|
|
|
sakincali
|
 |
« Yanıtla #31 : Nisan 23, 2008, 02:53:56 ÖÖ » |
|
bende oyle 
|
|
|
|
|
|
SEHITLER OLMEZZ!! VATAN BOLUNMEZZZ
|
|
|
|
|
|
|
|
sakincali
|
 |
« Yanıtla #34 : Nisan 29, 2008, 02:22:00 ÖÖ » |
|
bence lale kendini kucuk dusuruyor egenin karsisinda
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakincali
|
 |
« Yanıtla #36 : Nisan 29, 2008, 08:34:53 ÖS » |
|
bence ates basindan beri sevilmeyi hak ediyor lalenin hep yanindaydi ta ki su avukatla yatarak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buckel
BAŞKAN

BAŞARI: 31
|
 |
« Yanıtla #37 : Nisan 30, 2008, 02:35:38 ÖÖ » |
|
off ya off bu Ege ne sinir şeymiş ya, utanmadan bide çocuklar kalacak burda diyor yahu bu adam kendini ne sanıyorki??? Ama mor oldu ateşin herşeyi ödediğini duyunca, gerçi ateş bunu niye yaptı anlamadım, aklınca laleyi bu şekilde kazanmayamı çalışacak??? Artık çocukların ağlamasına dayanamıyorum sırf bu nedenle diziye çok kızmaya başladım, her bölümde o çocukları hüngür hüngür ağlatıyorlar, içim parçalanıyor... Egede orda gözyaşı döktü ama içim hiiiiç acımadı, çocuklara bunları hep ege çektiriyor, geçen bölümlerdede annelerini kötüledi onlara oysa Lale bunu hiç yapmadı.. bugünde hep laleyi çağırdı kadıncaz koşa koşa getirdi kızları babalarını görsünler diye ama adama laleyi gözünü kırpmadan kovdu evden bide çocuklar kalacak diyor.. Sonrada kızlara neler yapıyor diye laleye yüklensin, off ya allah çocukları böyle dramlardan korusun, bugün içim daraldı resmen..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakincali
|
 |
« Yanıtla #38 : Nisan 30, 2008, 01:25:53 ÖS » |
|
ben hep ne diyorum ege laleyi hic hak etmiyor lale cocuklari aglamasin diye ege icin her tehlikeye katlaniyor aferim ates iyi yapti artik haddini bilmesi lazim egenin ilk bastan beri ege hep yapti bunu kizlari laleden kacirdi sakladi kovdu hep yapti
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakincali
|
 |
« Yanıtla #39 : Mayıs 01, 2008, 04:31:55 ÖÖ » |
|
fragman icin tesekkurler acaba laleye bisey olacakmi yoksa sadece bayilmami hicbisey olmasin cocuklar annesiz kalmasin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakincali
|
 |
« Yanıtla #42 : Mayıs 08, 2008, 01:18:43 ÖS » |
|
hemen yargisiz infaz yaptilar bence ates lalenin yaninda oldugunu onu nasil sevdigini yine gosterdi onun mutlu olmasi icin sirf cocuklarinin babasini serbest biraktirdi bence cok buyuk biseydir bu bence ege laleyi haketmiyor zeynepte ne yapacagina karar versin artik
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakincali
|
 |
« Yanıtla #43 : Mayıs 11, 2008, 05:27:31 ÖS » |
|
fragmana gore tuna dusuyor bebege bisey olurmu acaba aslinda oyle olmasi gerek cunku atesle bir gelecegi olamaz sonunda lale gozleriyle gordu umarim artik atesin hakkini verir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|