>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular:
Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 01, 2008, 04:08:27 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: İmza Avatar Walpaper ÇalışmasınaYorumlarınız Fikir Alışverişi  (Okunma Sayısı 153 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
nevanur
Bölüm Sorumlusu

BAŞARI: 36

gülüşü ömre bedel

« : Nisan 08, 2008, 02:49:07 ÖÖ »

süper süper süper. muhteşem olmuş. grafikerlik var mı refiyecim. ben grafikerim de. gerçekten profesyonelce olmuş... tebrikler.
« Son Düzenleme: Nisan 09, 2008, 11:51:15 ÖÖ Gönderen: prenseslerin gülleri » Logged

yemyeşil bir deniz senin gözlerin
refiye nur
hepdizi kelebeği

BAŞARI: 12

« Yanıtla #1 : Nisan 08, 2008, 11:06:32 ÖÖ »

nevanurcugum tesekkür ederim ben amatörce birseyler yapmaya calisiyorum.Grafik derken pek anlamadim aciklamasini yaparsan yardimci olmaya calisirim

nevanur
Bölüm Sorumlusu

gülüşü ömre bedel

« Yanıtla #2 : Nisan 08, 2008, 08:31:24 ÖS »

yani bilgisayarda tasarım. afiş çalışması, broşür, dergi, kitap vesaire gibi. bu çalışmaların programları photoshop, freehand gibi grafik tasarım programlarıdır genelde. yani o programları kullanmasını biliyormusun. kolay bir iş değildir de onun için sordum...

refiye nur
hepdizi kelebeği

« Yanıtla #3 : Nisan 08, 2008, 08:57:23 ÖS »

nevanurcugum bende photoshop cs3 almancasi var kendi kendime ögrandim , sitelerden falan yanliz cs2 sinin anlatimi genelde sitelerde var , indirirken ona dikkat  etmisdim yani photoshop olmasina portable diye indirdim sonrada bazi yerlerde okudumki cs3 daha cok proffosioneller icinmis aslinda bir cok seyini de kullanmasinida bilmiyorum yeni yeni ögreniyorum. Sırıtan

refiye nur
hepdizi kelebeği

« Yanıtla #4 : Nisan 08, 2008, 09:01:23 ÖS »

bak simdi tekrar yazini okudugumda anladim sen grafikerlik varmi diye yazmissin bende grafikler varmi diye anlamisim
yok ama cok hevesle yapiyorum birde begenildimi dahada seviniyorum bu arada beni ise alacaksan yaninda calisirim.....Kahkaha

selmab.
HepDizi Meraklısı
**

BAŞARI: 7

CAPRİDİEM

« Yanıtla #5 : Nisan 09, 2008, 02:47:16 ÖÖ »

Refiyeciğim yine döktürmüşsün resimler harika ve nurla yazışmalarından anladığım kadarıyla fotoşop ama her iki resimde harika ve harika bir kompozisyon olmuş. emeğine ve azmine sağlık sanırım ben senin yaptıklarını imrenerek takip edeceğim.çalışmalarının devamını bekliyorum birde bu sitenin yarışmasına katılıyormusun katılman lazım.Harika işler yapıyorsun çünkü.Bizim ikilimizde zaten bu son bölümlerde sanki daha samimi ve daha birbirlerine yakınlaştılar  bunu röportaj resimlerinde bile göre biliyoruz daha önceki bölümlerde sanki aralarında aşılmaz bi soğukluk vardı bu son bölümlerde tamamen ortadan kalktı birbirlerine yakınlaştılar ve buda diziye harika yansıyor tabi bu benim görüşüm. Harika bir ikili oldular.
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 25

gülümse kaderine

« Yanıtla #6 : Nisan 09, 2008, 12:01:51 ÖS »

refiyeciğim hakikaten çalışmaların çok güzel olmuş emegine saglık  kullandıgın programları söylermisin canım ya hangi programı kullanıyorsun
diğer yandan nevanur anlaşılan sende bu konuda uzmansın hani yani ikinizde birleşip forumda bu konuda eksikleri olan belkide ögrenmek isteyen arkadaşlara bir vesile olabilirmisiniz hani bir şekilde elinden tutmak gibi nevanur senin çalışmalarını görmedim ama başarılı oldugunu tahmin ediyorum refiye zaten sana söz yok bu konuda birde nalansemiz var o da bu konuda çok başarılı fakat fazla vakti yok neyse düşüncelerinizi bekliyorum hani dizi severler burda hayallerde burda tek olmayan bilği hepsini birleştirirsek ortaya güzel bir şey çıkar diye düşündüm ne dersiniz pardon birde canangülben var güzel çalışmalar yapan  Ney Ney başka da vardı ama hemen hatırlamadım hatırlayamadıklarımdanda özür diliyorum
bu arada yeni çalışmalarını bekliyorum refiye emegine saglık

nevanur
Bölüm Sorumlusu

gülüşü ömre bedel

« Yanıtla #7 : Nisan 09, 2008, 08:51:51 ÖS »

teşekkür ederim prenseslerin gülleri... bilgilerimi tabiki paylaşırım neden olmasın. boş vaktim çok az yoksa site için çalışmalar yapmak istiyorum. grafikerlik yapıyorum. sanat kurslarına gidiyorum. karakalem çalışıyorum. ney üflüyorum. ama burası için serhat tutumluerle ilgili çok güzel bir çalışma düşünüyorum. inşallah başlayacağım. sizlerle paylaşırım. refiyecim çalışmalarınçıok güzel devam et...

refiye nur
hepdizi kelebeği

« Yanıtla #8 : Nisan 09, 2008, 09:04:59 ÖS »

hepinize teker teker tesekkür ederim valla begendiginize cok sevindim .
bu arada nevanur bu resimler yorum bölümünü acman cok iyi olmus.... Sırıtan

prenseslerin gülleri yapabilecegim birsey varsa seve seve yardim ederim. bende Photoshop cs3 var onunla avatar ,gif, imza ,fotomontaj hertürlü calisma yapiliyor ...
bunlarin bircok sitede resimli ,videolu  anlatimlari var isterseniz bunlari bir bölümde toplayabiliriz...ögrenmek isteyenler icin...
« Son Düzenleme: Nisan 09, 2008, 09:06:36 ÖS Gönderen: refiye nur » Logged

nevanur
Bölüm Sorumlusu

gülüşü ömre bedel

« Yanıtla #9 : Nisan 09, 2008, 09:10:40 ÖS »

yazışmalarımız çok güzel oluyor. birbirimize yardım edelim çalışalım arkadaşlar... gerçekten bu siteyi çok seviyorum. boş laf yok sanat ve iş var burada herkese teşekkürler...

AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 23

« Yanıtla #10 : Nisan 09, 2008, 10:32:29 ÖS »

nevanur ve refiye nur paylasimlariniz gercekten cok güzel olmus ,ellerinize saglik devamini bekliyoruz  Göz kırpan
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 25

gülümse kaderine

« Yanıtla #11 : Mayıs 14, 2008, 12:08:11 ÖS »

refiyenur çalışmaların çok güzel olmuş emegine saglık bu konuda çok başarılısın çalışmalarının devamını bekliyorum yardımlaşma konusuna gelince kendine ait  bir bölüm açalım istersen ordan hep çalışmalar konusunda destek saglar hem de dizi dışındaki çalışmalarınıda yayınlayabilirsin hepdizi sanatçıları köşesine açıyorum tabii istersen
nevanur aynı şeyler senin içinde geçerli paylaştıgınız için yeniden teşekkür ediyor devamını beklediğimizi bilmenizi istiyorum  Gülümseme

refiye nur
hepdizi kelebeği

« Yanıtla #12 : Mayıs 31, 2008, 12:06:47 ÖÖ »

nevanurcugum valla ellerine saglik cok harika olmus hepside .....ben resimlerimi artik bana ayrilan bölüme ekliyorum ...baska resimler varsa ezo gelin haricinde sende ekle ben basligida degistiririm istersen ....cok zamanim olmuyo ....birde virus dadandi silinmiyoda Kızgın  ...fazla internete giremiyorum
semanurcugum sende iyisindir insaallah tesekkür ederim canim sanada begendigini her defasinda dile getiriyorsun zaten bu isler tesvik isidir ...sizlerde beni tesvik ediyorsunuz...
aslicigim kaldimi surda bir hafta umarim iyi gecer dogumun benimde iki defa sezaryanla oldu...tabiki burda hastahane problemi olmuyor...ilki mecburiydi aninda aldilar amaliyata ikincide kendim istedim , hamilelik sekeri vardi bende korktum sorun olur gene acile kalirim diye ama cok cabuk toparladim kendimi 4 gün sonra ciktim hastahaneden normalde 1 hafta kaliniyor ....allah yardimcin olsun umariz arkadaslar adinada konusuyorum prensesimiz saglikli anali babali büyür... Utandım

kendinize iyi bakin

buckel
BAŞKAN

BAŞARI: 31

« Yanıtla #13 : Mayıs 31, 2008, 03:36:28 ÖÖ »

çalışmalarınız için ellerinize sağlık hepside çok güzel olmuş..
Refiyecim temenillerin için çok saol.. bi hafta kaldı evet, ben ilk kızımı isteyerek daha doğrusu çok korktuğum için sezeryanla oldum ama bunda çok isterdim normal doğum olmasını zira onun acısı daha çabuk geçiyormuş sezeryan beni mahfetmişti, öksüremiyosun bil bi hafta boyunca, şimdi dahada zor olucak benim için o halimle hem büyük kıza hem yeni bebeğe bakmak, yattığın yerden zorlancam yani büyük kız hala kendi başına yemek yemiyor benden başkasıda yediremiyor Üzgün
Burda sezeyanda sadece 2 gece kalıyorsun hastanede bende cuma gircem pazar çıkıcam yani, ama almanyada 1 hafta kalındını biliyorum ve orda hastane konusunda tabiki daha rahatsın tüm hastaneler standart aynı kaliteye sahip, bide 10 tane hastane yok zati oturduğun çevrede tek bitane oluyor orada gidip doğumunu yapıyorsun, ne rahat..
Senin çocuklar büyükmü kız erkek? merak ettim gerçekten Gülümseme

refiye nur
hepdizi kelebeği

« Yanıtla #14 : Mayıs 31, 2008, 09:46:27 ÖS »

aslicim kizim 8 yasinda oglum 3 yasinda.... burasi kücük sehir sayilmaz yüzbin nüfüsluk 5-6 hastahanesi var birde frankfurt mainzda cok yakin
ama allah yardim ediyor bende kizimda hic agri ilaci kullanmadim oglumdada 1 tane kullandim yani rahat gecti tabiki her bünye degisik olur .... birde oglumda nasil deniliyor bilmiyorum uyanikdim tam narkozlu olmadi hemen oglumu gördüm yorgunlukda olmadi 
sanada allah kolaylik versin

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2006-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Çamlık| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| Arsiv|youtube||kurtlarvadisi|xml| archive|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM