>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular: .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 07, 2008, 09:32:50 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: 1 2 3 [4] 5   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Kurtlar Vadisi Pusu Güncel Haberler  (Okunma Sayısı 567 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 25

gülümse kaderine

« Yanıtla #45 : Mayıs 08, 2008, 10:53:36 ÖÖ »

BULUT, KURTLAR VADİSİ'NİN SONU İÇİN NE DEDİ?

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Bulut karakterini canlandıran oyuncu Hüseyin Avni Danyal, dizinin akıbetini kendilerinin de bilmediğini söyledi.

Televizyon gazetesi'nin haberine göre, Cengiz Semercioğlu'nun Full Ekran programına konuk olan Hüseyin Avni Danyal, dizinin gidişatı hakkında herhangi bir fikrinin olmadığını anlattı.

Hüseyin Avni Danyal, senaryoyu da sete gittiği gün aldığını belirterek, "Cuma veya Cumartesi günü alıyoruz senaryoyu genellikle. Onun için açıkçası aramızda 'Ya ben bu bölüm gidiyor muyum, ölüyor muyum?' diye konuşuyoruz. Açıkçası insanlar saklıyoruz sanıyorlar. 2-3 bölüm sonra ne olacağını söylemiyoruz sanıyorlar, ama gerçekten öyle bir şey yok. Girip o hafta ne çekilecekse onu görüyoruz. Oynayacağımıza bakıyoruz ve gidip oynuyoruz o kadar" dedi.

Diziye nasıl dahil oldu?

Danyal, Kurtlar Vadisi Pusu dizisine nasıl dahil olduğunu anlattı.

Kurtlar Vadisi'ni teklif gelmeden önce izleyemediğini söyleyen Danyal, çok fazla televizyon izlememesine rağmen basından ve arkadaşlarından diziyi bildiğini söyledi. Danyal, "Kurtlar Vadisi Pusu'dan teklif geldiğinde açıkçası oyuncu olarak bir diziden gelen bir teklif olarak değerlendiriyorsunuz. Hikayenin gidişatı nedir, o hikayenin içinde sizin Hüseyin olarak bulunacağınız yer nedir, size biçilen takım elbise nedir ve size biçilen karakter nedir ve o karakter ne kadar işlenir. Bunlar bir oyuncu için daha önemli. Öyle olunca da bana biçilen Yalçın Bulut karakteri hoşuma gitti ve evet dedim" diye konuştu.

Hüseyin Avni Danyal, dizinin 2 ayrı yönetmen ve ekip tarafından çekildiğini ve bir bölümü 4 günde bitirdiklerini de sözlerine ekledi.

H2

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #46 : Mayıs 08, 2008, 10:54:11 ÖÖ »

Can Gürzap,Kurtlar Vadisi Pusu ile ilgili ilginç açıklamalarda bulundu.

Kurtlar Vadisi'nin neden eleştirildiğini anlamadığını söyleyen Gürzap,dizinin güncel olayları ele alan ve çok iyi yazılan üst düzey bir iş olduğunu söyledi.Bu konuda kendisini eleştiren bazı kişilerin ilginç tavırlarıyla da karşılaştığını belirten Gürzap , ''Herkes herşeyi eleştirebilir.Ama bu eleştirilerin bir dayanağı olmalı.Kimse,sudan sebeblerle eleştiri yapmamalı.Beni bu diziye davet ettiklerinde gurur duydum.Çünkü bu yapım Türkiye standartlarının çok üzerinde bir iştir.
Bana rolü anlattıklarında çok sevdim ve çalışmaya başladık.Türkiye'nin en çok seyredilen dizisi neden bu kadar eleştiriliyor anlamıyorum.Bence bu işin içinde bir kasıt,çekememezlik var'' dedi.

Konuyla ilgili ilginç bir anısınıda anlatan usta oyuncu,''Eleştirenlere soruyorum 'Diziyi seyrediyor musunuz?' diye.İlginçtir 'Seyrediyoruz' diyorlar.İnsan eleştirdiği diziyi izler mi?
Hatta bir gün elimde iki çakmak vardı.Üzerinde Kurtlar Vadisi'nin resmi olanlardan...Şimdi isim vermek istemiyorum ama diziyi en çok eleştirenlerden birisi 'Lütfen o çakmaklardan bana da ver' dedi.
İlginçtir hem eleştiriyor hem de dizinin fanatiği.Ben böyle bir tezat görmedim '' dedi.

19.04.2008
Akşam/Spagetti eki.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #47 : Mayıs 08, 2008, 10:55:33 ÖÖ »

"O gün'e "Vadi" usulü savunma..."

Hırant Dink'i öldürmekten yargılanan Ogün Samast'ın duruşmasında sanık avukatı Levent Yıldırım mahkeme heyetine "Müvekkilim cinayet öncesi hipnotize edildi. Cinayeti bu yüzden işledi" demiş. (Yeni Şafak'ın haberi) Bu savunma bana aylar önce Kurtlar Vadisi: Pusu'da izlediğim bir bölümü hatırlattı. Derin devletin başındaki "ağabey", kamplarda yetiştirdiği gençlerden birinin günlerce beynini yıkıyordu. Çocuk adeta hipnotize edilmiş bir şekilde "hedefi" buluyor ve ensesinden ateş ederek, öldürüyordu. Sahneyi çok iyi hatırlıyorum. Genci sadece "amors" diye tabir edilen ense/omuz hizasından görüyorduk. Çekim, tetikçinin sırtına monte edilmiş bir staticam ile gerçekleştirilmişti. Böylece genç katilin hareketlerinin ne denli "robotça" olduğu, adeta "uzaktan kumanda edilerek" cinayeti işlediği anlatılmaya çalışılıyordu. Avukat mı Kurtlar Vadisi: Pusu'nun senaryosundan etkilendi, yoksa senaryo mu hukukun önünde koşuyor, bir türlü karar veremedim.

-SABAH-
*Günaydın*/Yüksel Aytuğ-

AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 23

« Yanıtla #48 : Mayıs 12, 2008, 03:11:30 ÖS »

Kurtlar sezonun rekorunu kırdı !

Bence Muro yüzünden. Kesinlikle Muro yüzünden, çünkü dizinin son bölümünde öyle kayda değer olağanüstü bir durum yaşanmadı. Ancak Muro’nun ekranda en çok göründüğü bölüm olan geçen haftada, Kurtlar Vadisi Pusu’nun reytingleri tavan yaptı. Dizinin bir önceki bölümünün reytingleri AB Grubu’nda 15.20, Tüm Kişiler’de 16.20 olarak açıklanmıştı. İki hafta önce yani 24 Nisan gecesinde ise AB Grubu’nda 14.10, Tüm Kişiler’de 15.40’lık reyting almıştı. Ancak bu hafta topladığı reytingler, dizinin bu sezon aldığı en yüksek puandı. Ya Kurtlar sezonun sonunda Arap atı gibi iyice açıldı diyeceğiz, ya da dizinin gittikçe yükselen reyting grafiğini, son dönemde ekranlardaki en parlak karakteri yaratan Muro (Mustafa Üstündağ) ile açıklamayı tercih edeceğiz. Ben ikinci seçeneğin doğru olduğunu iddia ediyorum. Çünkü Kurtlar’ı uzun zamandır ben de en başta Muro’nun oyunculuk şovunu izlemek için takip ediyorum.

KAYNAK:VATAN-MEHMET GÜLER
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #49 : Mayıs 12, 2008, 03:11:55 ÖS »

Koç Üniversitesi de 'Kurtlar Vadisi' diyorsa

11.05.2008 09:32
Cumartesi günü haberturk.com'un en çok okunan haberlerine baktım

Gözlerime inanamadım

Tekrar ama tekrar baktım

Şaşkınlığım yerini üzüntüye bıraktı

Düşünün ki o gün 6 şehit birden vermişiz

Genelkurmay Başkanlığı terör örgütünün sözde yöneticileriyle ilgili çok
önemli açıklamalar yapmış

Aşağılık teröristler Dağlıca baskınının benzerini yapmaya yeltenmişler

Ve böyle bir günde en çok okunan haber

Ne şehitlerimiz

Ne de dağılma sürecine giren ve artık ne yapacağını şaşıran terör örgütüyle
ilgili haber

İlk sırada Kurtlar Vadisi var

Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasında yer alan Koç Üniversitesi
öğrencileri yılın aksiyon programı olarak kurtlar vadisi'ni seçmiş

Dizinin kahramanları da üniversiteye gidip öğrencilerin sorularını
yanıtlamış

Dizi karakterlerinden Muro, Polat Alemdar'a "hiç görüşmeyelim" demiş

Bu haber de en çok okunan haber olmuş

Sadece buna üzülmedim, bu dizinin bu kadar benimsenmesi de beni düşündürüyor

Keşke böyle bir ödül hiç verilmeseydi

En azından üniversite öğrencileri tarafından

bulentcoltekin@haberturk.com
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #50 : Mayıs 28, 2008, 02:40:10 ÖS »

Muro'nun 'Hacı Murat'ıKurtlar Vadisi Pusu'nun sempatik karakteri Muro, geçen haftaki bölümde izleyenleri kırdı geçirdi
Kurtlar Vadisi Pusu’nun en sevilen karakterlerinden bir haline gelen Muro, 34. bölümde yer almayınca izleyicileri hayal kırıklığına uğratmıştı. Muro, geçen haftaki bölümle yeniden gündeme bomba gibi düştü.

AL SANA ÖZ ELEŞTİRİ MURO!

Muro dizinin geçmiş bölümlerinde gazeteciyle buluşmaya altında lüks arabasıyla gitmiş, gazetecinin bindiği arabayı görünce “Bir senin arabana bak, bir yazı emekçisinin arabasına bak… Bu arabaya binersen dışardan bakan hangisine burjuva der Muro… Al sana özeleştiri, nalet olsun!” diyerek kendi kendini eleştirmişti.

YENİDEN MURO

Daha sonrasında, hakkında verilen infaz kararının ardından kayıplara karışmıştı. Geçen hafta yayınlanan 36. bölümde Muro emekçi arabasıyla tekrar ortaya çıktı.

Vatan

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #51 : Mayıs 28, 2008, 02:40:28 ÖS »

Hacı Muroya Rekor Fiyat!

Bir TV dizisiyle yeniden gündeme gelen Murat 124' marka otomobiller, sahipleri tarafından rekor fiyatlarla satılmaya başlandı.

Türk sinema filmlerinin vazgeçilmezleri haline gelen, önce bir reklamda, ardından bir TV dizisinde 'Muro' karakteri tarafından kullanılmaya başlanan Murat 124 marka otomobiller, yeniden gündeme geldi. 1971'den bu yana yollarda olan Murat 124, meraklıları tarafından kullanılmaya devam ediyor. Murat 124'lerin en çok bulunduğu illerden birisi olan Kocaeli'de özellikle diziyle birlikte "Hacı Murat" diye tabir edilen Murat 124'lere olan ilgi yeniden arttı. Körfez ilçesinde yıllarca oto yıkamacılığı yapan Veysel Uzun (29), kendisinden 4 yaş büyük olan ve yaşı plakasında yer alan 34 BF 1975 plakalı Murat 124 otomobilini, 15 bin YTL'ye satışa çıkardı. Koltukları, tüm aksesuarı orjinal bir şekilde korunan ve bugüne kadar tamir görmeyen otomobile görenler hayretle bakıyor.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #52 : Mayıs 28, 2008, 02:41:26 ÖS »

Vadi Günah Keçisi Yapıldı!

Kurtlar Vadisi dizisinde Fuat karakterini canlandıran Ragıp Savaş, diziye yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. Savaş, "Kurtlar Vadisi günah keçisi yapıldı" diye konuştu.Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Fuat karakterini canlandıran Ragıp Savaş, Habertürk'te Balçiçek Pamir'in sunduğu 'Söz Sende' programına konuk oldu. Savaş, diziye yöneltilen eleştirileri anlayamadığını belirterek, bu diziden önce de silaha özenti olduğunu ve bir çok olay yaşandığını ifade etti. Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Ragıp Savaş, "Kurtlar Vadisi günah keçisi yapıldı. Bu çok iyi olmakla da ilgili. Çok iyi olduğu zaman bir iş, birazcık yıpratılmaya çalışılıyor. Çok basit bir mantık bu" diye konuştu.Ragıp Savaş, sektördeki en büyük sorunun ise sevgisizlik olduğunu sözlerine ekledi.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #53 : Mayıs 28, 2008, 02:42:21 ÖS »

Türk Gencinin İdolü Polat.
 Türk genci kendine idol seçti. Yapılan bir araştırmaya göre Türk gençlerinin idolü olan üç isim var. Bunlar kimler mi? Ankara Genç İşadamları Derneği’nin yaptığı araştırmaya göre, gençler ünlüler arasında kendilerine en çok Rahmi Koç, Polat Alemdar ve Acun Ilıcalı’yı örnek alıyorlar.Ankara Genç İşadamları Derneği'nin (ANGİAD) Ankara’nın çeşitli ilçelerindeki 18-30 yaş arası, 1694 kişi üzerinde gerçekleştirdiği anketten dikkat çekici sonuçlar çıktı.'Türkiye’de yaşayan bir genç olarak kendinize kimi örnek alıyorsunuz' sorusuna, gençlerin yüzde 14.03’ü anne ya da babasını örnek gösterdi. Anne ve babayı, yüzde 12.07 ile Rahmi Koç izlerken, gençlerin yüzde 10.34’ü Acun Ilıcalı, 10.20’si ise Polat Alemdar’ı örnek aldığını belirtti. Gençlerin “Yüzde 8.18’i Başbakan Erdoğan’ı, yüzde 2.06’sı ise Deniz Baykal’ı örnek alıyoruz” dedi.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #54 : Mayıs 28, 2008, 02:43:37 ÖS »

Muro "in" Polat "out"

Önceki hafta Kurtlar Vadisi sezonun en yüksek reyting puanlarına erişti. İlginin arttığı dakikaları analiz eden Pana Film'ciler, halkın PKK'lı Muro karakterine adeta "kilitlendiğini" gördüler.
Eh, devir cilalı reyting devriydi ve bu durumda yeni damara iyice bir kazma vurulmalıydı. Yapımcı ve senaristler de öyle yaptılar. Konuşma yaptığı üniversite kampuslarında salonları hıncahınç dolduran Muro'nun (Mustafa Üstündağ) son bölümde rolü arttırıldı.
Öyle ki, geçen perşembe akşamı Muro'nun göründüğü kareler, Polat'ın neredeyse üç katıydı. Sonuç: Reytingler iyice patladı.
Tehlikeli sonuç: Milliyetçi karakter silinirken, PKK'lı karaktere sempati artıyor. Muro bir an önce "resmen" devletin safına katılsa da "problem" ortadan kalksa!..

AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #55 : Haziran 06, 2008, 01:20:42 ÖÖ »

Flaş İddia! Kurtlar Vadisi'nin hangi kanala transferi söz konusu?
çalık grubu, atv, kurtlar vadisi pana film, dizi, televizyon
Kurtlar Vadisi'nin Show TV'den ayrılacağı iddialarını Superpoligon editörü araştırdı. İşte 'siyasete' kadar uzanan bir transfer dedikodusu.

Kurlar Vadisi dizisinin yapımcı firması Pana Film'in Ak Parti ile yakınlığı nedeniyle ciddi bir transfere imza atacağı belirtiliyor.

Kurlar Vadisi'nin önümüzdeki dönem Çalık Grubu'na ait olan ATV'de yayınlanacağı konuşuluyor.

Bu transfer için birçok siyasinn devreye girerek aracı olduğu da gelen bilgiler arasında.

SUPERPOLİGON/ÖZEL HABER
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #56 : Haziran 18, 2008, 05:25:00 ÖS »

Annem bile Muro diyor

Habertürk'te Saba Tümer'in sunduğu programa konuk olan Mustafa Üstündağ'ın sözleri Muro karakteri ile nasıl bütünleştiğini gösteriyordu.

Saba Tümer, 'Muro mu diyeyim, Mustafa mı diyeyim' şeklinde konuşunca Mustafa Üstündağ, annesinin bile kendisine 'Muro' diye seslendiğini anlattı. İlk kez canlı yayına katıldığını söyleyen Üstündağ, "Yakın çevrem Mustafa diyor, Muro diyenler var. Annem, Muro diyor. 'Ah Murom' gelmiş falan diyor. Herkes artık Muro demeye başladı" şeklinde konuştu.

