ama işte onları anlamaya çalışmıyor kendi zamanımı hatırlıyorum annem babam bir şey benim için dogru değil dediklerinde derdim siz benim penceremden nasıl bakabilirsinizki derdim çogu kez dinlemezdim ama yaşım ilerledikçe şimdi ne derlerse yapıyorum şimdi ki aklım olsa o zaman tüm dediklerini dinlerdim ama lise dönemindeki çogu çocukların ailesiyle böyle bir çatışması vardır ismail ciddet uyguluyor bundan deryada rahatsız ama o tüm bunların kıskançlık oldugunu sanıyor ve zamanda düzelir diyor bu hatayı yapan annelerimiz yokmu var sanatçılarımız yokmu var deryada onlardan biri işte sanıyor anne ve babası ismail garson olması nedeniyle kendine uygun değil diye ondan uzaklaştırmaya çalışıyor sanıyor karşısına başkası çıksa ne dogru ne yanlış bilecek farkı görecek aynı şekilde benim anlamadıgım bu konuda gonca neden uyarmıyor neden bunlara katlanıyorsun diye ona yol göstermiyorlar tabii ki sonuçta ismail hakikaten şiddetr uygulamdan korkunun limitini doldurmadan derya hatasını görmeyecek zehranın dediği gibi o zamana kadar duygularıyla hareket etmeye devam edecek
eeeeeee boşuna dememişler aşk gelince akıl tatile gider diye