>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular: .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 07, 2008, 09:59:14 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Desperate Housewives Bölüm Özetleri 2. Sezon  (Okunma Sayısı 258 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 25

gülümse kaderine

« Yanıtla #15 : Nisan 12, 2008, 01:56:22 ÖÖ »

16.05.2005
Bree’nin babası ve üvey annesi, Andrew’la aralarını bulmak için ziyaretlerine gelir. Karl, Susan’a olan duygularını itiraf edecektir. Susan ise aniden Karl’ı hayatında bulacaktır. Carlos ve Gaby ise bebek Lily’nin velayetini alacaklardır.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #16 : Nisan 12, 2008, 01:56:39 ÖÖ »

ÖZEL BÖLÜM/ The More You Know, The Juicer It Gets / 23.05.2005 
Wisteria Lane sakinlerinin maceralarına tekrar kısa bir göz atıyoruz. Bu özel bölüm son zamanlarda gerçekleşen olayları özetle izleyicinin seyrine sunuyor: Bree ve Andrew’un şiddetlenen savaşı, Susan-Mike ve Karl arasındaki aşk üçgeni, Lynette’in kocasının yeni patronu olması, Gabrielle ve Carlos’un çocuk sorunu, Applewhite ailesinin gizemli yaşamı ve Felicia Tilman’ın kızkardeşi Martha’nın cinayeti hakkındaki gerçeği öğrenmek için gösterdiği azmi ekranlarda...

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #17 : Nisan 12, 2008, 01:56:59 ÖÖ »

30.05.2005 
Karl, Susan için Edie’yi terk eder. Lynette, Ed’e özel yaşamına biraz hareket getirebilmesi için yardım eder. Lily’nin babası kızına sahip çıkmak için geri dönünce, Gaby ve Carlos dehşete kapılır. Bree ise Peter’ın başka bir bağımlılığı olduğunu fark edecektir.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #18 : Nisan 12, 2008, 01:57:22 ÖÖ »

06.06.2006
Bree ve Andrew’un arasındaki gerginlik kritik noktaya ulaşır ve ilişkilerindeki sorunlar sonunda içinden çıkılmaz bir hal alır. Bu arada, karısının baskıları sonucu Ed, Tom’u nihayet işten kovar. Edie’nin tuttuğu özel dedektif, Karl ve Susan’ın son dönemlerdeki yakınlaşmalarıyla ilgili birtakım ipuçlarına ulaşmıştır. Bu konuda edindiği detaylı bilgiler Edie’nin hiç hoşuna gitmeyecektir. Öte yandan Gabrielle, sınırdışı edilme tehlikesiyle yüz yüze kalan hizmetçisini ülkede nasıl tutacağı konusunda çözüm arayışı içindedir.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #19 : Nisan 12, 2008, 01:57:52 ÖÖ »

13.06.2006
Sabrının sonuna gelen Bree’nin sinirleri çok bozulur ve sonunda Fairview Psikiyatri Kliniği’ne gitmeye karar verir. Lynette, Tom’un kendisini aldattığından şüphelenmektedir. Bu sebeple Atlantic City’ye kadar onu takip eder. Susan her şeye silbaştan başlamak zorundadır. Felicia Tilman’ın Paul ile ilgili planları henüz sona ermemiştir ve aralarındaki savaşta son bir sahne daha yaşanacaktır. Gaby, Carlos’un Xiao-Mei’yi hamile bırakmasının herkes için iyi bir çıkar yol olabileceğini düşünmektedir.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #20 : Nisan 12, 2008, 01:58:18 ÖÖ »

222-223 / Remember (1) – Remember (2) / 20.06.2006-27.06.2006
Dizinin bu bölümünde geçmişe bir yolculuğa çıkarak, Bree, Lynette, Susan ve Gabrielle’in Wisteria Lane’e ilk taşındıkları zamanlara ve Mary Alice’in hepsini nasıl biraraya getirdiğine tanık oluyoruz. Bu yolculuk esnasında, Chicago’ya da uğrayarak, Applewhite’ların karanlık geçmişine bir göz atıyoruz. Tüm bunların ardından günümüze geri döndüğümüzde evkadınlarımızın sorunlarının hala devam ettiğini görüyoruz. Bree korkutucu haberler alacak, Susan evi yandığı için bir karavana yerleşecek, Lynette de Tom’un kendisini aldatmış olduğunu öğrenecektir. Gabrielle ve Carlos, Xiao-Mei hakkından daha detaylı bilgi edinecektir. Zach’e de ölen büyükbabasından yüklü bir miras kalır. Ayrıca, Mike’ın hayatı da tehlike altındadır

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2006-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Çamlık| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| Arsiv|youtube||kurtlarvadisi|xml| archive|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM