>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular: .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 12, 2008, 04:37:31 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: doktorlar haberler  (Okunma Sayısı 860 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
emma
HepDizi Seveni

BAŞARI: 1

Hazal Kaya

« : Eylül 03, 2007, 12:57:15 ÖS »

Aysun Kayacı, 'Doktorlar' dizisinden ayrıldı!

Aysun Kayacı, 'Doktorlar' dizisindeki rolünü ani bir kararla bıraktı... Kayacı�nın başrolde oynadığı ve bölüm başına binlerce YTL kazandığı diziyi bırakmasının nedeni ne ekiple yaşanan herhangi bir problem ne de parasal bir durum... Onun bu diziden ayrılmasının nedeni hastanede geçen çekimlerde sürekli hastaları görerek yaşadığı üzüntüye dayanamaması... Dizinin adından da anlaşılacağı gibi çekimlerin tamamı bir hastanede geçiyor...

Konuyla ilgili olarak telefonla görüştüğüm Aysun Kayacı, dizi çekimleri boyunca yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: 'Hikaye beni üzmeye başladı. Çok izlenmesine rağmen diziden ayrılmaya karar verdim.

Ekip arkadaşlarımla hiçbir sorunum yok. Ama bu diziye daha fazla devam edersem hastanede gördüklerimden sonra üzüntüden hasta olacağım. Hastanede geçirdiğim hergün ağlıyorum. Artık daha eğlenceli bir projenin içinde yer almak istiyorum' dedi.

Kaynak: Vatan Gazetesi - 22.06.07

Kaderin cilvesinden, sarabin öfkesinden
Anladim ki kaçis yok bu askin pençesinden
Isten eve dönerken, susayip su içerken
Her daim aklimdasin; hayat aklip giderken,
Hayat aklip giderken, hayat aklip giderken.
Sen parla ben döneyim askinin etrafinda,
Bir yanip bir söneyim alacakaranlikta
emma
HepDizi Seveni

Hazal Kaya

« Yanıtla #1 : Eylül 03, 2007, 12:59:22 ÖS »

İlhan Mansız doktorlar dizisinde....

--------------------------------------------------------------------------------

İlhan Mansız dizi yıldızı olacak

Kısa ama bir o kadar parlak geçen futbolculuk döneminde oynadığı futbolla futbolseverlerin, yakışıklılığıyla da genç kızların gönlünü kazanan İlhan Mansız, şimdilerde bambaşka bir sahada kendini kanıtlamaya çalışacak.
Futbol sahalarının yetenekli futbolcusu olarak adının parladığı dönemde yakışıklılığı sayesinde reklam yıldızı olarak kamera karşısına geçen İlhan Mansız, pek yakında da dizi oyuncusu olarak ekranlarda boy gösterecek.
Show TV'de yayımlanan "Doktorlar" dizisinin yapımcısı Medyapım, yeni yayın döneminde dizinin kadrosunu yeni isimlerle daha da güçlendirdi.
Tamer Karadağlı'nın son anda oynamaktan vazgeçtiği estetik cerrahı rolü için "Melekler Adası" dizisinin yakışıklı yıldızı Devrim Nas ile anlaşan Medyapım'ın ortağı Fatih Aksoy, İlhan Mansız'ı da dizinin kadrosuna dahil etmelerinin sebebini şöyle açıkladı:
"Türkiye'de yakışıklı denince akıllara ilk gelen isimlerden biri olması."
İlhan Mansız, "Doktorlar" dizisinin kadrosuna "Doktor" olarak değil, "hasta" olarak katılacak. Kalbinde yaşadığı bir sorun nedeniyle "sözde hastane"de yatarak tedavi görecek olan İlhan Mansız'ın kalbini tedavi eden bir doktor çelecek.
Dizide o "doktor"u oynayacak oyuncu da İlhan Mansız gibi dizinin kadrosuna yeni yayın döneminin dördüncü haftasında katılacak.
İlhan Mansız'ın oyunculuk konusunda hiçbir tecrübesi yok ama kamera karşısına geçtiğinde az da olsa olacak. Çünkü İ. Mansız, Turgay Tanülkü'den oyunculuk dersi alacak.
milliyet tv eki

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 25

gülümse kaderine

« Yanıtla #2 : Şubat 28, 2008, 01:09:50 ÖÖ »

Bir daha oyunculuk yapmam

"Doktorlar" dizisinde doktor Levent karakterini canlandıran ve özellikle kadın hayranlarının beğenisini kazanan Kutsi, Kelebek'e konuştu.

Şu aralar "Doktorlar" dizisinde doktor Levent karakterini canlandıran ve özellikle kadın hayranlarının beğenisini kazanan Kutsi, Kelebek'e konuştu. Dördüncü albümünü baharda çıkaracağını söyleyen sanatçı, "Ben müziğe aşık bir adamım. Dizi bittikten sonra bir daha oyunculuk yapmayacağım" diyor.

Sette sizi çok neşeli gördük, hep böyle neşeli misiniz?

Evet, çok neşeliyimdir... Gülerek geliyorum ama ağlayarak çıkıyorum!

Çekimler nasıl gidiyor?

Güzel geçiyor. Haftanın 6 günü büyük bir performansla çalışıyoruz. Ben böyle olduğunu bilmiyordum. İlk defa oyunculuk yaptığım için 2 günde biter diye düşünüyordum. Şimdi kendimi yüzde 50 müziğe, yüzde 50 oyunculuğa verdim.

Müziğe yeterli vakit ayırabiliyor musunuz?

Müziğe vakit ayırmaya çalışıyorum. Müziğimi ihmal etmiyorum. Ben müziğe aşık bir insanım.

Yeni albüm çalışmanız var mı?

Bahar aylarında yeni albüm çıkıyor. Şarkıları toparlamaya başladım.

Aşk şarkıları mı olacak?

Evet, yine aşk şarkıları olacak. Besteler bana ait. Ama beste içinde bir kaç kişiyle görüşmelerimiz devam ediyor.

Petek Dinçöz’le düet yapmıştınız, yine düet olacak mı yeni albümde?

Her an her şey olabilir. Değişikliği seven bir insanım. Düet ödülümüz bile var. Ama doğru zamanda doğru düet yapıldığı zaman iyi oluyor.

Peki, oyunculuğa alışabildiniz mi?

Hálá titrediğim oluyor. Buradaki bütün oyuncuların oyunculuk geçmişleri var, bana çok yardımları oluyor.

Sizin için şarkıcılık mı oyunculuk ön planda?

Böyle bir şey olamaz. Ben oyuncuyum diye bir şey söyleyemem. Haddim değil... Ama şarkıcıyım diye söyleyebilirim. Ben müziğe 17 yılımı verdim. Oyunculukta biraz kendim olmaya çalışıyorum. İlk başlarda çok fenaydım. Dizi bittikten sonra bir daha oyunculuk yapmam.

Bu arada doktorluk da size çok yakıştı, pek bir karizmatik oldunuz. Kadın hayranlarınız da çoğalmıştır değil mi?

Sanırım öyle oldu.

Kendinizi izlerken çok özeleştiri yapar mısınız?

Fazla eleştirmiyorum ama yeri geliyor eleştirdiğim anlar oluyor.

Oyunculuğunuz hakkında yorumlar nasıl?

Dışardan tepkiler çok iyi. Hiç umadıkları bir şeyle karşılaştıklarını söylüyorlar. İlk başta "Kutsi kim oyunculuk kim" diye söyleyenler şimdi sözlerini geri alıyorlar.

Kaynak: Hürriyet.com.tr

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #3 : Haziran 14, 2008, 12:33:51 ÖS »

SETTE TANIŞTILAR EVLENİYORLAR

Doktorlar dizisinde oynayan Melike Güner ile Bekir Aksoy'un sette başlayan aşkları evliliğe doğru gidiyor.2002 yılında konservatuardan mezun olduğunu ve o yıldan beri durmaksızın çalıştığını belirten Güner, evlilik planını bu yaz hayata geçirmeyi planlıyor. Dizide sert ve inatçı kişiliği nedeniyle Aksoy'a zor anlar yaşatan Güner, gerçek yaşamda ise çok mutlu bir birliktelik yaşadıkların ve öncelikle iyi dost daha sonra da sevgili olduklarını söyledi. Evlilik hazırlıklarına başlayan Melike Güner, gelinliğini de kendisi tasarladı. Güner, 6 farklı gelinlik modelinin en beğendiği kısımlarını biraraya getirerek düğününde giyeceği belirlemiş.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #4 : Haziran 14, 2008, 12:36:11 ÖS »

Haziran'da evlenecekler

Öner ÖNGÜN / Saba gazetesi

'Doktorlar' dizisinde iki sevgiliyi canlandıran ve gerçek hayatta da birlikte olan Bekir Aksoy ve Melike Güner, gecede ilginç bir açıklama yaptı. Törende 'Yılın En Başarılı Müzikal ya da Komedi Erkek Oyuncusu' dalında ödül alan Bekir Aksoy, Melike Güner ile nişanlandıklarını ve 22 Haziran'da evleneceklerini söyledi. Bekir Aksoy ile Melike Güner'in mutlulukları yüzlerinden de okunuyordu.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #5 : Haziran 14, 2008, 12:38:30 ÖS »

6 Farklı Gelinlik Modelini Begenmiş

Doktorlar dizisinde oynayan Melike Güner ile Bekir Aksoy'un sette başlayan aşkları evliliğe doğru gidiyor.2002 yılında konservatuardan mezun olduğunu ve o yıldan beri durmaksızın çalıştığını belirten Güner, evlilik planını bu yaz hayata geçirmeyi planlıyor. Dizide sert ve inatçı kişiliği nedeniyle Aksoy'a zor anlar yaşatan Güner, gerçek yaşamda ise çok mutlu bir birliktelik yaşadıkların ve öncelikle iyi dost daha sonra da sevgili olduklarını söyledi. Evlilik hazırlıklarına başlayan Melike Güner, gelinliğini de kendisi tasarladı. Güner, 6 farklı gelinlik modelinin en beğendiği kısımlarını biraraya getirerek düğününde giyeceği belirlemiş.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #6 : Haziran 26, 2008, 06:21:59 ÖS »

Nişanlısı için diziden ayrıldı
 'Doktorlar' dizisinin başrol oyuncularından Yasemin Ergene bir süredir nişanlı olduğu, işadamı Tuncay Özilhan'ın oğlu İzzet Özilhan ile düğün hazırlıklarını sürdürüyor. Özilhan nişanlısının bir dediğini iki etmezken Ergene de bunun altında kalmıyor. 'Doktorlar' dizisinde güzel bir çıkış yakalayan oyuncu, nişanlısının isteği üzerine diziden ayrıldı. Dizinin yeni bölümlerinde yer almayacak olan ünlü oyuncu, yakın dostlarına düğün hazırlıklarıyla birebir ilgilenmek istediği için nişanlısıyla ortak karar aldıklarını ve evlenene kadar hiçbir projeyi değerlendirmeyeceğini söylüyor.
« Son Düzenleme: Haziran 26, 2008, 06:24:01 ÖS Gönderen: prenseslerin gülleri » Logged

sakincali
Bölüm Sorumlusu

BAŞARI: 31

« Yanıtla #7 : Haziran 26, 2008, 09:42:12 ÖS »

ne kadar basit bu kararlari almak

SEHITLER OLMEZZ!!  VATAN BOLUNMEZZZ
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 23

« Yanıtla #8 : Haziran 27, 2008, 01:14:39 ÖÖ »

AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #9 : Haziran 27, 2008, 01:15:04 ÖÖ »

Bir bilene danışmak gerekiyor

'Doktorlar' dizisi Pazartesi akşamı sezon finali yaptı. Ancak son birkaç bölümdür sürdürdükleri korkunç hatayı düzeltmeden seyirciye veda ettiler.
Düşünün ki; dizinin ismi 'Doktorlar' yani tamamen tıp adamlarının ve bilimsel gerçeklerin ele alındığı bir yapım... Ama bunu söylemek için bin şahit ister. Daha ziyade hastane aşklarının anlatıldığı dizide; yapılan hata ise gerçekten utanılması gereken bir durum. Size durumu kısaca özetliyeyim:
Beyin cerrahı Doktor Levent, uzun bir süredir asistan Ela ile birlikte. Bir ayrılıp bir barışan çift, sezon finalinden bir bölüm önce ayrıldı. Ela ayrılmak istediği Levent'e bunun nedenini açıklamadı. Oysaki Ela'nın ciddi bir hastalığı vardı. Ve yıllardır tıp okuyan Ela, bu hastalık yüzünden çocuk doğuramayacağına emin olduğu için Levent'ten ayrılmak istedi. Şimdi gelelim o büyük hataya...
Ela kendi hastalığını şöyle açıkladı; "İnfertelite... Laparoskopik yöntemle yapılan girişim sonucunda rahmimde çikolata kistine rastlandı. Endometriozis hastalığım var. Tüplerim de tıkalı olduğu için benim çocuk sahibi olmam imkansız. Yani ben kısırım." Acaba bunu izleyen kaç kadın geceyi uykusuz geçirdi? çünkü endometriozis diye adlandırılan hastalık; her 5 kadından birinde görülüyor. Tüplerin tıkalı olması ise normal yollarla çocuk sahibi olma ihtimalini sıfıra indiriyor. Ancak iki durumda da çocuk sahibi olmak imkansız değil! Nasıl mı? Adı üstünde tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak mümkün! Üstelik Ela yaşındaki bir kadının çocuk sahibi olması çok da olası... Levent, durumu öğrenince müstakbel eşini teselli etmek için 'tüp bebek tedavisi'ne başlamayı öneriyor. Ancak Ela yine milyonlarca kadını hayal kırıklığına sürükleyecek bir cümle kuruyor; "Tüp bebek tedavisi çok zahmetli ve yıpratıcı bir süreç. Üstelik çocuk sahibi olamama ihtimalimiz de çok yüksek!"
Şimdi bu durumu niye bu kadar ciddiye aldığımı düşünebilirsiniz. Ancak bütün doktorlar çocuk sahibi olmaya çalışan çiftleri aynı konuda uyarıyor; "Tüp bebek tedavisi sürecinde moral çok önemli." Dolayısıyla böyle bir konuyu izleyen birçok hasta olumsuz yönde etkileniyor. Hemen hepsinin içinden ister istemez, "Ya Ela haklıysa, ya gerçekten çocuk sahibi olmamız imkansızsa şüphesi" geçiyor.
Bizim gibi Oktay Kaynarca'nın oynadığı Çakır'ın ardından mevlüt okutulduğu, Didem Taslan'ın 'Yenge' denilerek çantalarının taşındığı bir ülkede çok daha dikkatli olmak gerekiyor. Çünkü insanımız pekçok şeyi televizyondan öğreniyor. Hele ki reytinginiz bu kadar yüksekse, bir bilene danışmak şart!
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #10 : Temmuz 03, 2008, 05:04:05 ÖS »

Aklımız fikrimiz sevdada

Geçtiğimiz günlerde 'Doktorlar' dizisi ile ilgili çok ciddi bir hatadan bahsettim. Tıbbi anlamda büyük bir hata yer almıştı dizide. Epey hayıflandım kendi adıma. Ne de olsa dizinin reytingi yüksekti. Milyonları ekrana bağlayan bir dizide bu kadar büyük bir hata yer almamalıydı. Ancak bu hata her zamanki gibi es geçildi. Dizinin finalinin gölgesinde kaldı. Diziyle ilgili haftaya damgasını vuran olay ise magazin basınında çıkan bir haberdi. Doktor Levent'in evlenmekten son anda vazgeçtiği Doktor Ela'yı oynayan Yasemin Ergene'nin diziden ayrıldığı yolundaki haberler ortalığı fena halde karıştırdı. Zaten bunu kendi elektronik posta kutumdan bile anlayabiliyorum. Dizideki hata ile ilgili sessiz kalan birçok okuyucumuz, Ergene'nin diziden ayrılma ihtimali karşısında adeta aslan kesildi.
Ergene'nin ayrılıp ayrılmayacağından ziyade aldığım bütün elektronik postalarda 'Ela' karakterinin akıbetinden bahsediliyordu. İzleyicinin asıl korkusu, Yasemin Ergene'nin diziye devam edip etmeyeceği değil, 'Ela' karakterinin senaryodan çıkarıp çıkarılmayacağıydı. Sözün özü herkes Ergene ayrılsa bile 'Ela'yı başka bir oyuncunun canlandırması gerektiğine inanıyor. Yani asıl dert yine aşk! Levent ve Ela'nın aşkı devam etsin de dizide ne yanlış yapılırsa yapılsın!

NILGUN K.TAHMAZ
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #11 : Ağustos 09, 2008, 07:43:02 ÖS »

ATV'DE YAYINLANAN "AŞK OYUNU" DİZİSİYLE YILDIZI PARLAYAN YASEMİN ERGENE'NİN BAŞI FENA DERTTE. FANATİK BİR HAYRANI GÜZEL YILDIZIN PEŞİNİ BIRAKMIYOR.
Yasemin, evine her gün çiçek gönderip gecce yarıları telefon eden bu hayranı yüzünden hayatının kabusa döndüğünü söylüyor.

KAYNAK: magazin programı
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #12 : Ağustos 20, 2008, 10:21:42 ÖÖ »

Yasemin Ergene'nin yerine Melike Öcalan

SHOW TV'deki "Doktorlar" dizisinde. Yasemin Ergene'nin yerine kadroya dahil olacak isim Melike Öcalan olarak belirlendi. Yapımcı Fatih Aksoy'un teklifini kabul eden Öcalan, intern hekim rolüyle kamera karşısına geçecek. Öcalan, "Şarkı Söylemek Lâzım"daki performansı ile hem canlı yayın tecrübesini ortaya koymuş hem de her hafta söyleyeceği şarkının ruhuna uygun kıyafeti ve tavırlarıyla oyunculuk yeteneğini de sergilemişti. (Yüksel Aytuğ)

emma
HepDizi Seveni

Hazal Kaya

« Yanıtla #13 : Ağustos 26, 2008, 08:33:32 ÖS »

Yasemin Ergene yerşne NAZ ELMAS gelecektir arkadaşlar

emma
HepDizi Seveni

Hazal Kaya

« Yanıtla #14 : Ağustos 26, 2008, 08:35:22 ÖS »

Bu arada Dizimiz 5 eylül cuma 22,00 da başlıyor hayırlı olsun Göz kırpan

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2006-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Çamlık| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| Arsiv|youtube||kurtlarvadisi|xml| archive|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM