>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular: .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 13, 2008, 11:07:35 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Yaprak Dökümü 2.Sezon Finali Sohbet Bölümü [TÜYOLAR]  (Okunma Sayısı 298 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 23

« : Haziran 05, 2008, 05:41:35 ÖS »

Yaprak Dökümü 2.Sezon Finali hakkinda tüyolarinizi buraya yazabilirsiniz.Sizce neler yasanacak?Malum Kanal D bu hafta heyecan olsun diye Fragmani henüz yayinlamadi..
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #1 : Haziran 05, 2008, 05:48:54 ÖS »

1.Oguz bence hapishane den cikar artik veya en azindan ne zaman cikacagini ögrenir
Tabi umarim sonra Nejlanin basina dert olmaz cünkü Kitaba göre Nejla Oguzla  (abdulvah ) ile suriye kacmisti bir daha da dönmemisti yani sonunda Oguz ile birlikte olmus oliyor.
Umarim Dizide böyle birsey olmaz.Cem le olmasi gerekiyor Nejla..
2.Leyla ile Can yakinlasicaklardir heralde  Ney
3.Ferhunde evden tasinacaktir ..

sakincali
Bölüm Sorumlusu

BAŞARI: 31

« Yanıtla #2 : Haziran 05, 2008, 08:45:33 ÖS »

ferhundenin tasinacagi kesin  ama  bu dizi topluma  ornek oldugu icin ayrica  cok sevildigi icin bence  nejlayla  oguzu kacirmazlar

SEHITLER OLMEZZ!!  VATAN BOLUNMEZZZ
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 25

gülümse kaderine

« Yanıtla #3 : Haziran 06, 2008, 03:11:00 ÖS »

bence nejla asla oguz ile kaçmaz kitaba göre kaçması gereken zaman gelmişti ama dizide kaçamadılar sonrası malum hepimiz biliyoruz zaten hapiste bile necla oguzun yüzüne bakmadı ve gereginden fazla pişman ve asla aynı hatayı yapmaz zaten cem'e karşı duygularını bile hatası nedeniyle kalbine gömdü kaçtı umudunu kesti ama cemin ısrarı affettim demesiyle yumuşadı yoksa onunla olmaya bile yüzü yoktu ve bunun farkındaydı
ferhunde elbetkide levent bey ile beraber olacak evden ayrılacak şevket ise diğer tasarımcı kız ile birlikte olacak hatırlarsanız 2. sezon tanıtım reklamında ferhunde zengin olmuştu şevket hapiste o kızla beraber yani bence öyle olur

türker67
Yabanci
*

BAŞARI: 0

« Yanıtla #4 : Haziran 06, 2008, 09:37:54 ÖS »

Bence de Ferhunde Levent ile birlikte olacak ve evden kaçarcasına ayrılacak.Ali Rıza da bu kötü haberi hapishaneye gidip Şevket´e bildirmek zorunda kalacaktır.Ama büyük ihtimalle sezon Fikret´in kanser olacağının öğrenilmesiyle biter.Mâlum ülseri var midesinde...Bence kansere çevirir çünkü kitapta Fikret ölüyordu zannedersem...
sakincali
Bölüm Sorumlusu

BAŞARI: 31

« Yanıtla #5 : Haziran 07, 2008, 12:01:30 ÖS »

bu dizide  encok uzulecegim sey fikretin olmesidir umarim oyle olmaz  ayrica  ferhunde  sevketi sedefle gorunce  kizdi ne hakki vardi kendide  baskasiyla  oynasiyor  bide  agliyor

SEHITLER OLMEZZ!!  VATAN BOLUNMEZZZ
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #6 : Haziran 07, 2008, 01:11:52 ÖS »

bence nejla asla oguz ile kaçmaz kitaba göre kaçması gereken zaman gelmişti ama dizide kaçamadılar sonrası malum hepimiz biliyoruz zaten hapiste bile necla oguzun yüzüne bakmadı ve gereginden fazla pişman ve asla aynı hatayı yapmaz zaten cem'e karşı duygularını bile hatası nedeniyle kalbine gömdü kaçtı umudunu kesti ama cemin ısrarı affettim demesiyle yumuşadı yoksa onunla olmaya bile yüzü yoktu ve bunun farkındaydı
ferhunde elbetkide levent bey ile beraber olacak evden ayrılacak şevket ise diğer tasarımcı kız ile birlikte olacak hatırlarsanız 2. sezon tanıtım reklamında ferhunde zengin olmuştu şevket hapiste o kızla beraber yani bence öyle olur
o ikinci sezon fragmani 77.bölüm e uyguladilar..
Bilmiyorum farkettin mi..o yürüs , o ayakkabi ..ayni o sahneydi..Sadece biraz degistirmisler ..mesela ferhunde kirmizi ayakkabi giymisti ama 2.sezon tanitim fragmaninda deri yilan ayakkabiydi eger yanilmiyorsam
Ama sonunda Sevket ile birlikte olucagi belli..
Fragman yayinlanmaya baslamis ben son ani yakaliyabildim ama Ferhunde Levent ile birlikte oliyor , sonra da pisman oliyor sevketi aldattigi icin..Evde Firtina kopiyor ..Ferhunde Sevket onu Sedef ile aldattigni söyliyor ..Herkes Sedefe düsman kesiliyor..ancak bukadarini yakaliyabildim..Umarim bu hafta sezon finali degildir ..yaziya bakmadim bile .. Kahkaha Kahkaha
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #7 : Haziran 07, 2008, 01:12:42 ÖS »

Bence de Ferhunde Levent ile birlikte olacak ve evden kaçarcasına ayrılacak.Ali Rıza da bu kötü haberi hapishaneye gidip Şevket´e bildirmek zorunda kalacaktır.Ama büyük ihtimalle sezon Fikret´in kanser olacağının öğrenilmesiyle biter.Mâlum ülseri var midesinde...Bence kansere çevirir çünkü kitapta Fikret ölüyordu zannedersem...
evet bencede öyle olur ..Fikret kitabda hastamiydi ben hatirlamiyorum valla Ney
türker67
Yabanci
*

« Yanıtla #8 : Haziran 07, 2008, 04:10:58 ÖS »

Vallahi herkes öyle diyor benim aklımda da kitaptan öyle bir şey kalmış...
Nara18
Yabanci
*

« Yanıtla #9 : Haziran 16, 2008, 07:44:50 ÖS »

ama fikret olmesin ya o zaman dizi guzel olmaz  Üzgün gercekten mutlu bitmeli bence bence ferhunde olucek ama cunku o asla mutlu olamicak ve sevketle de beraber olmicak nejlada mutlaka cemle beraber olmalidir
türker67
Yabanci
*

« Yanıtla #10 : Haziran 19, 2008, 10:34:06 ÖS »

Necla bayıldı yha hamile olabilir mi oğuzdan :S
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2006-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Çamlık| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| Arsiv|youtube||kurtlarvadisi|xml| archive|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM