>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular: .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 08, 2008, 10:07:18 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Elveda Derken Sohbet Bölümü  (Okunma Sayısı 774 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
buckel
BAŞKAN

BAŞARI: 31

« Yanıtla #30 : Nisan 23, 2008, 12:20:27 ÖÖ »

bu hafta hiç fragman vermediklerinden belliydi zaten, bu hafta elveda derken yok... sinir oldum Üzgün Üzgün

sakincali
Bölüm Sorumlusu

BAŞARI: 30

« Yanıtla #31 : Nisan 23, 2008, 02:53:56 ÖÖ »

bende   oyle  Kararsız

SEHITLER OLMEZZ!!  VATAN BOLUNMEZZZ
buckel
BAŞKAN

« Yanıtla #32 : Nisan 24, 2008, 07:27:34 ÖS »

Ya tamam bu hafta vermediniz diziyi ama hiç olmazsa fragmanı verin artıkın 2 haftaya girdik nerdeyse.. Fragmanı çok merak ediyorum..
Ayrıcada bu hafta hangi gerekçe ile yayınlamadılar onla ilgilide hiçbi açıklama gelmedi...

buckel
BAŞKAN

« Yanıtla #33 : Nisan 25, 2008, 02:33:28 ÖÖ »

Melih çok saol fragman için ben hiç denk gelmemiştim...
Lale ege için neler hissediyor neler düşünüyor ama Ege onu hala terbiyesizce evden kovuyor bide çocuklar burda kalcak diyor pes yani.. oysaki tahminimce egenin borcunu lale kredi çekerek ödedi ve ege o şekilde serbest kaldı eşyalarına tekrar kavuştu.. Salak Ege ahhh

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #34 : Nisan 29, 2008, 02:22:00 ÖÖ »

bence lale  kendini  kucuk dusuruyor  egenin  karsisinda

buckel
BAŞKAN

« Yanıtla #35 : Nisan 29, 2008, 02:15:28 ÖS »

Ege simdi kendini güclü sanıyor ama gerçekleri öğrenince o utanacak küçülcek... Bide Zeynep su ikili oynamayı kesse.. hem Kereme yeşil ışık yakıyor hemde Laleye karşı göstermelikte olsa Egenin yanından ayrılmıyor sinir şey.. Ha bide Ateş var ama neyse o zati baş sorun

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #36 : Nisan 29, 2008, 08:34:53 ÖS »

bence  ates  basindan  beri sevilmeyi hak ediyor lalenin hep yanindaydi  ta ki su avukatla  yatarak

buckel
BAŞKAN

« Yanıtla #37 : Nisan 30, 2008, 02:35:38 ÖÖ »

off ya off bu Ege ne sinir şeymiş ya, utanmadan bide çocuklar kalacak burda diyor yahu bu adam kendini ne sanıyorki???
Ama mor oldu ateşin herşeyi ödediğini duyunca, gerçi ateş bunu niye yaptı anlamadım, aklınca laleyi bu şekilde kazanmayamı çalışacak???
Artık çocukların ağlamasına dayanamıyorum sırf bu nedenle diziye çok kızmaya başladım, her bölümde o çocukları hüngür hüngür ağlatıyorlar, içim parçalanıyor... Egede orda gözyaşı döktü ama içim hiiiiç acımadı, çocuklara bunları hep ege çektiriyor, geçen bölümlerdede annelerini kötüledi onlara oysa Lale bunu hiç yapmadı.. bugünde hep laleyi çağırdı kadıncaz koşa koşa getirdi kızları babalarını görsünler diye ama adama laleyi gözünü kırpmadan kovdu evden bide çocuklar kalacak diyor.. Sonrada kızlara neler yapıyor diye laleye yüklensin, off ya allah çocukları böyle dramlardan korusun, bugün içim daraldı resmen..

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #38 : Nisan 30, 2008, 01:25:53 ÖS »

ben hep ne  diyorum ege laleyi hic  hak etmiyor  lale  cocuklari aglamasin diye ege icin her tehlikeye  katlaniyor  aferim ates  iyi yapti artik haddini bilmesi lazim  egenin  ilk bastan  beri  ege  hep yapti bunu  kizlari laleden kacirdi sakladi kovdu hep yapti

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #39 : Mayıs 01, 2008, 04:31:55 ÖÖ »

fragman icin  tesekkurler  acaba  laleye bisey olacakmi yoksa  sadece  bayilmami hicbisey olmasin  cocuklar  annesiz kalmasin

buckel
BAŞKAN

« Yanıtla #40 : Mayıs 01, 2008, 03:29:52 ÖS »

işallah bişi olmaz ama egede bunu duyarda işallah kendine gelir yani.. gıcık şey..

buckel
BAŞKAN

« Yanıtla #41 : Mayıs 07, 2008, 01:50:18 ÖÖ »

ateş gene yaptı yapacağını sürekli ikisinin arasını açmaktan başka yaptığı şey yok yani.. Ege ve annesi de dünden razı laleyi suçlamak için, bide kalkıyor annesi Zeyneple barışmları için uğraşıyor.. allahtan Kerim girdi yine zeynebin hayatına o nedenle eminim zeynep barışmaz egeyle ama Laleye hala belli etmiyor ya ayrı olduklarını.. Ateş çift taraflı oynuyor resmen nasıl bozuldu ama Tunanın sevgilisini görünce? Edayada oh oldu Gülümseme
Lalenin Zeynebin evde artık oturmadığını öğrenmesi iyi olduda o son gördüğü manzara karşısında artık ne düşünür bilmem.. Zeynepde çok ikili oynuyor, yaw adama desene Lale haber verdi, yada artık de ben senle artık olmicam başkasını seviyorum diye.. Yok anam bu ateşle zeynep olduğu sürece bunlar asla biraraya gelemezleeerrr... Gerçi Ege de haketmiyor ya Laleyi, çocukların babası diye istiyorum, çocuklar mutlu olabilmesi için tekrar biaraya gelmeleri gerekir... Hem Lalede seviyor... off yaa.. Dizi acaba bu sezon bitecekmi bilen varmı? işallah bi sezon daha uzamaz, çünkü artık birleşsinler bir sezonluk daha malzeme çıkmaz diziden bence...

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #42 : Mayıs 08, 2008, 01:18:43 ÖS »

hemen yargisiz  infaz  yaptilar  bence  ates  lalenin yaninda oldugunu onu nasil sevdigini yine  gosterdi onun  mutlu olmasi icin sirf   cocuklarinin babasini  serbest biraktirdi bence  cok buyuk biseydir  bu bence  ege  laleyi  haketmiyor  zeynepte  ne yapacagina  karar versin artik

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #43 : Mayıs 11, 2008, 05:27:31 ÖS »

fragmana  gore  tuna  dusuyor bebege  bisey olurmu acaba  aslinda oyle  olmasi gerek cunku atesle bir gelecegi olamaz sonunda  lale gozleriyle gordu umarim artik atesin hakkini  verir

buckel
BAŞKAN

« Yanıtla #44 : Mayıs 12, 2008, 03:54:28 ÖS »

Elveda derken şarkısını seslendiren solistin yani aydan kayanın dizide şeyda rolünde oynayan bayan olduğunu biliyormuydunuz?
Şeyda çok güzel bir bayan ve hakikatende sesi güzel ama son zamanlarda çok kilo aldı Üzgün
ben sesini benzetiyordum her şarkıyı dinlediğimde ama solistin ismi yazdığı bölümü hep kaçırdığım için bilemiyordum seslendireni, şeydanın adının aydan kay oldunu biliyordum ama.. sonunda nihayet ismi okuyabildim ve bölelikle dorusunu bende öğrenmiş oldum Kahkaha

Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2006-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Çamlık| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| Arsiv|youtube||kurtlarvadisi|xml| archive|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM