nevanur
Bölüm Sorumlusu

BAŞARI: 36
gülüşü ömre bedel
|
 |
« : Nisan 08, 2008, 02:49:07 ÖÖ » |
|
süper süper süper. muhteşem olmuş. grafikerlik var mı refiyecim. ben grafikerim de. gerçekten profesyonelce olmuş... tebrikler.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 09, 2008, 11:51:15 ÖÖ Gönderen: prenseslerin gülleri »
|
|
yemyeşil bir deniz senin gözlerin 
|
|
|
|
|
nevanur
Bölüm Sorumlusu

gülüşü ömre bedel
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 08, 2008, 08:31:24 ÖS » |
|
yani bilgisayarda tasarım. afiş çalışması, broşür, dergi, kitap vesaire gibi. bu çalışmaların programları photoshop, freehand gibi grafik tasarım programlarıdır genelde. yani o programları kullanmasını biliyormusun. kolay bir iş değildir de onun için sordum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
nevanur
Bölüm Sorumlusu

gülüşü ömre bedel
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 09, 2008, 08:51:51 ÖS » |
|
teşekkür ederim prenseslerin gülleri... bilgilerimi tabiki paylaşırım neden olmasın. boş vaktim çok az yoksa site için çalışmalar yapmak istiyorum. grafikerlik yapıyorum. sanat kurslarına gidiyorum. karakalem çalışıyorum. ney üflüyorum. ama burası için serhat tutumluerle ilgili çok güzel bir çalışma düşünüyorum. inşallah başlayacağım. sizlerle paylaşırım. refiyecim çalışmalarınçıok güzel devam et...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refiye nur
hepdizi kelebeği

BAŞARI: 12
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 09, 2008, 09:04:59 ÖS » |
|
hepinize teker teker tesekkür ederim valla begendiginize cok sevindim . bu arada nevanur bu resimler yorum bölümünü acman cok iyi olmus....  prenseslerin gülleri yapabilecegim birsey varsa seve seve yardim ederim. bende Photoshop cs3 var onunla avatar ,gif, imza ,fotomontaj hertürlü calisma yapiliyor ... bunlarin bircok sitede resimli ,videolu anlatimlari var isterseniz bunlari bir bölümde toplayabiliriz...ögrenmek isteyenler icin...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 09, 2008, 09:06:36 ÖS Gönderen: refiye nur »
|
|
|
|
|
nevanur
Bölüm Sorumlusu

gülüşü ömre bedel
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 09, 2008, 09:10:40 ÖS » |
|
yazışmalarımız çok güzel oluyor. birbirimize yardım edelim çalışalım arkadaşlar... gerçekten bu siteyi çok seviyorum. boş laf yok sanat ve iş var burada herkese teşekkürler...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
refiye nur
hepdizi kelebeği

BAŞARI: 12
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 31, 2008, 12:06:47 ÖÖ » |
|
nevanurcugum valla ellerine saglik cok harika olmus hepside .....ben resimlerimi artik bana ayrilan bölüme ekliyorum ...baska resimler varsa ezo gelin haricinde sende ekle ben basligida degistiririm istersen ....cok zamanim olmuyo ....birde virus dadandi silinmiyoda  ...fazla internete giremiyorum semanurcugum sende iyisindir insaallah tesekkür ederim canim sanada begendigini her defasinda dile getiriyorsun zaten bu isler tesvik isidir ...sizlerde beni tesvik ediyorsunuz... aslicigim kaldimi surda bir hafta umarim iyi gecer dogumun benimde iki defa sezaryanla oldu...tabiki burda hastahane problemi olmuyor...ilki mecburiydi aninda aldilar amaliyata ikincide kendim istedim , hamilelik sekeri vardi bende korktum sorun olur gene acile kalirim diye ama cok cabuk toparladim kendimi 4 gün sonra ciktim hastahaneden normalde 1 hafta kaliniyor ....allah yardimcin olsun umariz arkadaslar adinada konusuyorum prensesimiz saglikli anali babali büyür...  kendinize iyi bakin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|