>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular: .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 07, 2008, 09:42:26 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: 1 ... 6 7 [8]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Menekşe ile Halil Sohbet Bölümü  (Okunma Sayısı 760 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 23

« Yanıtla #105 : Mayıs 24, 2008, 01:27:37 ÖÖ »

bende hemen resme yorumumu yapayım.. herkes takım elbise içinde siyahlara bürünmüş, menekşe tabuta bakıp ağlıyor, halil ise yanında kotlarla o ilk halleriyle yanında yürüyor, bence bu halilin hayaleti, ordaki cenaze halilin cenazesi herkes ağlıyor ve halil hayaliyle bile menekşenin yanından ayrılmıyor.. bana bu resimler bunu gösteriyor, çünkü kadir ve babası tabutu taşıdığına göre menekşede tabutun yanından yürüyüp ağladığına göre halil gibi düşünceli birinin kotla ve sırt çantasıyla orda yürümesi gerçek olarak imkansız.. eğer hayatta olsa ve halilde cenazeye katılmış olsa oda takım elbise giyer ve tabutun taşınmasına yardım ederdi, o sırtçantasıda asla olmazdı sırtında.. ben birtek buşekilde o resimlerdeki görüntüleri mantıklı buluyorum!!!

evet kesin öyle olur ..
sadece bir gün kaldi Masum
buckel
hepdizi kelebeği

BAŞARI: 31

« Yanıtla #106 : Mayıs 24, 2008, 01:28:28 ÖÖ »

şimdi başka bi forumda okudum bir arkadaş setten haber veriyor yani doğru olma olasılığı yüksek ordada benim tezim doğrulanıyor, halilin cenazesinde aynen benim dedğim gibi halil ilk bölümdeki kıyafetleriyle hayalet olarak menekşenin yanında duruyormuş bide menekşenin ninesi cenazede halilin resmini taşıyormuş.. bakalım artık bunlar hepsi tahmin ve tiyodan ibaret aslını yarın akşam öğrencez.. belkide hepsi hayal olur ve dizi kimse ölmeden mutlu biter bosnada mostar köprüsün üstünde felan ne dersiniz?

AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #107 : Mayıs 24, 2008, 01:28:48 ÖÖ »

su an dizinin ilk bölümün fragmanini izliyorum ne kadar heyecanliymis..
Sanirim Dizinin en güzel ve heyecanli Bölüm birinci bölümdü.. Kahkaha
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #108 : Mayıs 24, 2008, 01:30:37 ÖÖ »

şimdi başka bi forumda okudum bir arkadaş setten haber veriyor yani doğru olma olasılığı yüksek ordada benim tezim doğrulanıyor, halilin cenazesinde aynen benim dedğim gibi halil ilk bölümdeki kıyafetleriyle hayalet olarak menekşenin yanında duruyormuş bide menekşenin ninesi cenazede halilin resmini taşıyormuş.. bakalım artık bunlar hepsi tahmin ve tiyodan ibaret aslını yarın akşam öğrencez.. belkide hepsi hayal olur ve dizi kimse ölmeden mutlu biter bosnada mostar köprüsün üstünde felan ne dersiniz?

Bence o hayaldir de dizinin sonunda mutlaka birsi ölücektir..
romeo ile juliet de mutsuz son olmustu , orda ikisi ölmüstü eger yanilmiyorsam..
Menekse nin diger abisi de diziye tekrar gelmis..
buckel
hepdizi kelebeği

« Yanıtla #109 : Mayıs 24, 2008, 01:39:32 ÖÖ »

evet yusuf ta vardı fragmanda.. özetdede yazıyor zaten gelceğini..
Dizi ilk başladığında bir reportajlarında zaten dizinin ana temasının asla kavuşamayan iki aşık olduğunu söylemişlerdi, o yüzden bende tahminimin arkasındayım halil ölücektir ama mustafada ölüyor oda kesin fragmanda vurulmuş olarak iki seksen yerde yatıyordu Kahkaha
Evet dizinin ilk bölümü çok güzeldi ben tesadüfen seyretmiştim oysa yeni dizilere bakmama kararı almıştım kanallar arası zaplarken dizinin başlama yazılarını gördüm eş dakka bakayım dedim ama tüm bölümü soluksuz izledim.. özellikle almanyada olması çok hoşuma gitmişti ama o almanca konuşmaları berbatdı onca yıl orda durmuş kişilerin hiç olmazsa daha anlaşılır almancaları olması gerektiğini düşünüyorum ve o kısımlarına gıcık olmuştum daha iyi hazırlayabilerdi diye dizinin almanca bölümlerini

AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #110 : Mayıs 24, 2008, 02:01:16 ÖÖ »

evet yusuf ta vardı fragmanda.. özetdede yazıyor zaten gelceğini..
Dizi ilk başladığında bir reportajlarında zaten dizinin ana temasının asla kavuşamayan iki aşık olduğunu söylemişlerdi, o yüzden bende tahminimin arkasındayım halil ölücektir ama mustafada ölüyor oda kesin fragmanda vurulmuş olarak iki seksen yerde yatıyordu Kahkaha
Evet dizinin ilk bölümü çok güzeldi ben tesadüfen seyretmiştim oysa yeni dizilere bakmama kararı almıştım kanallar arası zaplarken dizinin başlama yazılarını gördüm eş dakka bakayım dedim ama tüm bölümü soluksuz izledim.. özellikle almanyada olması çok hoşuma gitmişti ama o almanca konuşmaları berbatdı onca yıl orda durmuş kişilerin hiç olmazsa daha anlaşılır almancaları olması gerektiğini düşünüyorum ve o kısımlarına gıcık olmuştum daha iyi hazırlayabilerdi diye dizinin almanca bölümlerini

evet özellikle de menekse nin babasinin almancasi cok berabat Kahkaha Kahkaha
keske dizi yine berlin de bitseydi ..
Fragmanda da gercekten Bosnadaki mehsur Köprüye gitmisler ,cok sasirdim görünce hic beklemiyorum..Acaba bu dizi önümüzdeki sezon devam etseydi neler olurdu mustafa kac kere kacardi Kahkaha Kahkaha
Bu arada emineye ne oldu? Ney
sakincali
Bölüm Sorumlusu

BAŞARI: 30

« Yanıtla #111 : Mayıs 24, 2008, 03:57:54 ÖÖ »

emine  buhar  oldu  uctu gitti   Kahkaha  bencede  halil cok anlayisli  mantikli biri  cenazede  yapmaz  oyle  sey  en azindan takim giyerdi  ayrica  ben fragmanin birinde  halilin annesini hastane  gibi  bir  yerde  agliyor kendi kendine  sallaniyor  gordum  ya  insallah  halile  bisey olmaz  cunku  cok uzulurum yazik olur

SEHITLER OLMEZZ!!  VATAN BOLUNMEZZZ
sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #112 : Mayıs 25, 2008, 03:29:30 ÖÖ »

boyle bir  son olmucakti  cok uzulurum diyodum  ama dondup kaldim galiba yapmazlar  diye  dusundum boyle buyuk bir  ask macerasi yaptilar ne denemelerden gectiler  olmamaliydi boyle zaten  dizi meneksenin tecavuzunden sonra  sacmalamisti  ama  boyle bir sonn olmamaliydi

AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #113 : Mayıs 25, 2008, 06:24:20 ÖS »

diziyi izlediğimden beri yani başından beri.çok acı çektiler herşey kötü oldu sonu da her türk dizisi gibi mutlu sonla biter diye düşünüyordum..hatta son 10 bölümdür menekşe ölebilir diye bile düşündüm ve buna üzülmezdim de sonuçta en kötü şeyleri o yaşadı..ama öyle olmadı.
ne kadar acikli olsa da diziyi ayakta alkislamak istiyorum
boyle bir final ilk ve tek menekse ile halil de oldu
buckel
hepdizi kelebeği

« Yanıtla #114 : Mayıs 25, 2008, 06:46:48 ÖS »

bende finali  sabaha kadar rüyamda tekrar yaşadım.. tahminlerim doğru çıktı bakın halil öldü diğer cenazede mithat.. tahminim gibi yine halil hayali ile menekşenin ynaındaydı cenazede.. ama ben asıl o son sahnede menekşeyi o köprü üstünde görünce kötü oldum, o karnını görünce sanki yüzlerce bıçak saplandı bedenime.. bilmiyorum belkide kendimde hamile olduğum içişn etkilendim ama o anda hakikaten kötü oldum, belkide hiç tahmin etmediğim aklımdan hiç geçmediği için.. bebeğini dünyaya getirerek halili sonsuza dek yaşatacak menekşe yani Üzgün
keşke mutlu sonla bitseydi ama kötü bir final değildi..
ama saçmalıklara değinmeden edemicem genede.. Mustafa orda onlarca kurşun sıkıyor iki kişiyi öldürüyor, peki ordaki onca polis ne yapıyor o zamana kadar? madem koruma koymuşsun ne işe yaradılar? daha mithat mustafa diye bağırdığında onu etkisiz hale getirebilirlerdi, yada ilk kurşunu sıktıktan sonra en azından.. adam 6 kurşun sıkıyor polis efendiler daha yeni ateş etmeye başlıyoprlar, üstelikte orda saydığım kadarıyla en az altı polis vardı.. burası bence saçma olmuş..

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #115 : Mayıs 27, 2008, 10:40:03 ÖÖ »

bence  en sacma  yeri  mustafa  nerden biliyodu onlarin gittigi yeri

AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #116 : Mayıs 27, 2008, 03:09:08 ÖS »

mustafa evin önünde duriyordu ya ordan takip etmisdir
sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #117 : Mayıs 27, 2008, 07:27:15 ÖS »

bak ben orayi  kacirmisim

dilay
Yabanci
*

BAŞARI: 0

« Yanıtla #118 : Haziran 14, 2008, 05:58:39 ÖÖ »

Yeni Bölümün Fragmana bakarsak Halil Mithat'in oglu oldugnu ögreniyor,bakalim nasil tepki verecek..Mustafa da keske ölse ama ozaman dizinin heyecani kalmaz  Sırıtan Sırıtan
Sayfa: 1 ... 6 7 [8]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2006-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Çamlık| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| Arsiv|youtube||kurtlarvadisi|xml| archive|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM