>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular: .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 14, 2008, 12:08:25 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Tüyolar bölümü  (Okunma Sayısı 290 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
refiye nur
hepdizi kelebeği

BAŞARI: 12

« Yanıtla #15 : Haziran 07, 2008, 12:40:43 ÖS »

alintidir Sırıtan

mrb arkadaşlar nasılsınız,evet sevilen bir dizimizin sezon finaline yaklaşırken herkesin beklediği sahnelerin bir türlü gelmeyişi illaki izleyici olumsuz etkileyip,izleyicinin hep geçmiş bölümlerde aradığı ve o bölümlere benzer hatta daha iyiye giden bölümler beklediğinizi çok iyi biliyorum..ama unutmayınız ki bizlerin istediği bölümler biran gerçekleşse bir sonraki bölümdede evlilik olur ve dizi sezon finali yerine tamamen bir final olur çünkü konu olmadığı için diziyi sonlardırmak zorunda kalırlar..evet dizi uzaması bakımından hisse satışların yerine alinin girmesi ve alininde dizide uzun kalması ve diziyi başka yöne çekmek süretiyle zeynebin girmesi dizide illaki konu genişliğine gidilmiştir..
unutmamalıyız ki dizide konu zenginliği bizlerin için çok iyi bir avantajdır..çünkü ne kadar konu zenginliği olsa bizler bir o kadar bölüm sayısı fazla bir dizi izleyeceğiz..bilmiyorum burada reklam olurmu diye ama başka dizilere baktığımızda örneğin bir şehrazat ve onur olayı kaçıncı bölüme gelmişken hala konum itibariyle birbirleriyle olamamışlardır veya bir k.vadisine baktığımızda konu içeriğinin nereye gittiğini anlayamamız çok zordur demek istediğim acele etmeye gerek olmadığı ne kadar konu zenginliği olursa bizler için o kadar iyi olduğunu sizlerle paylaşmak istiyorum..
dizimizde artık aslan olayı atlatılıp arkasından gelen süheyla olayınında yavaş yavaş çözülmesiyle dizi akışı demir asi ali üzerine odaklanıp,dizide başka ahenkler meydana gelmesini sağlamışlardır..bu bölümde asinin demiri kıskanması ve arkasından demirin asiyi kıskanması ve yanlış anlaşılmalardan doğan haberler taraflara farklı ambiyans edilmesi herkesi çileden çıkardığını biliyorum..demir ne kadarda asiye kendini izah ve olayların akışını doğruluğunu ispata çalışsada maalesef asinin engeliyle karşılaşmıştır..
ortalıkta dolaşan en önemli faktör gururdur,taraflar bu gurur yüzünden kendilerinden uzak durup farklı yöndeki şahısların onalara yaklaşmasını sağlamaktadırlar..ikisinde inat ve gurur aşikardır..bu inar ve gurur onların birbirlerini kaybetmelerinin göstergesidir..
evet arkadaşalar asinin demiri kıskanıp kendinden büyük çıkmaz bir olayı demire haykırması demir için bitiş anıdır,aslına bakarsanız zeynep olayıyla başlayan bu kriz,bu kıskanlık ve yanlış anlaşılmalar yine başlayan kişi tarafından karşı tarafa doğruluğu aktarılması bu olayın açığa kavuşma anıdır..ama unutulmamalıdır ki birde zeynebin abi faktörü vardır,açığa çıkan yanlış anlamalar ve asinin demire evet şeklindeki cevabı demir için çok etkileyeci olup,belkide asi için söylenmiş en büyük yalanın acı çekme tarafı olup,çekeceği en büyük vicdan azabıdır..
finale yani artık bu sezonluk bitişe yaklaşırken olayların açığa çıkması ve yanlış anlamarın ortalığı rahatlatması o kadarda uzun sürmeyecektir..maalesef ortalığı ayağa kaldıracak bir final sizleri bkliyor..bunda kimin ne olacağını az çok tahmin etmelisiniz..asini demire karşı kıskançlığı pahalıya mal olacaktır,olayın büyük olmasında asinin parmağının büyük ölçüde olması kaçınılmazdır..yukarıdada bahsettiğim gibi olayların çözümü aşikarda olsa maalesef asinin kararı demiri etkileyip ve demirin başının büyük belada oluşu ve demirin bundan haberdar olmayışı,zeynebin abisinin çiftliğin içinde oluşu olayların gelişimde bir bağlantı kurmanızı sağlayacaktır..
aslına bakarsanız örneğin bir melek olayı yani meleğin aliden hoşlanışı veya leyla ve aslan olayının geri planda kalışı bunların üzerinde pek durmak istemeyişimdir..cemal ağanın artık yavaştan bizler için el sallayışı hiç süphesizki gelecek bölümler için zemindir..aslına bakarsanız bazı arkadaşların cemal ağanın diziden ayrılışını sitede paylaşmışlardır..ama ben dizinde direk ayrılış gibi bir yorum yapmak istemiyorum,yani böyle bir açık bilgi benim tarzım olmadığını beni tanıyan arkadaşların bilmelerini istiyorum..cemal ağa biz izleyiciler için msjını vermiştir,sarmaşık hanımın neler yapacağı gündemdedir..cemal ağanın izleyici için verdiği msj bellidir ama sizlerin önyargılı olmamanızı istiyorum,çünkü senaristlerimiz heran dizi akışına farklı yönler verebiliyorlar..
şunu söylemek istiyorum arkadaşlar,dizi içinde belli yerlerinde diziye yeni oyuncuların gireceği kesindir..bizim aşıklar ne kadarda kıskanç olsalarda ne kadarda gururlu olsalarda sonu mutluluk olacağını belirtmek istiyorum..ama bunun henüz erken olduğunuda arkasından belirtmek istiyorum..gelecek bölümler için yani bu sezon için yukarıda açık olmasada sizlerin en azından yolununuzu belirleyecek bir kroki belirleyip o yorumlar üzerinden azçok bir bilgi edinebilirsiniz..dizinin belli konularına girmeyip sadece sizlerin dört gözle beklediği olayları yorumunu yapmak istedim..final bölümü olaylı olacağını bunda asinin kararının etkisinin büyük olduğunu ve zeyneple gelen bir belanın dolaştığını bir kez daha belirtip sizlere adı üstünde finalli bir asi olduğunu söylemek ve altını çimek istiyorum….herkese yaptıkları yorumlar için tşk ediyorum..bazı arkadaşlara tuba büyüküstün için bir haber göndermiştim,demek istediğim bu fan sitesi oyuncular tarafındanda ilgiyle izlendiğini belirtip herkese hayırlı akşamlar diliyorumm..Allaha emanet olunuz,hoşçakalın..

refiye nur
hepdizi kelebeği

BAŞARI: 12

« Yanıtla #16 : Haziran 09, 2008, 07:55:29 ÖS »

Alıntı:
Neslihan17 tarafından gönderildi 

sizin de tahmin ettiğiniz gibi kaçırılan Melek ama Asi sayesinde bu kaçırılma olayı kısa sürüyor. Demir'in "ben de evleniyorum" sözü biraz değişmiş. çok daha ağır bir şekilde gerçekleşecek. kaçırılma olayıyla bağlantılı..telafisi olmayacak galiba? onun dışında bölüm içerisinde Asi - Demir inatlaşmaları devam edecek. 

Alıntı:
ama Demir işin içinden nasıl çıkacak bilmiyorum. iş, Demir - Zeynep nikahına doğru gidiyor. Zeynep için öyle uçlarda şeyler yapacak ki..yani dedikoduların hakkı varmış dedirtecek ki zaten kendi ağzıyla da söylemiş olacak.

Alıntı:
Demir - Zeynep evliliği kesin değil ama senaryo o yönde gidiyor. Demir, geri dönülmez bi yola giriyor. söyleyecekleri ve yaptıkları geri dönülmez. tüyoları açık açık yazdığımda ne demek istediğimi anlayacaksınız. ancak şu an zamanı değil..

Alıntı:
Alıntı:
tarcin tarafından gönderildi
Fundacığım Zeynep'e evlenme teklif edecek mi yoksa sadece öylrmi gösterecek Zeynep'in bile yanlış anlayacağı kadar 

valla Zeynep dışında herkes öğreniyor sanırım ..

Alıntı:
biraz daha açayım hatrınıza..

Demir, Zeynep için (namus temizle amacı taşıyarak), Zeynep'in abisine, Galip'in verdiği paranın 2 katını vermeye hazırmış.

Alıntı:
zalimyar tarafından gönderildi 
cemal ağa evleniyor işte. şu an aklıma gelmiyor pek 

Alıntı:
Demir'i fazla asmayın 

Adamcağız bunalıma giriyor.

Alıntı:
peki o zaman ben de tüyoları biraz açayım o yolu siz de görün..

(diğer tüyoları da göz önünde bulundurarak)

Spoiler İçermektedir 
bir ortam düşünün. bu ortamda Zeynep'in Abisi, Melek, Demir ve Asi bulunuyor. bu ortam, Melek'in kaçırılmasından sonra oluşuyor.

ortamda şöyle bi diyalog var "ver kardeşimi, al kardeşini.." bu diyaloğun arkasından Demir, Zeynep için pazarlığa girer.

ve Galip'in verdiği paranın, 2 katını teklif eder.
ancak ortada bi namus meselesi vardır. bu nedenle Demir, Zeynep'in abisine namusu temizleme sözü verir.

tabi bütün bunları Asi ve Melek de dinlemektedir. Asi, duydukları karşısında, ortamı ağlayarak terkeder.

alın size geri dönülmez yol. geri dönülmez yol nasıl oluyormuş görün. başka da bişey yazmıcam valla. kimi asarsanız asın 

Alıntı:
bunlar ne ki..sezon finali iğrenç arkadaşlar. bu kadar kötü olay üst üste gelebilir. duyduklarım karşısında buz kesildim. bu yüzden kimseyi asmayın, Senaristleri asın deyip duruyorum.

bu senaryo değişmeli arkadaşlar..elinizden geleni ardınıza koymayın, ne kadar mail varsa atın. çünkü gerçekten diziye lanet bulaşmış gibi..

Alıntı:
Cemal ağanın ölümü çok kötü arkadaşlar..ölümü birilerinin üstüne kalabilir. Allahım ne desem bilmiyorum dilim varmıyor. 

Alıntı:
Cemal dedeyi Aslan vuruyor. ama öncesinde Demir'le, Cemal dede kavga ediyorlar..

arkadaşlar daha fazla yazamam inanın ki yazamam..senaryo vermekten suçlu bulunuyorum. bu senaryonun değişmesi için dua ediyorum. senaristlere mail atmıyorum çünkü seyircisini ciddiye almayan kişilerden oluşuyorlar. tek duam insafa gelmeleri..

Alıntı:
ama yine de sakin olmanızı tavsiye ediyorum. çünkü..henüz Demir'in üstüne kalmış bir şey yok. yani direk Aslan gözaltına alınıyor. Demir'in suçlanacak olması ihtimal sadece..hatta finalde, alakasız da olsa, ufacık ama güzel bir sahne var. ama yine de bu sizi umutlandırmasın. basit, alakasız bi sahne..ayrıca senaryonun değişme ihtimali de var. bu yüzden değişmesi için elimizden geleni yapalım diye yazdım. 

sakincali
Bölüm Sorumlusu

BAŞARI: 31

« Yanıtla #17 : Haziran 09, 2008, 10:10:58 ÖS »

yaa inanmiyorum valla  kafayi yediler  Kızgın

SEHITLER OLMEZZ!!  VATAN BOLUNMEZZZ
melek01
Yabanci
*

BAŞARI: 0

« Yanıtla #18 : Haziran 10, 2008, 11:42:00 ÖÖ »

Kızgın iyiden kafayi yediler diziyi maf ettiler ya bune böyle
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2006-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Çamlık| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| Arsiv|youtube||kurtlarvadisi|xml| archive|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM