Beyza
BAŞKAN

BAŞARI: 2
gençlik öldürülebilir, zincirlenemez..!
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 23, 2008, 06:47:55 ÖS » |
|
61. Bölüm: Defne-Isik konusmasi
Defne: Harunu ilk defa bu kadar mutlu görüyorum,.. tabi senide Isik: mutluyum. Cok iyi bildigim, tanidigim ve benide cok iyi bilen ve taniyan biriyle birlikte olmanin lüksünü yasiyorum.. Defne: bu kadarmi? Daha heyecanli bisii yokmu?? Isik: henüz gec kalmis bi flört yasiyoruz, bu kadari yetmezmi? Defne(hüzünlü+gülümseyerek): yetmez! Denizle bizim aramizda kivilcimlar cakardi, aramizda kilometreler olsa bile onu hissederdim ben. Bilirdimki oda beni hissediyo. Peki Yasarla nasildiniz, onunlada böylemi baslamisti?? Isik: hayir. Ama söyledigin kivilcimlar aramizda vardi Defne: Haruna asik degilsin sen Isik: yani.. bilmiyorum, emin degilm. Bazen kafam karisiyo.. Defne: ne zaman mesela? Isik: Yasari gördügüm zaman Defne: Isiiik.. Isik: biliyorum.., aramizda artik bisii olamaz. Ama eski günleri düsünmektende kendimi alamiyorum Defne: aci cektigin.. mutsuz oldugun günleri Isik: haklisin,.. belkide ilk iliskim oldugu icin bu kadar etkilenmisim ben. Üstesinden gelirim merak etme Defne: Harunu üzme Isik Isik: onu asla üzmek istemiyorum, bi kez daha asla.
|