bence nejla asla oguz ile kaçmaz kitaba göre kaçması gereken zaman gelmişti ama dizide kaçamadılar sonrası malum hepimiz biliyoruz zaten hapiste bile necla oguzun yüzüne bakmadı ve gereginden fazla pişman ve asla aynı hatayı yapmaz zaten cem'e karşı duygularını bile hatası nedeniyle kalbine gömdü kaçtı umudunu kesti ama cemin ısrarı affettim demesiyle yumuşadı yoksa onunla olmaya bile yüzü yoktu ve bunun farkındaydı
ferhunde elbetkide levent bey ile beraber olacak evden ayrılacak şevket ise diğer tasarımcı kız ile birlikte olacak hatırlarsanız 2. sezon tanıtım reklamında ferhunde zengin olmuştu şevket hapiste o kızla beraber yani bence öyle olur
o ikinci sezon fragmani 77.bölüm e uyguladilar..
Bilmiyorum farkettin mi..o yürüs , o ayakkabi ..ayni o sahneydi..Sadece biraz degistirmisler ..mesela ferhunde kirmizi ayakkabi giymisti ama 2.sezon tanitim fragmaninda deri yilan ayakkabiydi eger yanilmiyorsam
Ama sonunda Sevket ile birlikte olucagi belli..
Fragman yayinlanmaya baslamis ben son ani yakaliyabildim ama Ferhunde Levent ile birlikte oliyor , sonra da pisman oliyor sevketi aldattigi icin..Evde Firtina kopiyor ..Ferhunde Sevket onu Sedef ile aldattigni söyliyor ..Herkes Sedefe düsman kesiliyor..ancak bukadarini yakaliyabildim..Umarim bu hafta sezon finali degildir ..yaziya bakmadim bile ..