>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular: .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 12, 2008, 04:47:26 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: 1 ... 4 5 [6]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Annem Sohbet Bölümü  (Okunma Sayısı 1016 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 25

gülümse kaderine

« Yanıtla #75 : Haziran 20, 2008, 02:56:47 ÖS »

ama işte onları anlamaya çalışmıyor kendi zamanımı hatırlıyorum annem babam bir şey benim için dogru değil dediklerinde derdim siz benim penceremden nasıl bakabilirsinizki derdim çogu kez dinlemezdim ama yaşım ilerledikçe şimdi ne derlerse yapıyorum şimdi ki aklım olsa o zaman tüm dediklerini dinlerdim ama lise dönemindeki çogu çocukların ailesiyle böyle bir çatışması vardır ismail ciddet uyguluyor bundan deryada rahatsız ama o tüm bunların kıskançlık oldugunu sanıyor ve zamanda düzelir diyor bu hatayı yapan annelerimiz yokmu var sanatçılarımız yokmu var deryada onlardan biri işte sanıyor anne ve babası ismail garson olması nedeniyle kendine uygun değil diye ondan uzaklaştırmaya çalışıyor sanıyor karşısına başkası çıksa ne dogru ne yanlış bilecek farkı görecek aynı şekilde benim anlamadıgım bu konuda gonca neden uyarmıyor neden bunlara katlanıyorsun diye ona yol göstermiyorlar tabii ki sonuçta ismail hakikaten şiddetr uygulamdan korkunun limitini doldurmadan derya hatasını görmeyecek zehranın dediği gibi o zamana kadar duygularıyla hareket etmeye devam edecek

eeeeeee boşuna dememişler aşk gelince akıl tatile gider diye  Kahkaha Kahkaha

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #76 : Haziran 20, 2008, 02:58:53 ÖS »

bu arada dün akşam ki final çok güzeldi emegine sağlık senaristlerin dizinin kalitesine agırlıgına uygun gayet başarılı güzel bir sonla sezon finali yaptılar binbir gece gibi saçmalamadılar finalin hakkını verdiler bence  Göz kırpan tebrik ederim annem dizisi ekibine

sakincali
Bölüm Sorumlusu

BAŞARI: 31

« Yanıtla #77 : Haziran 20, 2008, 07:54:17 ÖS »

evet bende  cok begendim ama sezon donusu kotu olacak musa yanlis yapti bari bu sefer herseyi anlatacakti zeynepe

SEHITLER OLMEZZ!!  VATAN BOLUNMEZZZ
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #78 : Haziran 23, 2008, 02:41:57 ÖS »

ama musada biliyor ki eger zeynepe anlatırsa zeynep asla evlenmez ve sonsuza kadar kaybeder ki kaybetti bile ne kadar zayıf karakterliymiş ya yazıklar olsun bence zeynep haketmiyor

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #79 : Haziran 23, 2008, 08:16:33 ÖS »

fidancim iste  aska soz gecmiyor  aslinda musa  hem cok seviyor hemde  bu nasil istir ki  ayseye hayir diyemedi zaten sarhos tut kolundan bindir arabaya hatta  kendi soforunu cagir gotursun onu gidecegi yere  giciklar iste illa  uzatacaklar

ayrica  avatarin yakiyor ortaligi  Gülümseme

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #80 : Haziran 24, 2008, 05:34:21 ÖS »

teşekkürler canım
diğer yandan vallahi zeynep dediği gibi böyle aşk olacagına hiç olmasın ama aklıma bir şey geldi yeni sezonda hani musa ve zeynep evlenecek ya işte tam düğün günü bomba haberler diye duyururlar zeynepte ayrılır binbir gece klasiği Kahkaha Kahkaha

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #81 : Haziran 25, 2008, 01:00:10 ÖÖ »

evet ne komik olur ama  biz ilk anlamazmisiz  kanalda ayni ya  Kahkaha

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #82 : Eylül 16, 2008, 12:10:45 ÖS »

annem super girdi sezona  kanser olduguna gore acaba  ayse olecekmi sanmiyorum olmez bebek sorunu bence sezon sonuna kadar devam eder

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #83 : Eylül 20, 2008, 05:04:20 ÖS »

eger doktor ayse  altayin bebeginide soylerse  musayla zeynep kesin anlar bebegin musadan oldugunu  ayrica ne sacma kadin kanser hala  musa icin cocuk dogurmayi dusunuyor yada  zeynep gibi olmayi bekliyor yani musadan cocugu var yillar sonrada  olsa musa  cocugu icin ona  doner saniyor

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #84 : Ekim 03, 2008, 11:41:21 ÖÖ »

annemin yeni bolum fragmani yokmu   Ney

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #85 : Ekim 11, 2008, 04:34:04 ÖÖ »

varya bu derya kadar suzme salak gormedim bu adamin neresine  asik oldu diyoki o beni seviyor  iyi davraniyor  kizda kafayi yedi adam hem dovuyor  hem kufur ediyor hemde hakaret ediyor  daha hala  bana iyi davraniyor  diyor

Sayfa: 1 ... 4 5 [6]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2006-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Çamlık| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| Arsiv|youtube||kurtlarvadisi|xml| archive|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM