>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular: .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 16, 2008, 12:15:18 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ghost Whısperer Sohbet Bölümü  (Okunma Sayısı 71 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
SALIHLI
Yabanci
*

BAŞARI: 0

« : Mayıs 18, 2008, 04:31:14 ÖS »

slm arkadaslar burdan nasil indiriliyo diziler cikamadim isin icinden aciklayan olursa cok sevinirim yeniyim daha bu sitede simdiden tsk.ler
« Son Düzenleme: Mayıs 20, 2008, 11:45:21 ÖÖ Gönderen: prenseslerin gülleri » Logged
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 25

gülümse kaderine

« Yanıtla #1 : Mayıs 20, 2008, 11:49:41 ÖÖ »

öncelikle aramıza hoşgeldin umarım hoş vakit geçirirsin. Sorunu tam olarak anlayamadım nasıl dizi indirmek eger sorun sitemizden bilğisayarına dizi indirmek ise sitemizden dizi indirmek veya dizi indirecegin linkleri eklemekte yasak oldugu için yok ama online dizi izlemek istiyorum dersen veya online dizi yüklemek istiyorum diyorsanda video linkleri var istek yardım bölümünde bu konuda o bölümden destek alabilirsin
umarım yardımcı olabilmişimdir eger sorun hakkında daha fazla bilği istersen bu sorun hakkında biraz daha bilği verirsen yardımcı olabilirim
iyi paylaşımlar

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2006-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Çamlık| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| Arsiv|youtube||kurtlarvadisi|xml| archive|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM