar  Kızgın Kızgın

canangulben
BAŞKAN

BAŞARI: 2

cronycgulbenci =)

« Yanıtla #18 : Mart 26, 2008, 05:43:19 ÖS »

deniiizzz naptınn denizzzz. mineyi cok sevmeme ve mine nin denize daha cok yakıştıgı goruşnde olsmda , aslı ya cok uzldm. deniz amma iradesizmiş Utandım

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #19 : Mart 27, 2008, 11:57:29 ÖÖ »

evet ya hadi anladım bir kızla beraber olmak istedin ama bu kişi mine olmamalıydı inanmıyorum ya aslının tüm şüphelerini dogruladın ee ne olacak şimdi çok merak ediyorum dogru yol nedir senaristler dogru yolu nasıl gösterecek çok sevdiğim biri diziydi tepetaklak ettiler benim sevgilim yapsaydı ne yapardım bilmiyorum düşüncesi bile berabat  Kızgın Kızgın
ya hepsini boşver efe ne yapacak bu durumda onu çok merak ediyorum  Kahkaha Kahkaha gülmemek için zor tutuyorum en başında efe ve aslı mine yi istememişlerdi deniz'in zoru ile aralarına aldılar o olaydı bu olaydı derken tam dost oldular tam herşey yoluna girdi derken neler patlak verdi bence esas şimdi başlıyor dizi ve gençler köklü bir sınavdan geçiyor gerçi kızmamak gerek aslının ablası ile denizin babası beraber olmadımı eee şimdi bunu niye yadırgıyoruz işte bunu anlamadım  Sırıtan Sırıtan
bu gece ki bölümü iple çekiyorum neler olacak bugün sporum olmasına ragmen sporu bile ekebilirim bu dizi için çok merak ettim  Sırıtan Sırıtan

canangulben
BAŞKAN

BAŞARI: 2

cronycgulbenci =)

« Yanıtla #20 : Nisan 06, 2008, 01:59:05 ÖS »

uzuldum deniz e , kötü oldu yaffff :S

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #21 : Nisan 07, 2008, 07:13:56 ÖS »

evet ya ölmeyecek orası kesin ama nasıl bulacaklar ben onu merak ediyorum Kararsız

hilary-duff
HepDizi Seveni

BAŞARI: 20

"""icom da icom""" ne sensiz ah nede seninle!

« Yanıtla #22 : Nisan 14, 2008, 07:35:20 ÖS »

arkadaşlar meraba  yeni bölümü daha yeni izleyebildim  sonunda mine test yapıyodu inş bişe çıkmaz yaa. yeni bölümde efe ve duygu süperdi.enim son bölümlerde anlamadığım tek şey efe hep mineye kızdı  ona daha ağırlıklı tavrını koyud en büyük suc denizn değilmiydi. son bölümde duyguda söyledi efeye denizede kızmalsın diye bence haklıydıda .nese n büyük tessellim son kısımda aslıyla denizn öpüşmesi oldu Göz kırpan Göz kırpan

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #23 : Nisan 15, 2008, 12:07:47 ÖS »

tabii ki tek suçlu mine değil denizde suçlu aslı kadar ama fark var deniz hem efenin çocukluk arkadaşı yıllardır beraberler mine ise yeni ve şimdiye kadar mine hakkında pek degüzel bir tecrübe edinmediler ve mine tanıdıgından beri mine hep denizin peşinde mine aslı ile beraberken bile deniz istemesede aslı ile deniz arasında bir kara kedi oldu ve mine bunu bilerek yaptı yani deniz kendini uzak tuttuysada mine hep koştu işte bu durumda en büyük kızgınlık mineye oluyor bende denize kızıyorum ama mineye kızdıgım kadar değil mine bunu yapmamalıydı sonuçta onun en kötü gününde de zor anlarındada aslı vardı efe vardı aslı her durumda minenin onca yaptıklarına ragmen zor durumda onu yalnız bırakmadı denize olan sevgisini bile bile aralarına aldı ehhh son damlasındada haketti bence mine denizden çok suçlu ve bence mine hamile yoksa bu olay kapanır kapanmaması için mine hamile olmalı ki kesin hamile bakalım neler olacak çok merak ediyorum aslı en dogrusunu yaptı tavrını koydu sonra barıştı barışmasıda en dogrusu bence herkes 2. bir şansı hakediyor ve hakketmeli yeterki 3. şansı istemesin  Göz kırpan

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #24 : Nisan 24, 2008, 10:58:10 ÖÖ »

bence beklenmedik gelişme olsa olsa denizin elvedasıdır ki bence istanbuldan gidecektir bakalım neler olacak ki bence gene güzel bir bölüm olacaktır

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #25 : Mayıs 05, 2008, 12:18:48 ÖÖ »

ben bir şeyi meak ettim acaba bu deniz oglan dizidenmi ayrıldı ne dersiniz yani oyunun başrolü ekipten ayrıldıysa ya deniz diziden ayrıldı yada dizi 5 yıl sonraya ilerleyecek ne diyorsunuz bu konuda bilğisi olan veya dedikodu duyan varmı Göz kırpan Göz kırpan

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #26 : Mayıs 12, 2008, 12:17:34 ÖS »

aslı 49. bölümde vurulacak diyorlar aslında bir yandan dogru olabilir ki bu sayede deniz geri gelir diğer yandan vurulmayacak umut ile yeni bir hayat başlar belki sezona veda zamanında aslı vurulur işte o zaman süper bir sezon finali olur şimdi olacagını sanmıyorum bakalım neler olacak bende merak ediyorum ama bu sahnede olmasada sezon finalinde aslı veya efe için böyle bir sahneyi bekliyorum yoksa bu ayrılıklara kim son noktayı koyup sona erdirebilir ki değilmi ama Kahkaha

maymun
Yabanci
*

« Yanıtla #27 : Haziran 05, 2008, 11:13:50 ÖS »

bakamıom yah televizyon bosuldu allah kahretsin of Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan
maymun
Yabanci
*

« Yanıtla #28 : Haziran 05, 2008, 11:15:27 ÖS »

aslıyla umut evlensin denisde kim yav umut coooooooooook tatlısın Öpücük Öpücük
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 23

« Yanıtla #29 : Haziran 06, 2008, 12:36:30 ÖÖ »

bakamıom yah televizyon bosuldu allah kahretsin of Ağlayan Ağlayan Ağlayan Ağlayan
Kavak Yelleri 52.Bölüm Foruma eklendi
iYi seyirler. Göz kırpan
bu arada aramiza hosgeldin Göz kırpan
Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2006-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Çamlık| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| Arsiv|youtube||kurtlarvadisi|xml| archive|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM