|
sakincali
|
 |
« Yanıtla #15 : Ocak 18, 2008, 03:10:16 ÖS » |
|
verdigin bilgi icin tesekkurler canim ama euro de ayni saattemi yayainlayacak biz persembe aksamlari 9 da bakiyoduk acaba yine aynimi bu hafta yayinlanmadi da
|
|
|
|
|
|
SEHITLER OLMEZZ!! VATAN BOLUNMEZZZ
|
|
|
|
|
|
sakincali
|
 |
« Yanıtla #17 : Ocak 18, 2008, 08:32:40 ÖS » |
|
cok haklisin melih ya o kadar bekle heyecanla sonra yayinlamiyorlar bende yasine gitmistim dun aksam eve geldim acele baktim annem baslamamis merak ettim acaba bundan sonra erken mi baslayacak diye
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakincali
|
 |
« Yanıtla #25 : Şubat 29, 2008, 03:29:15 ÖÖ » |
|
musa hayatinin hatasini yapti ayseyle evlenmekle simdiden pisman oldu insan hic karsidaki guven istiyorum dedi diye evlenirmi ya kizininda dedigi gibi musada hic akil yok simdide zeynep nisanlaniyor enson gelen telefon musadandi acaba ne icin aradi kotu biseymi oldu acama annesi cok uzgun ayrildi zeynepin yanindan ona bisey olmasin melihcim yeni bolumun fragmani ciktimi cok merak ettim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakincali
|
 |
« Yanıtla #27 : Şubat 29, 2008, 02:51:49 ÖS » |
|
goncanin konusmasi super oldu gercekten bence musa engellemek icin aramaz kendini ali polisin onunde okadar dusurmez gibi geliyor bakalim canim fragman cikar cikmaz goruruz sizin sayenizde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakincali
|
 |
« Yanıtla #29 : Mart 01, 2008, 02:59:52 ÖÖ » |
|
banada oyle geliyor tebrik etmek icin bile arasa gec saati beklerdi bakalim fragman cikinca anlariz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|