Canlı yayın sırasında dizideki bölümleri gösterilirken kendisine bir hayli gülen Mustafa Üstündağ, çekimlerin çok renkli geçtiğinden bahsetti. Üstündağ, "Orada da eğleniyorum, seyrederken de eğleniyorum" dedi.

Diziye ilk girdiğinde bu şekilde oynamadığını belirten Mustafa Üstündağ, oyunculuk konusunda serbest bırakılmasının Muro karakterinin oluşmasında önemli bir faktör olduğunu belirtti. Üstündağ, kendisi eğlendiği zaman başkalarının da eğleneceğini düşünerek karakterini büyük bir keyifle oynadığını anlattı.

Mustafa Üstündağ, rolü nedeniyle sokaktaki insanlardan olumsuz bir tepki görmediğini, insanların bir oyuncu olarak orada yer aldığının farkında olduklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:televizyongazetesi

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #57 : Haziran 18, 2008, 05:27:32 ÖS »

Muro yeni sezonda ölecek mi?

Kurtlar Vadisi'nin 'lanet olsun içimdeki insan sevgisine' cümlesiyle gönüllere taht kuran Muro'su Mustafa Üstündağ, Habertürk'te Saba Tümer'e açıkladı. İşte o söyleşiden ilginç bir bölüm...

Diziye girmeden önce iç geçirdiğiniz oldu mu 'keşke ben de bu dizide oynasaydım' gibi...

İyi projelerde olmayı iyi oyuncular ister.

Pek gülüyorsunuz kendinizi seyrederken
Evet izlerken gülüyorum

Diziyi izliyor musunuz?

Evet, genelin ne olduğunu bilmek lazım. Rolüm için faydalı birşey diziyi izlemek.

Lanet olsunla başlayan cümleler nasıl ortaya çıktı?

Senaristlerin yazdığı birşey. Muro'nun parçası oldu

Kullandığınız oluyor mu normal hayatınızda?
Eğer sürekli kullanırsam kanıksamaya başlarım, yanlış anlaşılır, espirisi kaçar. Bu da rolüme zarar verir

Muro yeni sezonda ölecek mi?
Bunu ben de bilmiyorum. Kurtlar Vadisi öyle bir dizi ki stoksuz bir dizi. Çekiyoruz yayınlanıyor

Senaryoda ölüyorsunuz mesela ne düşünürsünüz?
Başım saolsun derim...

Heyecanlı gibi değilsiniz
Gündelik hayatımdan farklı canlı yayın tecrübesi çok zor.

Ben bile hala korkuyorum
İnsanlarla bir rol kişisi olarak iletişim kurdum. Onlar Muro'yu tanıyorlar. Onlar şimdi Mustafa'yla karşı karşıya

Muro'nun Mustafa Üstündağ'ın önüne geçmesi nasıl birşey?
Hoşuma gitmiyor gibi konuda kalmnadı. Yaptığım bir işin sevilmesi mutlu eden bir olay.

Siz ne kattınız bu role?

Yazılan şeyi oynama şeklime karışmadılar. Bu şekilde oynayacaksın demediler. Serbest bırakmaları işi bu şekle getirdi

Siz nasıl karar verdiniz?

İlk girdiğimde böyle oynamıyordum. Ekibe dahil oldukça rahat davranmaya başladım. Ben eğlenirsem herkes eğlenir dedim ve böyle oynadım...

Nedir bu Çeto'nun sizden çektiği? Normal hayatta nasılsınız?

Daha çok çekecek bu televizyon merakı oldukça. Normal hayatta çok güzel arkadaşız. Ama dizideki diyalogları da bazen gerçekleştiriyoruz.

Murat 124 otomobil isminize özel mi seçildi?
Onu bilmiyorum ama seçilebilecek en iyi arabaydı..

Anneniz ne diyor oyunculuğunuza?

Sürekli izliyor ve beğeniyor.

Hacı Muro yazıyormuş birçok arabada. Bunu proje haline getirmeyi düşünüyor musunuz? Öyle birşey konuşuldu mu?

Yok yok öyle bir düşüncem olmadı

Normalde komik misiniz?

Gündelik hayatımda eğlenceli biriyim. Hayata tersinden bakmayı seviyorum. Zaten zor bir hayat yaşıyoruz, gündelik hayatta zorlanıyoruz. Keyif almak lazım biraz.

Diyelim ki başka rollerde de oynayacaksınız? Bu rolün üzerinize yapışmasından korkuyor musunuz?

Muhtemelen öyle birşey olmayacak. Daha önce oynadığım karakterlerde de fiziksel değişime çok önem veririm. Araya belirli bir zaman koyduktan sonra bu sorun olmaz. Üst üste bir dizide oynamak zor olabilir.

Milliyet gazetesinden alıntıdır

AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #58 : Ağustos 07, 2008, 04:28:03 ÖÖ »

Kurtlar Vadisi çok ciddi bir tehlikeymiş !
Ergenekon davasının tutuksuz sanıklarından Güler Kömürcü'nün bilgisayarında ele geçirilen raporda “Kurtlar Vadisi” ile ilgili bakın neler yazıyor...

Terör örgütü Ergenekon ile bağlantısı olduğu gerekçesiyle kapatılan araştırma şirketi Sosyal Araştırmalar ve Strateji Geliştirme Merkezi'nin (SESAR) Haziran 2004 tarihli Yeni Milis raporu da Ergenekon'un binlerce sayfadan oluşan 441 klasörü içinde yerini aldı. Rapor Ergenekon sanığı gazeteci Güler Kömürcü'nün bilgisayarında çıktı. SESAR'ın Başkanı İsmail Yıldız, Ergenekon davası kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Dizi çok ciddi bir tehlike

"Çözülme sürecine akıllı direniş için; kanın son damlasından önce beynin son hücresine kadar mücadele gereği" sloganıyla kaleme alınan raporda sevilen dizi Kurtlar Vadisi'nin ciddi bir tehlike olduğu ileri sürüldü. Tehlike olarak görülen dizi, "Kurtlar Vadisi Etkisi Dizginlenmeli" başlığıyla dizi toplumsal bir dönüşüm olarak değerlendirildi. Raporda geçen değerlendirme ise şöyle:

Çakallar daha uyanık olmalı

"Bugün birçok noktada ‘Kurtlar Vadisi Etkisi’ dediğimiz bir dönüşüm yaşanmakta. Toplumsal bir histeri haline dönüşen dizi, hedeflediği ve hedeflemediği birçok amacı; arka plandaki derin senaryo desteği ile gerçekleştirme konusunda hayli başarılı. Dizi ile toplumun bilinçaltına verilen mesajlar, bir yandan toplumun bir yandan da devletin atomize olmasına ve bunun yadırganacak değil, mevcut konjonktürün doğal bir uzantısı olduğu yolunda ön kabul yaratılmasına yardımcı oluyor."

Türkiye'yi çözülme süresine sokan dış güçlerin, bu tip diziler sayesinde eleman sıkıntısı çekmeyeceğini dile getiren SESAR, nasihat etmeyi de ihmal etmiyor: "SESAR olarak; Kurtlar Vadisi'nde dolaşan çakallara her zamankinden daha fazla uyanık olunması gerektiğinin bilincinde olmak zorunluluğu var."

samanyoluhaber.com
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #59 : Ağustos 07, 2008, 04:28:59 ÖÖ »

Show TV’de yayınlanan ’Kurtlar Vadisi Pusu’ dizisinin çekimleri Ağustos ayı yerine Eylül ayının ilk haftası başlayacak. Dizinin yapımcı firması PANA filmin yapımcılığını yaptığı ve Necati Şaşmaz ile Muro’yu oynayan Mustafa Üstündağ’ın birlikte rol aldıkları filmin çekimlerinin sürmesi nedeniyle dizi beklenenden bir kaç hafta daha geç sezona girecek.
kynk:televizyon gazetesi
Sayfa: 1 2 3 [4] 5   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2006-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Çamlık| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| Arsiv|youtube||kurtlarvadisi|xml| archive|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM