>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular: .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 13, 2008, 11:53:48 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: 1 [2] 3 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Elveda Derken Sohbet Bölümü  (Okunma Sayısı 826 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
buckel
BAŞKAN

BAŞARI: 31

« Yanıtla #15 : Nisan 03, 2008, 02:16:03 ÖÖ »

Ya sus hiç söleme, egeyede dicek tek lafım yok.. oda tam gıcık yani.. sanki kendi doğurdu çocukları, bide çocuklara annelerinide kötülüyor bu hiç yapılırmı? Ama bunda işte Ateş suçlu adama inadına inadına yapıyor, Ege de gıcıklık yapıyor ve olan yine Laleye oluyor, şu ateş bi defolup gitse aslında herşey yoluna gircek ama..

buckel
BAŞKAN

« Yanıtla #16 : Nisan 03, 2008, 02:17:19 ÖÖ »

Buara gün değişimine rağmen dizi baya iyi bir reyting almış.. almış ama ben yinede iki sezon aynı gün devam eden bir dizinin gününün değiştirilmesine karşıyım.. Kanal d yapmasaydı bari..

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #17 : Nisan 03, 2008, 11:49:54 ÖÖ »

biz  alistik artik bunlara  atesin bence  hep lalenin  yaninda kalmasi lazim bu zamana  kadar lale onu  sevmesede  o hep kaldi tamam  sadakatsizlik etti ama  hep yanindaydi lalenin ege  ne yapti karisi gider gitmez  bakici  kadinla  evlendi hic hos  degildi

SEHITLER OLMEZZ!!  VATAN BOLUNMEZZZ
buckel
BAŞKAN

« Yanıtla #18 : Nisan 03, 2008, 04:32:23 ÖS »

Ama ben yinede ege ve lalenin birleşmesini istiyorum ateş aradan çekilsin, çünkü böyle durumda en önemli şey çocuklar, sonuçta onların iki çocukları var ve parçalanmış aile ortamını hiç istemiyorum, üstelik ikiside birbirini seviyor, ne lale ateşi nede ege zeynebi seviyor.. Ateş tunaya gitsin bak bebekleride olcakmış, zeynepte kerime gitsin oh mutsuz olan kalmasın, Eda da Barışla evlensin işte, herkesin eşi hazır yeterki ortada iki çocuk olan bir evliliğe karışmasınlar...

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #19 : Nisan 03, 2008, 07:53:17 ÖS »

kimse  istemezki  cocuklu bir yuvanin  yikilmasini  gercek  hayatta  bunun  ornegi  cok

buckel
BAŞKAN

« Yanıtla #20 : Nisan 05, 2008, 01:56:36 ÖÖ »

Melih özet için saol.. yaw acaba mahkeme kararı ne çıkcak çok merak ediyorum

buckel
BAŞKAN

« Yanıtla #21 : Nisan 06, 2008, 03:45:51 ÖÖ »

fragmanı ekledim arkadaşlar
 en sonu süper ege ve lale öpüşmek üzere yaklaşıyorlar.. acaba gerçekleşcekmi yoksa araya biri yada bişi gircekmi? kanımca kesin gene ateş gelip araya limon sıkar hep yaptığı gibi, ne zaman ege ve lale biraz yakınlaşdıysa hep ateş bozdu o anı..

Asklaftananlamaz
Yabanci
*

BAŞARI: 0

« Yanıtla #22 : Nisan 07, 2008, 04:56:02 ÖS »

ya demin özet de  egenin tutuklanacagi da yaziyor. galiba mahkeme sonucu bu olacak ve cocuklar lale de kalacak.artik barissinlar ya
buckel
BAŞKAN

« Yanıtla #23 : Nisan 09, 2008, 01:21:16 ÖÖ »

Evet dizi bitti ve egede tutuklandı ama sonunda bende gözyaşlarımı tutamadım çocukların ağlaması içimi parçaladı.. ama hiç olmazsa kızlar annelerinde kalıcak... Zeynepte beni şaşırttı, Kerime gitme dedi.. işallah lalenin hastalığı iyi olurda mutlu son olur...
Şeydanın anneside gene aynı gıcıktı, nasıl bi anne bu ya resmen kızını pazarlıyor..
Ateşede oh oldu aldırmicak işte tuna o çocuğu Lale sevmiyor işte seni anlasana, git hiç olmazsa çocuna babalık et dimi ama
Laleyede bravo, Çocuklarının velayetini alamayacağını bile bile egenin durumunu mahkemede kullanılmasına izin vermedi, keşke egede onun kadar duyarlı olsaydı, Kaza sonucunda yaptıklarını bi düşününce yani..
Eda ya da pes diyorum artık.. ne sinir şey öyle herşeye burnunu sokuyor.. Aman Barışa yazık be sakın evlenip felan etmesinler, bu kız onuda mahveder..
En sinir olduğumsa dizi sonunda hep yeni bölüm fragmanı veriyorlardı bu sefer vermediler.. Haftaya neler olucak meraktan çatlicam..

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #24 : Nisan 09, 2008, 02:43:12 ÖÖ »

bence  lalenin saglik  durumu  iyi  degil  bu  yuzden  ses  cikarmiyor  babalarinda kalmalari  en  iyisi  diye  dusunuyodu  hic  beklenmedik  birsydi egenin  tutuklanmasi

buckel
BAŞKAN

« Yanıtla #25 : Nisan 12, 2008, 04:08:56 ÖÖ »

bölüm özetini ekledim
ilginç daha fragman çıkmada özeti verdiler Gülümseme
özete göre Zeynep ve süreyanın tafrasını çekmek zorunda kalcak galiba lale
bide ege biçaklancakmış hapiste ona üzüldüm..

buckel
BAŞKAN

« Yanıtla #26 : Nisan 16, 2008, 03:03:16 ÖÖ »

Bölümü tam izleyemedim parça parça baktım, ama Lalenin çırpınışları ege için iyimi kötümü bilmiyorum çünkü ege bunu haketmiyor gene laleyi suçluyor ve Zeynebinde bundan aşağı kalır yanı yok, yine süreyya hanım biraz daha ılımlı davranıyor, hapisane ziyaretinde zeynep sölmedi laleninde orda oldunu ama annesi söledi egeye ve hatta zeynebin babası bile kızına dedi lalenin bi günahı yoktur diye.. Şeydada nihayet anasının ve Muratın gerçek niyetlerini anladı ama yapcakta bişeyi yok artık..
Ateşse çocukların onca sitemine karşı hala inatla evde kalıyor ya sinir oldum yaw adam istemiyorlar işte gitsene evine sen, hem şimdilik zaten orda kalmana gerek yok dava ertelendi velayet geçici olarak annede, seninkisi formalite evliliği tövbe..
Bencede kesin ateş yaptı egeyi o ihbar etti, ama tunada iyi yapıyor aldırmasın o çocuğu laleyede sölesin ve lale artık şu evliliğ bitirsin..
izlemediğim için birçok kısmını bazı şeyleri atlamış olabilirim netden izledikten sonra bu bölüm hakkında daha net bir görüşe sahip olurum diye düşünüyorum.. Bu arada dizi bitiminde fragman verdilermi? orasınıda kaçırdım çünkü..

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #27 : Nisan 16, 2008, 03:14:56 ÖÖ »

evet  ya  sinir oldum hepsine  lalede  hata bunu  ona  yapan  adam icin  niye  ugrasiyorsa  ege degilmiydi  cocuklarinin  bakicisiyla  evlenen   ege degilmiydi zeyneple bir  olup  kendi  evinin  kapisindan  kovan  cocuklarini  vermeyen  kisaca  ege  bunu hak  etmiyor  seydayada  ohh olsun hak  etti  gul  gibi  oglani elinden kacirdi  ne hale  dustu

buckel
BAŞKAN

« Yanıtla #28 : Nisan 16, 2008, 03:22:53 ÖÖ »

Kaçırmasa nolcaktıki adam Zeynebi seviyor ve hepte zeynebi sevdi, zati Kerimi hamileyim yalanıyla kandırıp evlendiydiki..
Fragman verdilermi Melos haberin varmı?

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #29 : Nisan 16, 2008, 12:58:50 ÖS »

gormedim canim fragmani  hani seydanin dirdiri olmasaydi adam isten eve  evden ise  gidiyodu boylesi dahami iyi oldu evet adami hamileyim diye kandirdi azicik cenesini tutsaydi annesiyle  beraber kerimin kafasini yediler

Sayfa: 1 [2] 3 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2006-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Çamlık| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| Arsiv|youtube||kurtlarvadisi|xml| archive|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM