|
sakincali
|
 |
« Yanıtla #60 : Mayıs 09, 2008, 12:14:43 ÖS » |
|
sagol fidancim oncelikle dun aksamki bolum cok guzeldi zeynep en iyisini yapti aliden ayrilmakla musa bakalim ne dicek zeynepe bence evlenelim demezde artik kizimi gormek icin rahat gelebilirmiyim der keske evlenelim tekrar dese ama sanmiyorum aslinda ali poliste cok hata var bir erkek nasil olurda kalbi baskasina ait bir kadinla illa evlenmek ister haftaya kadar valla meraktan catlarim fragmanida enson cikan dizilerden biri bu
|
|
|
|
|
|
SEHITLER OLMEZZ!! VATAN BOLUNMEZZZ
|
|
|
|
|
|
sakincali
|
 |
« Yanıtla #62 : Mayıs 11, 2008, 05:25:09 ÖS » |
|
oyleydi ama zeynepin soylediklerinden sonra oda oyle konustu hatta zeynep konusurken yuzugu cikarmisti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakincali
|
 |
« Yanıtla #63 : Mayıs 13, 2008, 07:01:42 ÖS » |
|
melihcim fragman icin cok sagol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakincali
|
 |
« Yanıtla #64 : Mayıs 16, 2008, 12:37:36 ÖS » |
|
acaba gercekten sureyya oldumu olmadi boyle birsey cok kotu olacak hepsi icin ustelik kac aylik hamile neden acaba dizidenmi cikti tam hersey duzeliyor dedik zeyneple musa neguzeldi yemekte yeni liseli asiklar gibiydi heleki musanin itirafi superdi bakalim cok merak ettim haftaya ne olacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakincali
|
 |
« Yanıtla #65 : Mayıs 20, 2008, 03:27:54 ÖÖ » |
|
arkadaslar fragman yokmu kusura bakmayin cok merak ettim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakincali
|
 |
« Yanıtla #66 : Mayıs 21, 2008, 03:14:41 ÖÖ » |
|
fragman icin tesekkurler ne kotu ya musa simdi ayseyi icerimi aliyor simdi zeynep ona nicin guvensin umarim aralari kotu olmaz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakincali
|
 |
« Yanıtla #67 : Mayıs 23, 2008, 04:23:31 ÖÖ » |
|
musa hayatinin en buyuk hatasini ayseyi iceri almakla yapti bakalim kendini nasil kurtaracak suheylanin olmesi cok aci oldu yazik oldu memete
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakincali
|
 |
« Yanıtla #70 : Mayıs 24, 2008, 03:52:30 ÖÖ » |
|
bence mehmet gormezde aysenin girdigini sanki paparazziler gorur gibi geliyor insallah olmaz deryaya bende cok kiziyorum saf asik oldugunu saniyor resmen adam manyak fidancim sana katiliyorum adami benimde dovesim geldi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakincali
|
 |
« Yanıtla #71 : Haziran 01, 2008, 05:18:18 ÖÖ » |
|
musa nekadar zayif karekterli biriymis ki ayseye aldandi yine yolver gitsin hayir demek bukadar mi zor bence ayse hamile kalacak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakincali
|
 |
« Yanıtla #72 : Haziran 16, 2008, 12:54:19 ÖS » |
|
ben deryanin sevgilisine tavrini anlayamadim ne aski yasadiki bukadar vazgecilmez oldu ayrica gazetede cikan haberlere katiliyorum derya o oglana sen benim babama nasil serefsiz dersin diye bir kalemde silecekti goncadan da hic itiraz gelmedi sen benim amcama oyle diyemezsin demedi sasilacak gibi bide bunlar gelecegin gencleri
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakincali
|
 |
« Yanıtla #74 : Haziran 17, 2008, 07:56:16 ÖS » |
|
dogrudur fidancim aski yeni taniyor ama bu demek degil ki babasina yada kendisine boyle davranilmasina izin versin demi dusunmesi lazim adam devamli resmen siddet uyguluyor kufurlu konusuyor sacma kiskaclik yapiyor boyle biriyle nasil ask yasayacak en iyisi babasiyla annesiyle konusmasi yaptiklarini demesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|