>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular: .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 07, 2008, 09:25:36 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Cold Case 2. Sezon Bölüm Özeti  (Okunma Sayısı 235 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 25

gülümse kaderine

« Yanıtla #15 : Nisan 10, 2008, 01:08:33 ÖÖ »

23.06.2006
Dedektifler, küçük çocuklara ilgisi olduğu bilinen bir adamın kurban gittiği cinayet vakasını tekrar incelemeye alır. Adamın cesedi, büyük bir alışveriş merkezinden kaçırılan bir çocuğun cesedinin ortaya çıkmasından birkaç ay sonra bulunmuştur. Dedektifler, araştırmaları esnasında, istenilen fidyenin kaçıran kişinin eline geçmediğini, bunun üzerine, onun da çocuğu bir başka kişiye sattığını öğrenir. Şüpheli kişi, kurbanı olan bu çocuğa artık babası olduğunu söylemiş ancak adamın öz oğlu bu durum yüzünden kıskançlığa girmiştir. Çocuğun cesedi bulunduğunda, gerçek anne ve babasının da kendi çaplarında bazı araştırmalar yaptığı ortaya çıkar. Bu arada Stillman, yıllar önce yaşadığı ve kızıyla arasının açılmasına sebep olan aile trajedisinin üstesinden gelmeyi nihayet başarır.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #16 : Nisan 10, 2008, 01:09:33 ÖÖ »

30.06.2006
Eroinman bir kadının ölümü, Rush ve ekibinin, bağımlının eski iş arkadaşı Lindsay Chase’in kurban gittiği ve çözümlendiği varsayılan 1982 tarihli cinayet vakasını bir daha açmalarına sebep olur. Bu cinayetten Lindsay’in kocası sorumlu tutulmuş ve masum olduğunu iddia etmesine rağmen son 23 yılını hapishanede geçirmek zorunda bırakılmıştır. Dedektifler, Lindsay’in zamanında yasadışı ilaç üretimi işine karıştığını ve bunu kocasının dahi bilmediğini keşfeder. Bu yeni bilgi, şüpheli sayısını artıracaktır

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #17 : Nisan 10, 2008, 01:12:47 ÖÖ »

07.07.2006
Vera’nın eski lise aşkı, ablasının ölümünü araştırmaları için ekipten yardım ister. 90’lı yıllarda kayıtlara kaza olarak geçen olay artık unutulmak üzereyken o gece kadını gördüğünü iddia eden bir tanığın ortaya çıkmasıyla araştırma yeni bir yön kazanır. Dedektifler kadının alkol batağına saplanmasının ölümünde rol oynadığını düşünmektedirler; kadın o gece önce ailesini, sonra kendine saygısını, en sonunda da hayatını kaybetmiştir. Bu arada kadının kocası ve bir bar sahibi şüpheliler arasındadır.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #18 : Nisan 10, 2008, 01:13:49 ÖÖ »

14.07.2006
Rush ve ekibi, Jeffries’in polis olmaya karar vermesinde büyük rol oynayan bir cinayet vakasını tekrar incelemeye alır. 60’lı yılların başında siyah bir genç, parkta dövüldükten sonra ölüme terk edilmiştir. Soruşturma esnasında ekibin yaptığı araştırmalar cinayetin ardında ırkçı sebepler olduğunu ortaya koyar, çünkü gencin kendinden büyük beyaz bir kadınla ilişkisi olmuştur.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #19 : Nisan 10, 2008, 01:14:07 ÖÖ »

21.07.2006
Bir değirmen çalışanının kurban gittiği 1985 tarihli cinayet vakası, henüz yeni şartlı tahliye ile salıverilen bir suçlunun, kurbanın üzerinden para çaldığını itiraf etmesiyle yeniden incelemeye alınır. Rush ve ekibi, kurban Joe Young’ın kapanmadan önce Kensington Değirmeni’nde çalıştığını ancak değirmenin kapanmasının hem Joe’nun hem de diğer işçilerin sadece maddi durumlarını değil aynı zamanda dostluklarını da bozduğunu öğrenir. Ekip, Joe’nun yakın dostlarını sorgulamaya başlar.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #20 : Nisan 10, 2008, 01:15:11 ÖÖ »

28.07.2006
1977 tarihli Philadelphia’lı Mike Cahil adlı kapıcının kurban gittiği çözülememiş bir cinayet vakası tekrar incelemeye alınır. Rush ve ekibi, kanundaki birtakım boşluklardan faydalanarak hapisten henüz çıkmayı başaran Roy Anthony isimli seri katille kapıcının ölümü arasında bağlantı olduğunu düşünmektedir. Yapılan araştırmalar sonucu Mike ve seri katil arasında sıradışı bir ilişki olduğu anlaşılır. Mike’ın çalıştığı apartmanda yaşayan çiftlerden birinin eşiyle fazla samimi olduğu, o sıralarda da Roy’un ailevi sıkıntıları olan problemli bir genç olduğu ve bir filmin geceyarısı gösteriminin ikisini bir araya getirdiği ortaya çıkar.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #21 : Nisan 10, 2008, 01:15:30 ÖÖ »

04.08.2006
İçinde insan kemikleri bulunan eski bir kamyon Delaware Nehri’nden çıkarılınca, Rush ve Valens 1932 tarihli bir kayıp vakasını yeniden incelemeye alır. Dedektifler kamyonun ve içindekilerin içki yasağı döneminde kaçakçılık yapan bir adamla bağlantısı olduğunu ve kemiklerin de onun ansızın kayıplara karışan kız kardeşi Rose’a ait olabileceğini keşfeder. Rush, zamanında Rose’un erkek kılığında dolaşan siyah bir kızla arkadaş olduğunu öğrenir. Bu arada yapılan testler kemiklerin Rose’a ait olmadığını ortaya çıkaracaktır

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #22 : Nisan 10, 2008, 01:15:53 ÖÖ »

11.08.2006 (Sezon Finali)
1972 yılından beri kullanılmayan bir evin arka bahçesinden dokuz tane kafatası çıkarılır. Evi 12 yaşındaki oğlu George ile paylaşan 33 yaşındaki Simone Marks adındaki kadının gizemli bir biçimde öldürülmesinden beri ev boştur. Öte yandan aylar önce Rush ve ekibi ormanlık bir alanda gömülü olarak bulunan dokuz kafatası ile ilgili başka bir dava üzerinde çalışmış, ve yapılan soruşturma onları artık yetişkin bir adam olan George Marks’a götürmüş ancak şüpheli Marks delil yetersizliğinden dolayı serbest bırakılmıştır.   

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2006-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Çamlık| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| Arsiv|youtube||kurtlarvadisi|xml| archive|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM