prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 25
gülümse kaderine
|
 |
« Yanıtla #45 : Mayıs 08, 2008, 10:53:36 ÖÖ » |
|
BULUT, KURTLAR VADİSİ'NİN SONU İÇİN NE DEDİ?
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Bulut karakterini canlandıran oyuncu Hüseyin Avni Danyal, dizinin akıbetini kendilerinin de bilmediğini söyledi.
Televizyon gazetesi'nin haberine göre, Cengiz Semercioğlu'nun Full Ekran programına konuk olan Hüseyin Avni Danyal, dizinin gidişatı hakkında herhangi bir fikrinin olmadığını anlattı.
Hüseyin Avni Danyal, senaryoyu da sete gittiği gün aldığını belirterek, "Cuma veya Cumartesi günü alıyoruz senaryoyu genellikle. Onun için açıkçası aramızda 'Ya ben bu bölüm gidiyor muyum, ölüyor muyum?' diye konuşuyoruz. Açıkçası insanlar saklıyoruz sanıyorlar. 2-3 bölüm sonra ne olacağını söylemiyoruz sanıyorlar, ama gerçekten öyle bir şey yok. Girip o hafta ne çekilecekse onu görüyoruz. Oynayacağımıza bakıyoruz ve gidip oynuyoruz o kadar" dedi.
Diziye nasıl dahil oldu?
Danyal, Kurtlar Vadisi Pusu dizisine nasıl dahil olduğunu anlattı.
Kurtlar Vadisi'ni teklif gelmeden önce izleyemediğini söyleyen Danyal, çok fazla televizyon izlememesine rağmen basından ve arkadaşlarından diziyi bildiğini söyledi. Danyal, "Kurtlar Vadisi Pusu'dan teklif geldiğinde açıkçası oyuncu olarak bir diziden gelen bir teklif olarak değerlendiriyorsunuz. Hikayenin gidişatı nedir, o hikayenin içinde sizin Hüseyin olarak bulunacağınız yer nedir, size biçilen takım elbise nedir ve size biçilen karakter nedir ve o karakter ne kadar işlenir. Bunlar bir oyuncu için daha önemli. Öyle olunca da bana biçilen Yalçın Bulut karakteri hoşuma gitti ve evet dedim" diye konuştu.
Hüseyin Avni Danyal, dizinin 2 ayrı yönetmen ve ekip tarafından çekildiğini ve bir bölümü 4 günde bitirdiklerini de sözlerine ekledi.
H2
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 23
|
 |
« Yanıtla #49 : Mayıs 12, 2008, 03:11:55 ÖS » |
|
Koç Üniversitesi de 'Kurtlar Vadisi' diyorsa 11.05.2008 09:32 Cumartesi günü haberturk.com'un en çok okunan haberlerine baktım Gözlerime inanamadım Tekrar ama tekrar baktım Şaşkınlığım yerini üzüntüye bıraktı Düşünün ki o gün 6 şehit birden vermişiz Genelkurmay Başkanlığı terör örgütünün sözde yöneticileriyle ilgili çok önemli açıklamalar yapmış Aşağılık teröristler Dağlıca baskınının benzerini yapmaya yeltenmişler Ve böyle bir günde en çok okunan haber Ne şehitlerimiz Ne de dağılma sürecine giren ve artık ne yapacağını şaşıran terör örgütüyle ilgili haber İlk sırada Kurtlar Vadisi var Türkiye'nin en seçkin üniversiteleri arasında yer alan Koç Üniversitesi öğrencileri yılın aksiyon programı olarak kurtlar vadisi'ni seçmiş Dizinin kahramanları da üniversiteye gidip öğrencilerin sorularını yanıtlamış Dizi karakterlerinden Muro, Polat Alemdar'a "hiç görüşmeyelim" demiş Bu haber de en çok okunan haber olmuş Sadece buna üzülmedim, bu dizinin bu kadar benimsenmesi de beni düşündürüyor Keşke böyle bir ödül hiç verilmeseydi En azından üniversite öğrencileri tarafından bulentcoltekin@haberturk.com
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine
|
 |
« Yanıtla #51 : Mayıs 28, 2008, 02:40:28 ÖS » |
|
Hacı Muroya Rekor Fiyat! 
Bir TV dizisiyle yeniden gündeme gelen Murat 124' marka otomobiller, sahipleri tarafından rekor fiyatlarla satılmaya başlandı.
Türk sinema filmlerinin vazgeçilmezleri haline gelen, önce bir reklamda, ardından bir TV dizisinde 'Muro' karakteri tarafından kullanılmaya başlanan Murat 124 marka otomobiller, yeniden gündeme geldi. 1971'den bu yana yollarda olan Murat 124, meraklıları tarafından kullanılmaya devam ediyor. Murat 124'lerin en çok bulunduğu illerden birisi olan Kocaeli'de özellikle diziyle birlikte "Hacı Murat" diye tabir edilen Murat 124'lere olan ilgi yeniden arttı. Körfez ilçesinde yıllarca oto yıkamacılığı yapan Veysel Uzun (29), kendisinden 4 yaş büyük olan ve yaşı plakasında yer alan 34 BF 1975 plakalı Murat 124 otomobilini, 15 bin YTL'ye satışa çıkardı. Koltukları, tüm aksesuarı orjinal bir şekilde korunan ve bugüne kadar tamir görmeyen otomobile görenler hayretle bakıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine
|
 |
« Yanıtla #52 : Mayıs 28, 2008, 02:41:26 ÖS » |
|
Vadi Günah Keçisi Yapıldı!
Kurtlar Vadisi dizisinde Fuat karakterini canlandıran Ragıp Savaş, diziye yöneltilen eleştirilere yanıt verdi. Savaş, "Kurtlar Vadisi günah keçisi yapıldı" diye konuştu.Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Fuat karakterini canlandıran Ragıp Savaş, Habertürk'te Balçiçek Pamir'in sunduğu 'Söz Sende' programına konuk oldu. Savaş, diziye yöneltilen eleştirileri anlayamadığını belirterek, bu diziden önce de silaha özenti olduğunu ve bir çok olay yaşandığını ifade etti. Televizyon Gazetesi'nin haberine göre, Ragıp Savaş, "Kurtlar Vadisi günah keçisi yapıldı. Bu çok iyi olmakla da ilgili. Çok iyi olduğu zaman bir iş, birazcık yıpratılmaya çalışılıyor. Çok basit bir mantık bu" diye konuştu.Ragıp Savaş, sektördeki en büyük sorunun ise sevgisizlik olduğunu sözlerine ekledi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine
|
 |
« Yanıtla #53 : Mayıs 28, 2008, 02:42:21 ÖS » |
|
Türk Gencinin İdolü Polat. Türk genci kendine idol seçti. Yapılan bir araştırmaya göre Türk gençlerinin idolü olan üç isim var. Bunlar kimler mi? Ankara Genç İşadamları Derneği’nin yaptığı araştırmaya göre, gençler ünlüler arasında kendilerine en çok Rahmi Koç, Polat Alemdar ve Acun Ilıcalı’yı örnek alıyorlar.Ankara Genç İşadamları Derneği'nin (ANGİAD) Ankara’nın çeşitli ilçelerindeki 18-30 yaş arası, 1694 kişi üzerinde gerçekleştirdiği anketten dikkat çekici sonuçlar çıktı.'Türkiye’de yaşayan bir genç olarak kendinize kimi örnek alıyorsunuz' sorusuna, gençlerin yüzde 14.03’ü anne ya da babasını örnek gösterdi. Anne ve babayı, yüzde 12.07 ile Rahmi Koç izlerken, gençlerin yüzde 10.34’ü Acun Ilıcalı, 10.20’si ise Polat Alemdar’ı örnek aldığını belirtti. Gençlerin “Yüzde 8.18’i Başbakan Erdoğan’ı, yüzde 2.06’sı ise Deniz Baykal’ı örnek alıyoruz” dedi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine
|
 |
« Yanıtla #56 : Haziran 18, 2008, 05:25:00 ÖS » |
|
Annem bile Muro diyor Habertürk'te Saba Tümer'in sunduğu programa konuk olan Mustafa Üstündağ'ın sözleri Muro karakteri ile nasıl bütünleştiğini gösteriyordu.
Saba Tümer, 'Muro mu diyeyim, Mustafa mı diyeyim' şeklinde konuşunca Mustafa Üstündağ, annesinin bile kendisine 'Muro' diye seslendiğini anlattı. İlk kez canlı yayına katıldığını söyleyen Üstündağ, "Yakın çevrem Mustafa diyor, Muro diyenler var. Annem, Muro diyor. 'Ah Murom' gelmiş falan diyor. Herkes artık Muro demeye başladı" şeklinde konuştu.
Canlı yayın sırasında dizideki bölümleri gösterilirken kendisine bir hayli gülen Mustafa Üstündağ, çekimlerin çok renkli geçtiğinden bahsetti. Üstündağ, "Orada da eğleniyorum, seyrederken de eğleniyorum" dedi.
Diziye ilk girdiğinde bu şekilde oynamadığını belirten Mustafa Üstündağ, oyunculuk konusunda serbest bırakılmasının Muro karakterinin oluşmasında önemli bir faktör olduğunu belirtti. Üstündağ, kendisi eğlendiği zaman başkalarının da eğleneceğini düşünerek karakterini büyük bir keyifle oynadığını anlattı.
Mustafa Üstündağ, rolü nedeniyle sokaktaki insanlardan olumsuz bir tepki görmediğini, insanların bir oyuncu olarak orada yer aldığının farkında olduklarını sözlerine ekledi.
Kaynak:televizyongazetesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|