>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular: .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 16, 2008, 12:16:57 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Binbir Gece Haberler!  (Okunma Sayısı 383 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 23

« : Ocak 23, 2008, 12:42:00 ÖÖ »

DİKKAT! BİNBİR GECE DİZİSİNDE BU GECE “ERKEN GELEN FİNAL” GİBİ BİR BÖLÜM VAR! SON GÜNLERDE “ÇOK TEKRARA DÜŞMEYE BAŞLADILAR, SENARYO TIKANDI, İZLENME ORANLARI O YÜZDEN DÜŞÜYOR” ELEŞTİRİLERİNDEN SONRA YAPIMCILAR BÜYÜK SÜRPRİZLER HAZIRLADI! İŞTE FENOMEN DİZİ BİNBİR GECE’DE BU GECE OLACAKLARLA İLGİLİ TÜYOLAR!

22/1/2008 15:47

Uçankuş dört gündür ekranlarda dönen Binbir Gece dizinin tanıtım filminin şifresini çözdü.

Geçtiğimiz yıl 60 izlenme paylarına ulaşan ancak sezon başından beri 45-48 share arasında dolaşan Binbir Gece dizisi bu gece şok bir erken final yapıyor..

Dizi fanatikleri sakın üzülmesin. Fenomen dizi bitmiyor. Ancak bu geceden itibaren çok radikal değişikliklere gidiliyor. Yani bir anlamda erken final yapılıp, önümüzdeki haftadan itibaren bambaşka bir boyuta taşınmış dizi adeta yeniden başlayacak…

İşte Binbir Gece’de bu gece olacaklardan birkaç konu başlığı.

Tanıtım filminde Onur gençlik aşkı Yasemin’le dudak dudağa görülüyor ve bu durum Şehrazat tarafından da öğreniliyor.

Şehrazat’ın vereceği tepki “Ayrılık” kararı olsa da asıl kararı oluyor. Elbette sadece bu hafta biz öyle izleyeceğiz. Onur önümüzdeki haftalarda yine ne yapıp ne edip Şehrazat’ın gönlünü alacak…

Bir hafta önce karısı tarafından aldatılan Ali Kemal’e gelince. Gayri-meşru dünyaya gelen bebeğini bulmak için bir dedektif gibi çalışan Ali Kemal Cansel’den dünyaya gelen bebeğine Onur Aksal’ın şöförünün babalık yaptığını öğreniyor…

Tepkisi çocuğunu elinden alan adama değil Onur Aksal’a olacak…Ve bu tepki Burhan Bey’e de sıçrayacak, Onur Aksal’la Burhan Bey’in arası fena açılacak..

Ve yine tanıtım filmlerinde bebeğin gerçek babasıyla üvey babasının yüzleşeceği gibi bir izlenim veriliyor seyirciye.

Ancak hayır. Yüzleşme olmayacak. Ali Kemal bebeğinin peşinden koşmaya başladığı an bebek geçtiğimiz hafta ölen Cansel’in eşi tarafından kaçırılacak…Ve torunun almaya giden Burhan Bey eli boş evine dönecek…

Ali Kemal’i aldattığı ortaya çıktıktan sonra memleketi Kayseri’ye gönderilen üç çocuk annesi Cansel’in de başı dertten kurtulmayacak…

Nadide Hanım bu kez de Füsun’un dostu ressam Selim’i tehdit edecek…

Bu arada Füsun’un kardeşi Gani’nin yalanı da ortaya çıkacak ve Burhan Bey çılgına dönecek.

Gani’nin eve yeni taşınan Burhan Bey’in yeğenine olan ilgisinde ortaya çıkması bardağı taşıran son damla olacak ve Gani evden kovulacak…

Bu hırsla Gani’nin yapacağı çılgınlıksa önümüzdeki hafta ekrana gelecek…

Geçtiğimiz hafta sürpriz bir şekilde evlenen Kerem ve Bennu arasındaysa bu hafta çocuk krizi başlayacak. Kerem’in çocuk sahibi olma arzusuna Bennu ne kadar sıcak baksa da hiçbir zaman bu gerçekleşmeyecek…Çünkü. Çünküsü de sezon finalinde…

Evet… Binbir Gece dizisi bu akşam 46. Bölümüyle ekrana gelecek ve yaz başına kadar da dizi devam edecek. Ancak yapımcılar son zamanlarda sürekli eleştirildikleri “Tekrara düşüyorlar” sözlerinden sonra inanılmaz sürprizlerle bu geceyi sanki sezon finaline çevirmiş durumdalar…
buckel
hepdizi kelebeği

BAŞARI: 31

« Yanıtla #1 : Nisan 07, 2008, 12:08:22 ÖÖ »

Onur rolünü verirler sandım

Son günlerde 'Binbir Gece' dizisinin 'Ali Kemal'li sahneleri çok ses getirir oldu. Herkes dizinin 'en karaktersiz karakteri' Ali Kemal'in kadınlar konusunda yaşadığı talihsizliklere gülmeye başladı. Biz de bu kadar gündemdeyken, Ali Kemal'i canlandıran Ergün Demir'i merak ettik ve kendisiyle bir röportaj yapmak istedik... Ergün Demir'in hayat öyküsü hayli ilginç... Fransa'da sefalet içinde bir çocukluk dönemi geçiren, 20'li yaşlara kadar lisanslı futbolcu olan oyuncunun hayatı; Fransa'da tiyatro ve klasik gitar eğitimi aldıktan sonra değiştmiş. 25 yaşında Fransa'da 'Devlet Sanatçısı' olan Demir, 'Hamlet'ten 'Moliere'e pek çok oyunda rol almış, sayısız gitar resitali vermiş. Ve dört yıl önce tesadüfen geldiği Türkiye'de kalmış. Ekol Drama Evi'nde doğaçlama dersleri verirken de, karşısına 'Binbir Gece' projesi çıkmış.

BİTLENDİK, UYUZ BİLE OLDUK

Ergün Demir büyük sefalet çektiği çocukluk yıllarından, 'Binbir Gece'deki Ali Kemal karakterine kadar uzanan şöhret öyküsünü ilk kez GÜNAYDIN'a anlattı.

İlginç bir hayat hikayeniz var...

Yedi nüfuslu bir ailenin ikinci çocuğuyum. Giresun'un bir köyünde doğdum. 1972'de babam Fransa'ya işçi olarak gitti. Bizi de 1974'te yanına aldı.

Nasıl dönemlerdi o yıllar?

4-5 yaşındaydım Fransa'ya gittiğimizde. Çok zor koşullarda yaşadık. Kaloriferimiz yoktu, saçımızda bit vardı. Üstelik uyuz bile olmuştuk. Noel'de herkes birbirine hediye alırdı, biz alamazdık. Komşular bize çuval çuval pantolon çorap getirirdi. Ayakkabımız olmadığı için yazın ortasında hâlâ bot giyerdik...

Çocukken sanata yatkın mıydınız?

Söylediğim gibi sefalet içindeydik... Dolayısıyla kendimi avutmak için bir şeyler bulmak zorundaydım. Kitap okumayı, şiirler yazmayı çok severdim. Farklı bir çocuktum. Sanata meyilliydim. Herkes oyun oynarken, ben şiir kitabı okurdum.

ECEVİT'İN BAKIŞINI TAKLİT EDERDİM

Oyunculukla ilk tanışmanız nasıl oldu?

Okul kulübünde tiyatro vardı, 9 yaşındayken 'Küçük Prens'i sahneledik. Sahnedeki o duyguyu yaşadıktan sonra bir daha kopamıyorsunuz tiyatrodan... 'Küçük Prens'ten önce Bülent Ecevit'in gazete kupürlerinden fotoğraflarını görüp, bakışlarını taklit ederdim.

O yıllarda futbola da merak sardınız sanırım. Lisanslı futbolcu olduğunuz doğru mu?

Babam Metin Oktay hayranıydı ve futbola çok merakı vardı. Benim de futbolcu olmamı istedi. Bu maceram 20'li yaşlara kadar sürdü. Karagümrük, Kocaelispor, Giresunspor gibi takımlar beni transfer etmek istemişti. Maddi olarak anlaşamayınca, futbolu bırakmaya karar verdim.

Bu noktada sanat devreye girdi anladığım kadarıyla... Peki tiyatro eğitimi aldınız mı?

Öncelikle futbol oynadığım dönemde de tiyatrodan ve müzikten asla kopmadım. Fransa'da sanat eğitimi almak Türkiye'deki gibi pahalı değil. Ve futbolu bırakıp 'tiyatro ve müzikten ekmek parası kazanmak istiyorum' dediğimde o alt yapı vardı. 23 yaşımda EPGA (Genç Yetenekler Enstitüsü) adı verilen konservatuvarla eşdeğer bir okulda, 4 yıl eğitim aldım. 20'den fazla oyunda önemli rollerde yer aldım.

Bu arada Fransız vatandaşı oldunuz mu?

Hayır... 35 yaşıma kadar olmadım. 'Kilisede Bach ve Vivaldi'yi çalıyorsun, Moliere'i oynuyorsun. Neden Fransız vatandaşı olmuyorsun?' diye sorup durdular bana. 'Hayır istemiyorum. Fransa'da başarılı olan bir Türk sanatçısı olarak tanınmak istiyorum' diyordum onlara...

FRANSA'DA SİNEMA YAPMAK ZOR

Aileniz oyuncu ve müzisyen olmanız için size destek oldu mu?

Babam 25 yaşında Fransa'da Devlet Sanatçısı olduğum zaman; 'oğlum seni adam edemedim' demişti. Dünyanın en büyük tiyatrolarından birinde gitar resitali veriyordum ve beni bir tek babam dinlemiyordu.

Orada bir de lokanta açmışsınız. Neden?

Kendimi ispatlamak için farklı evrelerden geçtim. Bir mekan açmaya karar verdim; orada döner satıyordum. Ve her akşam kendimi biraz daha tanıtmak için konser veriyordum, şiir dinletileri düzenliyordum.

Tiyatro ve müzik hayatınızda hep bir arada gitmiş. Peki hiç Fransa'da bir sinema filminde rol aldınız mı?

Hayır, sinemada bir varlık gösteremedim. Fransa'da tiyatroda var olabilmek kolay ama sinema sektörü çok farklı. Bir Catherine Denevue'e bir bardak şarap verdiğimi hatırlıyorum, bir de Gerard Depardieu'ya selam verdiğimi biliyorum. Fransa'da eğer bir eşcinsel, bir Yahudi ya da bir yönetmenin akrabası değilseniz; sinema sektöründe hiç şansınız yok.

MADDİ OLARAK ÇOK RAHATIM

Ve 4 yıl önce Türkiye'ye döndünüz...

Hayır, Türkiye'ye tamamen döndüm diye bir şey yok. Evim barkım orada. Dizim bittiği zaman eğer ciddi bir teklif gelmezse Fransa'ya döneceğim.

Peki nerden çıktı Türkiye macerası?

2004 yılında bir arkadaşım Broadway'e gideceğini ve orada bir oyun kuracağını söyledi; beni davet etti. Bekarım, maddi olarak da rahatım. 'Neden olmasın?' dedim. Türkiye'ye ailemle vedalaşmaya geldim. Yakın dostum Ayla Algan'a da uğradım. Bana 'ABD'ye gitme. Ekol Drama'da doğaçlama dersi ver' dedi; kabul ettim.

Bir süre sonra da bu 'Binbir Gece' projesi geldi önünüze?

Evet Ayla Aygan bir cast arandığından bahsetti ve ben de fotoğraf gönderdim. Bu arada da üç farklı yerden çok cazip teklifler gelmeye başlamıştı. 'Binbir Gece' dizisi uğruna hepsini reddettim. Popomun üstüne de oturabilirdim ama Kudret Sabancı ile çalışmayı çok istemiştim.

'Ali Kemal'in artık dizinin en inandırıcı karakteri olmasını neye bağlıyorsunuz?

Çünkü Ali Kemal Türk erkeklerinin yüzde 70'inin öyküsü. Erkeklerimize baktığımda; onların bellerindeki silahlar ve 'üçüncü ayak' dediğim cinsel organlarıyla varolma mücadelesi verdiğini görüyorum.

ŞÖHRET HİÇ UMRUMDA DEĞİL

Şöhret size 'Binbir Gece'den sonra geldi. Peki ne ifade ediyor ünlü olmak sizin için? Önem veriyor musunuz?

Hiç umurumda değil. 38 yaşındayım, Paris'te iki, burada dört evim var. Hepsini 'Binbir Gece'den önce aldım. İstesem hayatım boyunca hiç çalışmadan yan yatabilirim.

'Ali Kemal' karakteri önünüze geldiğinde ne düşündünüz?

Ali Kemal aklımdan hiç geçmemişti. Bugün hâlâ çok güldüğüm bir olay yaşandı aslında...Senarist Yıldız Hanım bana dizinin sinopsisini vermişti ama hangi ka-rakteri oynayacağımı söylememişti. Ben de 'Hamlet oynuyorsam, Onur'u da oynarım' diye düşünüp kendisine,'Sanırım Onur karakterini vereceksiniz' dedim. Yıldız Hanım güldü, 'İnşallah ileride' dedi. Kadın bana 'Kendinizi ne zannediyorsunuz' da diyemiyor.

Kaynak: Sabah.com.tr

AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #2 : Mayıs 09, 2008, 02:23:34 ÖS »

Televizyon izlemiyor çünkü...

Binbir Gece dizisinde oynayan Ceyda Düvenci, kendi dizisi de dahil olmak üzere televizyonda hiç bir şey izlemediğini söyleyerek 'İçimde bir şeyleri değiştirmek arzusu doğuyor' diye konuştu.

TELEVİZYONGAZETESİ

Kanal D'de Güneri Civaoğlu'nun Şeffaf Oda programına konuk olan Ceyda Düvenci, binlerce insanın izlediği bir oyuncu. Ancak kendisi televizyon izlemeyi reddediyor.

Ceyda Düvenci, bunun nedenini şöyle açıkladı:

"Kötü bir örnek olabilirim, ama ben televizyon seyretmiyorum. Çok televizyon açmıyorum. Sezon başında yeni başlayan dizilerin ilk bölümlerini seyrederim. Haberleri de seyretmiyorum. İzlediğim her şeyde birşeyler yapmak, bir şeyleri değiştirmek arzusu ön plana çıkıyor ve kendimi iyi hissetmiyorum. Seçicilik hakkımı kullanarak seçtiğim bazı köşe yazarlarını da internet üzerinden okuyorum. Tepkisel olduğum bazı kurumlar var, bunlara para kazandırmak istemiyorum. Böyle mekanizmalarım var."
diloş
Yönetim Kurulu Üyesi

BAŞARI: 12

« Yanıtla #3 : Mayıs 16, 2008, 03:29:34 ÖS »

CENGİZ SEMERCİOĞLU'NUN HÜRRİYET'TEKİ YAZISI:

İlk kez bir dizinin finali canlı yayınlanacak

Avrupa Futbol Şampiyonası nedeniyle bu sezon hem dizi yapımcıları hem de oyuncular çok mutlu, çünkü erken tatile çıkacaklar.

Geçtiğimiz yıllarda haziran sonunu bulan sezon finalleri, bu yıl mayıs sonundan itibaren tek tek yayınlanmaya başlayacak.

Bazıları da ekrana veda edecek...

Haziran başı gibi bitmesi planlanan dizilerden biri de Binbir Gece.

Ancak Binbir Gece, finaliyle Türk televizyon tarihinde bir ilke imza atacak ve 11 kamerayla canlı olarak çekilecek.

Böyle bir uygulama daha önce hiç yapılmadı.

Diziler çekilip montajlandıktan sonra yayına verilir.

Bir dizi filmin canlı çekilmesi imkansıza yakın bir şey.

İşte Binbir Gece bu imkansızı gerçekleştirecek ve finali canlı olarak yayınlayacak.

Nasıl yapacaklarını çok merak ediyorum.
sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #4 : Mayıs 16, 2008, 07:12:31 ÖS »

cok ilginc bende merak ettim ama  onlarada  bu yakisir

SEHITLER OLMEZZ!!  VATAN BOLUNMEZZZ
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #5 : Mayıs 17, 2008, 01:33:14 ÖÖ »

final derken sezon finali cünkü dizi önümüzdeki sezon 13 bölüm daha devam edicek.. Göz kırpan
sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #6 : Mayıs 17, 2008, 03:10:49 ÖÖ »

Allah Allah sahidenmi yok ya  tadi olmaz onun iyice  sasirdilar  Dil çıkaran

SEHITLER OLMEZZ!!  VATAN BOLUNMEZZZ
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #7 : Mayıs 30, 2008, 03:48:56 ÖS »

Canlı final hayaldi
Binbir Gece'nin finalinin canlı yayınlanması fikri, hayalden öteye gitmedi ama olsun, hayali bile güzeldi!

‘Binbir Gece’nin ‘canlı’ finali, güzel bir hayaldi!

Cengiz Semercioğlu, Kelebek’te “Binbir Gece” dizisinin dünyada bir ilke imza atıp, finalinin canlı yayınlanacağını yazdığında doğrusunu söylemek gerekirse ben bunu niye atladım diye hayıflandım.

Çünkü böylesine özel bilgilere ulaşıp, onları kamuoyu ile paylaşmak ayrı bir zevk.

Yapımcılar, yönetmenler, oyuncular ve de set ekipleri, bir ayda çekilen bir sinema filmi uzunluğundaki dizi bölümlerini yetiştirebilmek için haftanın 7 günü gece gündüz çalışmaktan dert yanarken, “Binbir Gece” gibi iddialı bir dizinin finalinin canlı olması, nereden bakarsanız bakın ilginç bir fikir.

Ancak “Binbir Gece”nin finaliyle ilgili aldığım son bilgi, “canlı yayın” projesinin sadece bir fikir olarak kaldığı, hayata geçemeyeceği şeklinde.
Kanal D Genel Müdürü İrfan Şahin’e sordum “Binbir Gece”nin finalinin her zaman olduğu gibi banttan mı, yoksa bilmem kaç kamerayla yapılacak çekimler sayesinde canlı mı yapılacağını...

Şahin, “Söz konusu bölümde bir düğün sahnesi var. Düğün sahnesinin çekimleri Kanal D’nin canlı yayın arabalarındaki ekipmanlarla canlıymış gibi çekilecek ama dizi banttan yayınlanacak” dedi. “Binbir Gece”nin canlı yayınlanması fikri, hayalden öteye gitmedi ama olsun, hayali bile güzeldi!

Ali Eyüboğlu / Milliyet
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 25

gülümse kaderine

« Yanıtla #8 : Haziran 03, 2008, 11:05:20 ÖÖ »

Binbir Gece canlı yayınla ekrana gelecek   

Röportaj: Sema DENKER

"Binbir Gece" dizisinin bu akşam canlı olarak yayınlanacak sezon finalinde, ünlü yazar ve sanatçılar da rol alacak.

Bu akşam 22.00'den sonra yapılacak olan "Binbir Gece"nin canlı yayına katılarak düğün sahnesinde rol alması beklenen yazarlar arasında Mehmet Ali Birand, Güneri Cıvaoğlu, Cengiz Semercioğlu, Ömür Gedik, Sina Koloğlu ve Mesut Yar da var. Nükhet Duru, Ferhat Göçer ve İlhan Şeşen de davetliler arasında. Yeni evliler İlhan Şeşen'in söyleyeceği "Sen Benim Şarkılarımsın" ile tango yaparken yılın düğün parçası Ferhat Göçer'den gelecek. Şehrazat ve Onur, Ferhat Göçer'in seslendireceği "Bizim Şarkımız"ı ile bu en özel geceyi ölümsüzleştirmiş olacaklar. Nükhet Duru ise finalde sahne alarak yeni evli çifte sürpriz yapacak.

Yapımcılığını TMC’nin üstlendiği, Kanal D’nin sevilen dizisi "Binbir Gece"nin bu akşamki sezon finali, sekiz kamerayla yapılacak çekimle canlı yayınlanacak. Genç, güzel ve başarılı mimar Şehrazat’ın lösemi hastası oğlunu hayatta tutabilmek için giriştiği mücadele, patronu Onur’la olan masal tadındaki aşkı ve diğer karakterlerin hikáyeleriyle iki sezondur salı gecelerinin vazgeçilmezi olan "Binbir Gece", bu akşam Onur ve Şehrazat’ın düğünüyle sezona veda ediyor.     

İkilinin tutkulu aşklarını görkemli bir düğünle finale taşıyacak olan dizinin bu bölümü, Kanal D’nin de desteğiyle 150 kişilik teknik ekip tarafından hazırlanacak. Sürpriz sanatçıların en özel aşk şarkılarıyla yer alacağı rejili çekim, sabit kameraların yanı sıra yüksek teknikli kameralarla da desteklenecek. Sezon finaliyle dünyada bir ilke imza atacak olan "Binbir Gece"nin bu görkemli final çekimi için 250 bin YTL ek bütçe kullanılacak. "Binbir Gece"nin canlı yayınlanma fikri, dizinin yapımcısı Erol Avcı’ya ait... Başta Kanal D Genel Yayın Yönetmeni İrfan Şahin ile yapımcı Erol Avcı olmak üzere, yönetmen ve dizinin oyuncu kadrosu, canlı yayınla ilgili görüşmelerini Kelebek’le paylaştılar:     

İrfan Şahin (Kanal D Genel Yayın Yönetmeni): Bir dizinin canlı yayınla ekrana gelmesi Türkiye’de bir ilk, bildiğim kadarıyla dünyada da başka bir örneği yok. Dolayısıyla ilkler her zaman insanı çok heyecanlandırıyor. Tabii heyecanın yanı sıra başarılı olup olmama endişesi de var. O yüzden hepimiz salı gecesini merakla bekliyoruz. Ekip çok iyi hazırlandı. Oyuncular, teknik ekip herkes elinden geleni yapıyor... Canlı yayın Erol Avcı’nın fikridir. Bu düşüncesini bizimle paylaştığında çok heyecanlandık. Kendisi bu işin altından kalkabileceğini söyleyince projeyi hayata geçirmeye karar verdik. Bu birkaç ay içinde konuşulan bir şey değil. Ekip bu iş için uzun zamandır çalışmalarını sürdürüyor. Dizi canlı çekilecek ama araya daha önce çekilmiş olan banttan görüntüler de girecek. Sonuçta bu bir drama. Ama çok önemli bir kısmı canlı yayınlanacak. Dizi film tarihinde ilk defa seyirci dizi setine konuk olacak. Bu çok önemli. 60 dakika, 80 dakika diziler yapılıyor. Bu diziler beş ya da altı günde çekiliyor ve dublajı, sesi vs... Ciddi bir emek sonrasında ekrana geliyorlar. Biz canlı bir bölüm çekerek biraz önce dediğim gibi seyirciyi dizi setine konuk edeceğiz.   

BİZ ZORU SEVERİZ

Erol Avcı (Yapımcı)Kahkahaünyada ilk kez gerçekleştirilecek bu olayın başlangıcı, senaristimiz Yıldız Tunç ve ekibi tarafından bana iletildiğinde çok heyecanlandım. Hemen bu fikrimi genel koordinatörümle paylaştım. Onlar da yapabileceğimizi söylediler. Çok zor olduğunu biliyorum ama başaracağımıza inanıyorum. Çünkü ekibime güveniyorum. Bu ilk deneyimi yaşayıp hep beraber göreceğiz. Biz zaten ekip olarak ilkleri ve zorları severiz. Bu çalışmadan da yüzümüzün akıyla çıkacağımızdan eminiz. Tüm ekibe başarılar diliyorum.

Kudret Sabancı (Yönetmen): Sezon finali için düşünülen senaryo canlı yayınlamaya çok uygundu. Biz de ilk aşamada senaristimizle konuştuk. Mekán ve ortam da canlı yayını desteklediği için hemen Erol Avcı’ya fikrimizi bildirdik. Zaten şimdiye kadar Erol Bey bizim aldığımız tüm kararları desteklemiştir. Fikrimizi sunduğumuzda kendisi de aynı heyecanla karşıladı. Tüm ekip olarak çok güzel bir çalışma yaptık. Her türlü detay düşünüldü. Dizide gerçekten masal gibi olan aşklarına tanık olduğumuz Onur ve Şehrazat’ın hikáyesini bu sezon yine masal gibi noktalamak istedik. Bu sıra dışı proje, şimdiye kadar bizi yalnız bırakmayan seyircimize hediyemiz olacak. Canlı yayın gerçekten risk demek. Ama benim zaten uzun yıllar süren bir canlı yayın geçmişim var. Hem bu detay hem de oyuncular ve ekibime olan güvenim sayesinde bu kararı almak hiç de zor olmadı diyebilirim. Hatasız ve çok güzel bir iş çıkaracağımızdan eminim. Gelecek sezon için şu anda bir şey söyleyemeyeceğim çünkü tamamen bu akşama odaklanmış durumdayız. Gelecek sezonda tabii ki yine seyirciyi çok büyük sürprizler bekliyor ama şimdi netlik kazanan bir şey yok.

RİSKLİ BİR İŞ

Halit Ergenç: Canlı yayın fikri ilk olarak ortaya atıldığında çok heyecan verici buldum. Hemen bunu nasıl geliştirebileceğimizi ve nasıl uygulayabileceğimizi düşünmeye ve konuşmaya başladık. Televizyonda canlı yayın programı yapmak oldukça zor ve titizlik isteyen bir iştir. Ama biz dizimizi izleyiciler huzurunda canlı olarak oynayacağız. Bu alacağımız riski ve göstermemiz gereken özeni katlayarak artırıyor. Bunun için çalışmalar günler öncesinden başladı. Tüm teknik donanımlar tamamlandı. Kudret’in canlı yayın konusunda son derece deneyimli olması, oyuncu olarak bizim işimizi kolaylaştıracaktır. Bize düşen, provalarımızı yapıp, tiyatro sahnesi heyecanı ve enerjisiyle oynayıp, bu zevki izleyicimizle paylaşmak olacaktır. Bir ilki "Binbir Gece" ekibi olarak izleyicilerimizle paylaşıyor olmak, çok heyecan verici bir mutluluk.

TELEVİZYONDA TİYATRO YAPACAĞIZ

Ceyda Düvenci: Sezon finalinin canlı çekileceğini duyduğumda çok heyecanlandım. Türk televizyon tarihinde bir ilkin yaşanacağı kadronun içinde olmak beni çok mutlu ediyor. Seyircinin karşısına canlı çıkmak ve o heyecanı yaşamak için sabırsızlanıyorum. Resmen canlı program yapacağız ve bunun içinde bir drama olacak! Bu, televizyonda tiyatro yapmak gibi bir şey... "Binbir Gece" farkını bir kez daha ortaya koydu. Bu da gelecek sezonda yaşanabilecek sürprizlerin ilk adımı olacak. Biz profesyonel bir ekibiz ve artık birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Bir bakışımızla bile ne yapılması gerektiğini hissettirebiliyoruz. Bu yüzden de kesinlikle bir aksilik olmayacaktır. Birbirimizi tamamlayan bir ekibiz.

Tardu Flordun: Bir tiyatro oyuncusu olarak finalin canlı çekilecek olması beni tabii ki heyecanlandırdı. Ben dizilerde dublaj bile yapılmaması gerektiğini düşünüyorum. Dublajcılar seslendirdiğinde ses o oyuncunun önüne geçebiliyor. Tabii ki içimden geçen bunun devamının da gelebilmesi. O doğal vitrinde seyirciyle buluşmak çok keyifli olacaktır. Bu Türk televizyon tarihinde bir ilk olacak. Zaten iki sezondur çok yüksek reyting alan bir diziye de bu yakışırdı. Piyasadaki diğer projelere baktığımızda "Binbir Gece"deki hemen hemen tüm kadronun oyuncu kökenli olduğunu görüyoruz. Birbirimizi iyi tanımamızın verdiği tecrübenin de etkisiyle durağan olmayan ve başından sonuna kadar doğal aksiyonunda devam eden bir çalışma yapacağız.

Bizim Şarkımız’da dans edecekler

Bu akşam 22.00’den sonra yapılacak olan "Binbir Gece"nin canlı yayınına katılarak düğün sahnesinde rol alması beklenen yazarlar arasında Mehmet Ali Birand, Güneri Cıvaoğlu, Cengiz Semercioğlu, Ömür Gedik, Sina Koloğlu ve Mesut Yar da var. Nükhet Duru, Ferhat Göçer ve İlhan Şeşen de davetliler arasında. Yeni evliler İlhan Şeşen’in söyleyeceği "Sen Benim Şarkılarımsın" ile tango yaparken yılın düğün parçası Ferhat Göçer’den gelecek. Şehrazat ve Onur, Ferhat Göçer’in seslendireceği "Bizim Şarkımız" ile bu en özel geceyi ölümsüzleştirmiş olacaklar. Nükhet Duru ise finalde sahne alarak yeni evli çifte sürpriz yapacak.

CANLI FİNAL İKİ YIL ÖNCE DÜŞÜNÜLMÜŞTÜ

Bergüzar Korel: İki yıl önce senaryo bize geldikten sonra yapılan görüşmelerde böyle bir projeden bahsedilmişti. Dizinin finalinin canlı olabileceği daha iki yıl önceden düşünülen bir şeydi. Ama ben genç bir oyuncu adayı olarak bunun hayalini bile kuramazdım. Bu konu tekrar gündeme geldiğinde ise nasıl bir heyecan yaşadığımı anlatamam. Canlı yayında oyunculuğumu sergileme fırsatı bulacak olmam beni çok mutlu ediyor. Ekip ve oyuncu arkadaşlarım o kadar profesyonel ki, bu durum beni korkutmuyor. Sezon finalindeki bu büyük heyecan, yeni sezona da şimdiden coşku ve şevkle başlamamızı tetikliyor.

AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #9 : Haziran 06, 2008, 01:22:38 ÖÖ »

TV’DE DÜNÜN GENEL SONUÇLARI BELLİ OLDU!... BİNBİR GECE’NİN, CANLI SEZON FİNALİ KANAL D’Yİ UÇURDU!... TOTAL’DE 35.2 SHARE, AB’DE 43.9 SHARE ALAN KANAL D, “AB PRIME-TIME”DA DİĞER BÜTÜN KANALLARIN TOPLAM “SHARE”Nİ BİLE NEREDEYSE İKİYE KATLADI!... İŞTE TÜM KANALLARIN PRIME-TIME VE TÜMGÜN SIRALAMASI!...

“AB PRIME-TIME” SIRALAMASI

KANAL D: 43.9

SHOW TV: 8.4

STAR: 5.8

ATV: 4.5

STV: 3.9

FOX: 3.7

KANAL 1: 3

TRT1: 2.3

KANAL 7: 1.2

FLASH: 0.9

CINE 5: 0.5

DSC: 0

“AB TÜMGÜN” SIRALAMASI

KANAL D: 26.4

SHOW TV: 8.4

ATV: 7.9

STAR: 6.8

FOX: 5.3

KANAL 1: 4.5

STV: 3

TRT1: 2.9

KANAL 7: 1.9

FLASH: 1.4

CINE5: 1

DSC: 0.1

“TOTAL PRIME-TIME” SIRALAMASI

KANAL D: 35.2

SHOW TV: 12.4

STV: 10.2

STAR: 6.7

ATV: 5

FOX: 3.5

KANAL 1: 3.4

KANAL 7: 3.2

FLASH: 1.8

TRT1: 1.7

CINE5: 0.5

“TÜMGÜN TOTAL” SIRALAMASI

KANAL D: 22.2

SHOW TV: 10.3

STAR: 8

ATV: 7.3

FOX: 6.9

STV: 6.4

KANAL 7: 4

KANAL 1: 4

TRT1: 2.1

FLASH: 2.1

CINE5: 1.2

uçankuş
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #10 : Haziran 06, 2008, 01:24:11 ÖÖ »

Canlı düğünün perde arkası

Binbir Gece dizisinin canlı yayınlanan sezon finalinde neler yaşandı? Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ, canlı olarak yayınlanan düğün sahnesinin gerçek "perde arkasını" yazdı.

Şimdi siz bu "perde arkası" lafını mecaz anlamda kullandığımı sanacaksınız ama hayır. Birazdan size Binbir Gece dizisinde Şehrazat ile Onur'un canlı olarak yayınlanan düğün sahnesinin gerçek "perde arkasını" aktaracağım. Biz televizyon eleştirmenlerinin bulunduğu masa, rejiye yakındı. Bu nedenle oyuncular yeni sahnelere bizim iki metre yanımızda hazırlanıyorlardı. Düğün sahnesi başlamadan önce Bergüzar Korel'in (Şehrazat) mikrofonunun kontrol edilmesi gerekti. Teknisyenler geldi, Bergüzar gelinliğinin eteğini kaldırdı. O da ne? Gelinliğinin altına paçalı don mu desem, yoksa tayt mı bilemediğim bir şey giyivermiş. Gecenin ayazından korunmak için olduğunu tahmin ettim. Zira gece boyunca düğünün yapıldığı bahçedeki herkes tir tir titriyordu. Sizin havai fişek sesi sandığınız takırtılar ise yanımda oturan Ömür Gedik'in birbirine çarpan çenelerinden geliyordu! Daha sonra Şehrazat'ın gelinliğinin içine kan efekti oluşturacak torba ve fünye yerleştirildi. Ama set görevlileri bu kez duruma "uyanmış" olacaklar ki, Bergüzar'ın etrafında çember oluşturup, havaya kaldırdıkları örtülerle bir perde/paravan oluşturdular. Ben de "gecenin enstantanesini" cep telefonumla "ölümsüz" kıldım. Teknik açıdan mükemmel olmasa da bana göre "tarihi" bir fotoğraf oldu! (Özellikle de omzuna şal almış Bekir Hazar açısından) Bedavaya figüranlık yapıp, "arka masada yemek yiyen adamı" oynamama rağmen, yılın en "seçkin" düğününde bulunmaktan mutluydum. Zira davete çağırılan 10 kişiden biriydim!.. (Ayazda aç karnına bir saat mutlu adam taklidi yapacak kaç kişi bulabilirlerdi ki zaten?) Bir ara canlı yayını "unutulmaz" kılmak için ortaya fırlayıp, "Durun, siz evlenemezsiniz, kardeşsiniz" demek içimden geldi ama 150 kişilik ekibin emeğine acıdım! Bu arada önümüzdeki kadehlerde şarap süsü verilmiş vişne suları duruyordu. Mesut Yar bir ara gerçek şarap sipariş etti. Getiren garson, Mesut'un yarım kadeh vişne suyunun üzerine şarabı boca etmesin mi? Mesut nihayet sosyo-politik trendi tutturmuş oldu: Şerbetli şarap!.. Şifa niyetine... Benim en büyük korkum, düğüne Ali Kemal'in de davetli olmasıydı. Malum, bizim Spermmen'in elinden uçan da kaçan da kurtulmuyor. Her an arkamızda bir yerlerde belirebilir diye yere düşen peçetemi bile almaya cesaret edemedim! Vallahi ne yalan söyleyeyim, bizler düğün gecesi pek eğlendik. Ama daha sonradan öğrendim ki ekran başındaki seyirci hiç mesut olmamış. Boğulan sesler, şarkıların ortasına karışan öksürükler, "Yalçın Abla" şeklindeki dil sürçmeleri ve Şehrazat'a hâlâ "Evliyaoğlu" diyen muhabirler yüzünden dizi çekilmez hale gelmiş. Bir de "okul piyesi" tadında acemi oyunculuklarla masalın büyüsü iyice kaçıp, "canlı düğün", yapımcısı ve yönetmeni açısından "tatlı bir fantezi", Kanal D adına da "tatlı reklam geliri"nden öteye gidememiş. Ha, bu arada, kahramanlık yapıp, battaniyemi yanımda zangır zangır titreyen Ömür Gedik'e vermiştim. Şimdi kahramanlık madalyamı öksürük ve hırıltı olarak "göğsümde" taşıyorum!..

Yüksel Aytuğ / Sabah
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #11 : Haziran 11, 2008, 11:06:17 ÖS »

Binbir Gece’nin finali de canlı olabilir

Büyük Resim İçin Tıklayınız Yönetmen Kudret Sabancı, Binbir Gece’nin sezon finalinin bazı bölümlerinin canlı yayınlanmasıyla bütün bir bölümü canlı olarak yapabileceklerini gördüklerini söyledi. Sabancı, dizinin finalinin de canlı olabileceğini ifade etti.

Canlı olarak yayınlanan ve büyük ilgi gören Binbir Gece dizisinin final bölümü yönetmen Kudret Sabancı’yı memnun etmiş.

Sabancı, SKYTURK’te Cengiz Semercioğlu’nun Full Ekran programına konuk oldu ve böyle bir fikrin nereden çıktığını şöyle anlattı:

"Aslında bu fikir ilk bölümlerden beri vardı. ’En son bölümü canlı yapabilir miyiz acaba?’ diye. Ancak çok ciddi bir riskti bu. Kimse kolay kolay almıyordu."

Kudret Sabancı, aslında başlangıçta bölümün tamamını canlı yapmayı düşündüklerini söyleyerek "Yapılabileceğini gördük" dedi ve önümüzdeki sezon finalinin canlı olup olmamasıyla ilgili olarak da "Neden olmasın, olabilir. Teknik olarak yapılabileceğimizi gördük biz bunu. Bizim de bir sürü farklı alanda işimize yaramış oldu. Birincisi Türk televizyoncuları olarak böyle bir tecrübemiz olmuş oldu. Yapılabildiğini gördük. İkincisi biz TMC ve Binbir Gece ekibi olarak kendi gücümüzü gördük. Üçüncüsü de nerde aksarız, ne olur, ne biter bundan sonrası için önümüzü çok açtı bu olay" diye konuştu.

Oyuncular da canlı finale olumlu bakıyor

Programa konuk olan Tardu Flordun ve Ceyda Düvenci de bütün bölümün canlı olarak çekilmesinde bir zorluk yaşamayacaklarını söylediler. Flordun, "Eğer böyle bir şey olacaksa ben içinde olmak isterim. Benim için çok keyifli olur" dedi. Düvenci ise "Bence zor olmaz. Biz gerçekten ekip olarak birbirimizi çok iyi tanıdık,bakışımızdan ne aksıyor ne aksamıyor anlıyoruz. Yayın esnasında zamanlamayla ilgili aksaklıklar oldu ama hiç belli olmamış. Gayet iyi yapmışız, çok başarılı olmuş" açıklamasını yaptı.

Kaynak:televizyongazetesi.com
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #12 : Temmuz 03, 2008, 04:59:16 ÖS »

Ekranda çocuk düşüren düşürene !

Geçen yıl bu zamanlar televizyon dizilerinde bir "veledi zina" furyası yaşanmıştı. Dökümünü bu köşede verdiğim "ekranda gayrı meşru çocuk patlaması" haberi, büyük yankı uyandırmıştı. Bugün sizlerle yeni bir listeyi paylaşacağım. Bu kez yerli dizilere egemen olan, "çocuk düşürme" modasından söz edeceğim. Sezon finali ya da final yapan dizilerde, çoğunluğu yine gayrı meşru olmak üzere pek çok "bebek düşürme vakası" yaşandı. İşte şaşırtıcı yekun:Binbir Gece'de Şehrazat , Yaban Gülü'nde Dilber, Annem'de Ayşe, Kavak Yelleri'nde Deniz'in annesi, Arka Sokaklar'da Hüsnü'nün karısı Suat, İki Aile'de Eda, Yaprak Dökümü'nde Leyla, Elveda Derken'de Lale... Bunlar benim aklıma ilk gelenler. Eminim sizler kendi kafanızda bu listeyi genişletebilirsiniz. Bunlara bir de geçmiş sezonlardan Bir İstanbul Masalı'nın Esra'sını, Yabancı Damat'ta Kadir'in Yunan karısını ve Asmalı Konak'ın Bahar'ını (ilk çocuğunu düşürmüştü) eklersek, sayı 11'i buluyor. Yani ekranın düşen çocukları eğer yaşasalardı, bir futbol takımı oluşturabilirlerdi!..

Kaynak: Sabah.com.tr
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #13 : Temmuz 03, 2008, 04:59:32 ÖS »

Bergüzar Korel, Elele dergisine Tan Sağtürk'le ilişkisini ve şöhretle değişen son iki yılını anlattı.

"Binbir Gece" dizisinin Şehrazat'ı Bergüzar Korel, Elele dergisine Tan Sağtürk'le ilişkisini ve şöhretle değişen son iki yılını anlattı. "Tan da sanatla uğraştığı için birbirimizi besleyebiliyoruz. Bu anlamda verimli bir şeyler yaşıyoruz. Tan da çok yoğun çalışıyor aslında. Birbirinize zaman ayırabiliyor musunuz derseniz, hayır. Çok fazla zaman geçiremiyoruz birlikte ama geçirdiğimiz zaman da dolu dolu geçiriyoruz. Benim kendi özel hayatım devam ediyor yine. O anlamda özgür bir ilişki yaşıyoruz. Merkez noktalarımızda farklı şeyler var. Bizim ilişkimiz, bunları besliyor."

n Çekimden sonra fotoğraflarda sizi Türkan Şoray’ın gençlik hallerine çok benzettik. Sizce "4 Yapraklı Yonca"nın yeni versiyonu kimler?

- Bence hiç kimse. Onların yerinin doldurulacağını düşünmüyorum.

n Genç oyunculardan farkınızın ne olduğunu düşünüyorsunuz?

- Bunu söylemek kendini bilmezlik gibi geliyor bana. Sevmediğim bir durum aslında. Ama sivrilmiş bir isimsiniz ve tabii ki diğerlerinden farklısınız ki "Şehrazat" rolünde oynuyorsunuz... Sadece kendimi anlatabilirim. Büyülü şeye kendimi kaptırmamamdan geliyor herhalde. Çok disiplinliyim, sorumluluklarımın çok bilincindeyim. Acele etmiyorum. Herşeyin çok ağır ve yavaş ilerlemesini istiyorum. Oyunculuk, hayatım boyunca yapacağım bir meslek. Bu arada isim olmak biraz da şansla ilgili. Gelen projelerle ilgili. Birbir Gece ve TMC ortaklığı çok önemli. Doğru insanlarla çalışıp doğru ilişkiler kurduğumu düşünüyorum. Doğru ilişki kurmak için çabalamıyorum. Şu yönetmenin elinde şöyle bir senaryo varmış, nerelere gidiyor acaba, hangi davetlere katılıyor, diye takip etmiyorum. "Hıh! Çatlayın, patlayın, yılda 10 film çekiyorum" da demiyorum. Bunu yapmak için çalışmıyorum. Dolayısıyla ağır gidiyorum, bu anlamda şanslıyım.

BENİM DERDİM KALICI OLMAK

n Bu özelliklerinizin dışında, ilgi alanlarınız nedir?

- Çok bunaldığımda çiftliğe gidip ata biniyorum. Fotoğrafa çok zaman harcıyorum. Fotoğraf makinamı ilk elime aldığımda gördüğüm herşeyi çekiyordum. Ama sonra çocuk portreleri çekmeye başladım. Sonra sonra gelişti, portrelere dönüştü. Fotoğraf makinam elimde, çingene mahallesine de gidip çekiyorum, bir kafede otururken arkadaşım ağladığında da çekiyorum.

n Peki Tan Sağtürk’le ilişkiniz başladıktan sonra hayatınızda neler değişti?

- Şöyle birşey diyebilirim onunla ilgili olarak... O da sanatla uğraştığı için birbirimizi besleyebiliyoruz. Bu anlamda verimli birşeyler yaşıyoruz. Tan da çok yoğun çalışıyor aslında. Birbirinize zaman ayırabiliyor musunuz dersen, hayır! Özel hayat anlamında birbirimize çok zaman ayıramıyoruz.

n Kameralar sizi işinizin dışında, ilişkiniz nedeniyle de takipte. "İki ünlünün birlikteliği" nasıl gidiyor?

- Bu yaşadığım ilişki, farklı ilgi alanlarına sahip iki kişinin ortak noktada birleşip bir arada iyi vakit geçirebileceğini öğretti bana. Çok fazla zaman geçiremiyoruz birlikte ama geçirdiğimiz zaman da dolu dolu geçiriyoruz. Benim kendi özel hayatım devam ediyor yine. O anlamda özgür bir ilişki yaşıyoruz. Merkez noktalarımızda farklı şeyler var. Bizim ilişkimiz, bunları besliyor.

n Birlikte olduğunuzda nasıl vakit geçiriyorsunuz?

- Tan da, oyunculuk yaptığı için onun en çok dinlediği insanlardanım. Beni uyardığı alanlar da olabilir. Fotoğraf ikimizin ortak zevki. O daha soyut çalışır, ben daha somut çalışırım. Bir koreografisi olduğunda ilk bana izlettirir. İkimizin de birbirimize ait özel hayatları var. İkimiz de bunun içine girmeyiz. Onun da iş hayatı ve arkadaşları var. Benim de öyle. Sınırlarımızı biliyoruz. Hem griftiz aynı zamanda çok da özgürüz ilişkide. Bu anlamda sözümüz var birbirimize.

n Peki bu ilişkinin sizin için önemi ve farkı ne?

- Bu ilişkide çok zor dönemler atlattık birlikte. Dolayısıyla "birlikte olmayı, bir insanın elini tutmayı, bir insanın bana ihtiyaç duymasının nasıl bir şey olduğunu" öğrendim. Onun dışında çok daha olgun bir yaşıma denk gelen bir ilişki. Önceden bir ilişki benim için, her dakika birlikte olmak, her boş zamanı birlikte değerlendirmek iken, şimdi özgürlüklerimi de paylaşıyorum. Böyle bir farkı var benim hayatımda. İş, kültürel, entelektüel anlamda beni çok besliyor bu ilişki. Birlikte birşeyler yarattığımız zaman çok mutlu oluyoruz. Bizim sorunumuz, "Zamanımız yok, birşey yaratmıyoruz" oluyor genelde.

n Birliktelik haberiniz ilk duyulduğunda, tarzlarınızın farklılığı nedeniyle -o daha bohem ve siz bir küçük hanımefendi- şaşırmıştı herkes...

- Dışarıdan öyle görünüyor, bohem biri değil aslında. Ama herhalde zıtlıklar bir arada tutuyor bizi.

n Ayaklarınızın yerden kesildiği, sürprizli bir anınızı hatırlamanızı istesem?

- İyi mi, kötü mü bilmiyorum ama çok sürprizli bir ilişki yaşamıyoruz. Birbirimizin hayatına girmemiz zaten büyük bir sürprizdi. Hakikaten çok sürpriz bir anda başladı. Bir anda oldu. İlk günden itibaren de hiçbir şeyi saklamadık.

n Nasıl tanıştınız?

- Bahsedildiği gibi ben ondan dans dersi alırken falan olmadı... (gülüyor) Çok tesadüfi bir şekilde tanıştık.

n Peki mesleğinizdeki hedefiniz ne?

- Benim derdim kalıcı olmak. Eldeki malzemeyi ne kadar çok tüketirseniz, o kadar geçici olursunuz. Zaten bizim mesleğimizin garantisi yok.

Çok zor dönemler atlattım

Açıkçası basının ve insanların üzerime geldiği dönemde kendimi hayvanat bahçesindeki herhangi bir canlı gibi hissediyordum bir ara. Gece bir yerden çıkıyorum, etrafımda tanımadığım bir sürü magazin muhabiri görüntü almaya çalışıyor, sorular soruyor... Diğer taraftan yolda beni gören herkes, cep telefonuyla fotoğrafımı çekmeye çalışıyor. Ben o sırada hiç rahat olamıyorum. İnsanların bunu gizli gizli muhbirliğe çevirmelerini anlayamıyorum. Halbuki benden izin alsalar, zaten buna izin vereceğim. Ben bir ödül aldım (Altın Kelebek). O dönem benim için çok zor geçti. Ödül aldığımın ertesi günü, ünlü bir köşe yazarı "Bu ödülü almaya hiç utanmadın mı, babanın kemikleri sızlıyordur" tarzında yazılar yazdı. Ben zaten o ödülün gündemdeki bir işte olduğumdan dolayı, beni motive etmesi için verildiğini düşünüyorum. O ödül, ’yılın en iyi kadın oyuncusu’ ben olduğum için değil, benim önümü açmak için verildi. Bu yazıyı okuyup, ertesi gün sete gittiğimde, ağlamaktan bana makyaj yapılamadı. Sadece "Neden bana bunu yapıyorlar?" sorusu çıktı ağzımdan. Ama hep sessiz kalıp beni anlamalarını bekledim. Sabırlı oldum her zaman... Hálá da öyleyim. Hiçbirşey için acele etmiyorum.
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #14 : Ağustos 07, 2008, 04:26:53 ÖÖ »

Dizilerin çekimleri başlıyor

Diziseverlerin yeni bölümlerini merakla bekledikleri diziler çekim hazırlıklıklarına başlıyor.

Kanal D’de yayınlanan ’Binbir Gece’, Şehrazat ve Onur’un düğün törenlerinde Şehrazat’ın fenalaşarak yere yığılmasıyla sezon finalini yapmıştı. Canlı olarak çekilen sezon finalinden sonra izleyenler büyük bir merakla dizinin yeni bölümünü bekliyorlar. 18 Ağustos’ta çekimlerine başlanması planlanan Binbir Gece, yeni sezonda da devam edecek. Şu anda 20 bölüm çekilmesi planlanan dizinin sezon sonuna kadar sürmesi konusunda kesin bir karar olmamakla birlikte, reytinglere göre karar verilecek.

Kaynak:Televizyon gazetesi
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: