>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular: .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 12, 2008, 04:24:40 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Annem Sohbet Bölümü  (Okunma Sayısı 1013 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sakincali
Bölüm Sorumlusu

BAŞARI: 31

« Yanıtla #60 : Mayıs 09, 2008, 12:14:43 ÖS »

sagol  fidancim  oncelikle  dun aksamki bolum  cok guzeldi  zeynep en iyisini yapti aliden ayrilmakla  musa  bakalim ne dicek zeynepe  bence  evlenelim demezde  artik kizimi  gormek icin rahat gelebilirmiyim der  keske  evlenelim tekrar dese  ama sanmiyorum  aslinda  ali poliste cok hata  var  bir  erkek nasil olurda  kalbi baskasina  ait bir kadinla  illa  evlenmek ister  haftaya  kadar  valla  meraktan catlarim  fragmanida  enson  cikan dizilerden biri  bu

SEHITLER OLMEZZ!!  VATAN BOLUNMEZZZ
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 25

gülümse kaderine

« Yanıtla #61 : Mayıs 09, 2008, 01:31:46 ÖS »

ya ayrılan ali polis değilmiydi en azından ben öyle biliyordum ama peki zeynep ne dedi de ayrıldı ya merak ettim şimdi bu arada bence musa benimle evlenirmisin diyecek ben öyle der diye düşünüyorum inşallah der ya çok çektiler zaten hem ayşe meseleside musa tarafından kapatıldı bakalım ne olacak
dün akşam birde deryanın ki ismail yok mu ne sinir bozucuymuş ya akılsız aklı sıra ben deryayı zorla olsa alırım artık diyor sanki babasını tanımıyor derya istemediği sürece bu iş zor canım zorla deryaya sahip olunca babasıda gülüm benim der verir sana kızı ne akıl deryanın kolunu sıkmalar emir vermeler ne bu hemen havaya girdi ukala bakalım ne olacak merak ettim ya

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #62 : Mayıs 11, 2008, 05:25:09 ÖS »

oyleydi ama  zeynepin soylediklerinden sonra oda  oyle konustu hatta  zeynep konusurken yuzugu cikarmisti

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #63 : Mayıs 13, 2008, 07:01:42 ÖS »

melihcim fragman icin   cok sagol

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #64 : Mayıs 16, 2008, 12:37:36 ÖS »

acaba gercekten sureyya  oldumu olmadi boyle birsey  cok kotu olacak hepsi icin ustelik kac aylik hamile neden acaba dizidenmi cikti tam hersey duzeliyor dedik   zeyneple  musa  neguzeldi yemekte yeni liseli asiklar gibiydi heleki musanin itirafi  superdi bakalim cok merak ettim haftaya ne olacak

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #65 : Mayıs 20, 2008, 03:27:54 ÖÖ »

arkadaslar fragman yokmu kusura bakmayin cok merak ettim  Masum

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #66 : Mayıs 21, 2008, 03:14:41 ÖÖ »

fragman icin tesekkurler  ne kotu ya musa  simdi ayseyi icerimi aliyor  simdi zeynep ona nicin guvensin umarim aralari kotu olmaz

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #67 : Mayıs 23, 2008, 04:23:31 ÖÖ »

musa  hayatinin en buyuk hatasini ayseyi  iceri almakla  yapti bakalim kendini nasil kurtaracak  suheylanin  olmesi  cok aci oldu yazik oldu  memete

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #68 : Mayıs 23, 2008, 01:19:30 ÖS »

evet bencede hayatının hatasını yaptı içeri almakla ama ayşe sarhoş ve bagırıyordu o nedenle rezil olmamak için içeri aldı ama öpüşmesi gerekmez böyle saçmalık yok asla affedilmez bir şey bence ki dizinin devam etmesi içinde böyle bir durum şarttı yoksa konu kalmayacak ki
diğer yandan bu bölüm beni sinir eden tek şey derya ve ismail oldu ya bir insan bu kadar mı saf olur bu kadar mı gözü kör olur ya ismail deryaya bagırmaya kızmaya başladıgı anda bırakması gerekirdi kendini zor duruma soktugunda bırakmalıydı hadi hepsini geçtim ismail deryanın adını koluna kazındıgını gösterdiği an korkup kaçmalı bir adaha konuşmaması gerekirdi gerekirse annesinden destek almalıydı zaten bence sonunda deryanın başına kötü bir şey gelecek ismail deryayı zorla kaçıracak dövecek ve bu vesileyle deryanın neler yaşadıgını tüm aile ile birlikte ögrenecekler yoksa bu saf deryanın söyleyecegi ondan kaçacagı yok gerçi zehra ögrendi ama nafile o çözüm bulana kadar kız elden gidecek  Kızgın Kızgın Kızgın Kızgın dün seyrederken sanki hakikaten yaşanıyor gibi gidip dövesim geldi ya aslında benim gücüm yetmez ibrahim iyi ders veremez o cahil ama musa uzmanlık alanı gidip ona söylerdim ohhhhhhhh derdim ya of sinir ismail gonca olsaydı deryanın yerinde şimdiye çoktan ayrılmıştı hatta küsmüştü insan hiçmi kızmaz ya sen nasıl bana bagırabilirsin diye nasıl beni zor duruma düşürürsün diye  Kızgın Kızgın neyse sinirden yazdıkça yazacagım  Kızgın Kızgın

AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 23

« Yanıtla #69 : Mayıs 23, 2008, 02:00:51 ÖS »

mehmet bence sonra aysenin eve girdigni görecek ve bunu zeynepe yetistirecek..Zeynep de yine yanlis anlicaktir ve Musa evlilik teklifi edince kabul etmicektir..
Gonca nin panik attagi da sezon finalinde articagni zannediyorum..
sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #70 : Mayıs 24, 2008, 03:52:30 ÖÖ »

bence  mehmet gormezde  aysenin  girdigini sanki paparazziler  gorur  gibi geliyor insallah olmaz  deryaya  bende  cok kiziyorum  saf asik oldugunu saniyor  resmen  adam manyak   fidancim sana katiliyorum adami benimde  dovesim geldi

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #71 : Haziran 01, 2008, 05:18:18 ÖÖ »

musa  nekadar  zayif  karekterli biriymis ki ayseye  aldandi yine  yolver gitsin hayir demek bukadar mi zor  bence ayse  hamile  kalacak

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #72 : Haziran 16, 2008, 12:54:19 ÖS »

ben  deryanin sevgilisine tavrini anlayamadim ne  aski yasadiki bukadar vazgecilmez oldu ayrica gazetede  cikan haberlere katiliyorum derya  o oglana sen benim babama nasil serefsiz dersin diye bir kalemde silecekti  goncadan da hic itiraz gelmedi sen benim amcama oyle diyemezsin demedi sasilacak gibi bide bunlar gelecegin gencleri

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #73 : Haziran 17, 2008, 11:20:43 ÖÖ »

yani ben orda deryanın rest çekmesini bekledim ama çekmedi ama diğer yandan şuda var deryanın yaşı küçük ailenin karşı çıkması aşklarını güçlendirdi yoksa vazgeçerdi derya lise çagındaki bir kızın öyle davranması normal çünkü onların gözünde anne ve babanın düşünceleri kendilerine göre çok farklı yapıda onlar hayatı toz pemb görürken anne ve babanın neden öyle görmediğini anlamak istemez zehra ibrahime söyledi eger zorla güzellik yaparsan kızımızı kaybederiz dedi ve kaybetti deryaya gelince o anda ne diyecegini bilemedi ve hepsinden de önemlisi ismailden babasından fazla korkuyor bir şey yapmasından korkuyor ki çogu yerde sineye çekiyor ve bence en önemlisi derya aşkı yeni tanıyor bence ve bu nedenle aşk böyle bir şey demekki diyor ismailden korktugu halde kabul ediyor zaten ismailde hep sevdiğimden kıskançım diye deryayı kandırıyor ama elden ne gelir aşk gözü kör diye buna derler işte  Sırıtan Sırıtan Sırıtan bakalım ne olacak en başından beri diyorum ya ismail deryanın canını yakmadan onu ailesinden uzaklaştırmadıkça derya dogruyu yanlışı görmez bence ki dizinin mesajıda bu bence tamam ismail babasına argo kelimeler sarf etmesi yanlıştı ama ismail karakterine en uygun olan buydu ve derya içinse şimdi her anne ve baba ibrahim gibi çocugunu koruyor  veya korumaya çalışıyor ama ibrahim ismail arasında yaşananlar ailedeki baglarında konuşmanın ne kadar önemli oldugunu zorla güzellik olmayacagını anne ve babanın belki kızının canı yanacak ama ona dogru yolu konuşarak dostça halledilmesi gerektiğini gösterdi ve deryanın anne ve babasıyla konuşup dogruyu yanlışı görmesinin daha dogru olacagını göstermekti şimdi derya hem babasından korkuyor hem ismailden ama hangisi dogru onu ise hiçmi hiç bilmiyor  Üzgün Üzgün hep derler ergenlik çagı zor çagdır diye anne ve babadan uzaklaşır utanır ve anlamazlar bakalım ne olacak
« Son Düzenleme: Haziran 17, 2008, 11:26:24 ÖÖ Gönderen: prenseslerin gülleri » Logged

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #74 : Haziran 17, 2008, 07:56:16 ÖS »

dogrudur fidancim aski yeni taniyor  ama bu demek degil ki babasina  yada kendisine  boyle  davranilmasina izin versin demi  dusunmesi lazim adam devamli resmen siddet uyguluyor kufurlu  konusuyor  sacma kiskaclik yapiyor  boyle biriyle nasil ask yasayacak en iyisi babasiyla  annesiyle konusmasi yaptiklarini demesi

Sayfa: 1 ... 3 4 [5] 6   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2006-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Çamlık| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| Arsiv|youtube||kurtlarvadisi|xml| archive|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM