>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular: .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 14, 2008, 12:04:04 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 6   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Annem Sohbet Bölümü  (Okunma Sayısı 1046 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sakincali
Bölüm Sorumlusu

BAŞARI: 31

« Yanıtla #15 : Ocak 18, 2008, 03:10:16 ÖS »

verdigin bilgi icin tesekkurler canim ama euro de ayni saattemi yayainlayacak biz persembe aksamlari 9  da bakiyoduk acaba yine aynimi bu  hafta yayinlanmadi da

SEHITLER OLMEZZ!!  VATAN BOLUNMEZZZ
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 23

« Yanıtla #16 : Ocak 18, 2008, 05:33:58 ÖS »

yok yok euro d saat 21.00 da yayinlicak yine tabi reklamlar la birlikte 21.15 olur yine..
Bu hafta niye yayinlamadiklarini anliyamadim ?ayni seyi bicak sirti ve elveda derken de de yaptilar ..Yeni Bölüm hazir ama artik moda oldu gailba ,dizileri iki haftada bir yayinlamayi..
sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #17 : Ocak 18, 2008, 08:32:40 ÖS »

cok haklisin melih ya o kadar bekle heyecanla sonra yayinlamiyorlar  bende  yasine gitmistim  dun aksam eve geldim acele baktim annem baslamamis merak ettim acaba bundan sonra erken mi baslayacak diye

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 25

gülümse kaderine

« Yanıtla #18 : Ocak 19, 2008, 02:18:42 ÖS »

hani heyecanlı bir bölüm olacak ya birde bu sene en çok kanal d dizileri tuttu işte aklı sıra daha çok heyecan katıyor saat ve günü değişmedi herşey aynı

AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #19 : Ocak 19, 2008, 02:22:08 ÖS »

evet benim de dikkatimi  cekti ,neredeyse tüm diziler kanal d de bu yil..ama yinede fragmani persembe aksami yayinliyabilirlerdi...
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #20 : Ocak 19, 2008, 02:24:08 ÖS »

nerede bittigni de unuttum zaten :S ..ya düsün düsün aklima gelmiyor simdi ..Kahkaha
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #21 : Ocak 19, 2008, 02:25:08 ÖS »

haber vermediler ki yayınlasınlar zaten sanırım eski günlere döndük gene
youtubede yok gene resim eklenir bir müddet sanırım

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #22 : Ocak 19, 2008, 02:25:57 ÖS »

en sonda musa makam aracı ile kaza yapmıştı kaza yapmadan öncede zeynep ile tartışmıştı goncanın okulunu değiştirmek konusunda

AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #23 : Ocak 19, 2008, 02:29:20 ÖS »

ah evet dogru ..tesekkürler,heyecanli bitmisdi ..fragmani da özeti de merak ediyorum ..Gonca da cok üzülecektir haberi duyunca ..zeynep ile gonca hastanede ayse ile karsilascaktir , ayse de kardesinin sucu diye suclicaktir kesin zeynepi ..
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #24 : Ocak 22, 2008, 01:43:58 ÖÖ »

amaaan ayşede gıcık herşeye bir sap bulmada üstüne yok  bakalım neler olacak ama her ne olursa olsun hem sevip hem uzak kalmak çok zor ya tamam eyvallah ayşeye de hak vermiyor değilim ama sonuçta o da dün mutlu olan beraberliği aralarında kimse yokken birden bire herşey altüst olup ilişkilerini sil baştan sorgulamaya yeniden başa sarmaya başladıgı yetmez gibi birde fedakarlık yapıp yapmama konusunda düşünmeye aralarına 3. bir kişiyi sokmaları gerekecek
ay bu iş beni aşar allahkolaylık versin senaristlere ne diyeyim bir çıkacak yol bile yok

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #25 : Şubat 29, 2008, 03:29:15 ÖÖ »

musa  hayatinin hatasini yapti ayseyle  evlenmekle simdiden pisman oldu insan hic karsidaki guven istiyorum dedi diye evlenirmi ya kizininda  dedigi  gibi musada hic akil yok simdide  zeynep  nisanlaniyor  enson gelen  telefon musadandi acaba  ne icin  aradi  kotu biseymi oldu acama  annesi  cok uzgun ayrildi zeynepin yanindan  ona  bisey olmasin  melihcim yeni bolumun fragmani ciktimi  cok merak ettim

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #26 : Şubat 29, 2008, 12:26:51 ÖS »

evet bencede hayatının hatasını yaptı ve bu yaptıgı hatayı ona hatırlatan ise kızı gonca oldu gonca yemekte o muhteşem konuşmayı yapmasaydı musa farkına bile varmayacaktı.
gonca yıda tebrik ederim ayşe musa zeynep ve ali dörtlüsünü mükemmel bir şekilde analiz etti herşeyi ile çok dogru konuştu ve en önemlisi musa ya li amca senin hakkında bir kere bile kötü laf etmedi dediğinde musanın aklına sanırım ayşenin kızı ve zeynep hakkında sarf ettiği sözler geldi sanırım ve gerçek sevgi ile sahte sevgi nedir farkına varmasını saglamıştır
musa aradı ama belki nişanı engellemek belkide nişanı ileri tarihe atmak adına musanın annesine bir şey oldu onu haber vermek için aradı ki sorun şu musa nişanın kaçta yapılacagını biliyordu o nedenle engellemek için oldugunu sanıyorum kim bilir belkide babanne engelledi o kadar çok şey yaşadıki  Üzgün Üzgün çok seviyorum babanneyi ya inşallah bir şey olmaz

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #27 : Şubat 29, 2008, 02:51:49 ÖS »

goncanin konusmasi super oldu gercekten  bence  musa  engellemek icin aramaz kendini ali polisin onunde okadar dusurmez gibi geliyor bakalim canim fragman cikar cikmaz  goruruz sizin sayenizde

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #28 : Şubat 29, 2008, 09:53:27 ÖS »

yok hayır engellemez ama hani derler ya kısmet değilmiş belki babanneye bir şey olmuştur belkide tebrik için aramıştır ne bileyim işte olmuştur bie şeyler ama sonunda engel olur gibi geliyor bana bakalım neler olacak ama musa gibi adm o saate niye arasın ki kesin bir şey oldu yoksa musa hayatta aramazdı Kararsız Kararsız

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #29 : Mart 01, 2008, 02:59:52 ÖÖ »

banada oyle geliyor  tebrik etmek icin bile  arasa  gec saati beklerdi bakalim fragman  cikinca  anlariz

Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 6   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2006-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Çamlık| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| Arsiv|youtube||kurtlarvadisi|xml| archive|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM