>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular: .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 16, 2008, 12:31:30 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: 1 [2] 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Selena Bölüm Özetleri  (Okunma Sayısı 1798 defa)
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 23

« Yanıtla #15 : Ocak 04, 2008, 08:26:48 ÖS »

Selena 56.Bölüm Özeti

AŞK PERDESİ

Hades, Selena ve Burak’ın arasını bozmak için aşk perdesi sihrini yapmaya karar verir.
Ancak aşk perdesinden Selena yerine Fitnat geçince olayların akışı tamamen değişir.

Kıvılcım Ozan’ın kendisi ile çıkmasını sağlamak için yeni bir plan kurar. Plana göre Kıvılcım, az ömrü kaldığı yalanını söyleyip Ozan’a kendisini acındırarak her istediğini yaptıracaktır.
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #16 : Ocak 18, 2008, 09:42:34 ÖS »

Selena 59.Bölüm Özeti

Alamet`in Selin ve Leyla`ya eziyet ettiğini öğrenen Selena öğrenci kılığında sınıfa gelir ve Alamet’e yapmadığını bırakmaz. Pelin olarak sınıfa gelen Selena bir anda sınıfın gözdesi olmayı başarır.

Hades`e haftanın birincisi seçildiği için ödül olarak istediği kişiyi kötüye çevirebilme
özelliği verilir. Hades kötüye çevireceği kişi olarak Leyla`yı seçince Selena`yı büyük tehlikeler bekler.

Leyla Fitnat`la bir olup Selena`ya kumpas kurarak Selena’nın doğa üstü güçleri olduğunu herkese ispatlamaya karar verirler.
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #17 : Ocak 25, 2008, 05:21:19 ÖS »

Selena 60.Bölüm Özeti
Leyla Selena`ya yaptığı kumpası düzeltmek için kendisini tehlikeye atar. Fitnat elindeki deliller sayesinde Selena`nın üstün güçleri olduğunu herkese ispatlamaya kararlıdır. Öğrenciler sömestre tatiline girecekleri ve karne alacakları için heyecanlıdır.
Kıvılcım Selin`le Ozan`ın arasını açmak için ‘facebook’ta Selin`in çocukluk aşkınaulaşınca olaylar iyice karışır.
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #18 : Şubat 06, 2008, 09:29:29 ÖS »

Selena 61.Bölüm Özeti

Hades Honos`u alt edip ütopyayı ele geçirmek için Afrodit`i kullanarak Honos`u bebek haline çevirir. Ütopyanın yeni hükümdarı olduğunu ilan eden Hades adamlarına Selena`yı ve Honos`u tutuklamalarını emreder. Selena bebek Honos `u da alarak ütopyadan kaçmayı başarır. Honos Selena`yı yanı çağırır ve Leyla gücünü kötüye kullandığını bu nedenle de Leyla’nın tüm gücünün elinden alınıp Selin`e verilmesi talimatını verir.
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #19 : Şubat 14, 2008, 04:31:38 ÖS »

Selena 63.Bölüm Özeti

Selena ve Honos , Hades’in ütopyayı ele geçirmesine bir son vermek için savaşmaya karar verir. Selin, Leyla ve Nazlı’yı da yanlarına alıp onları da birer savaşçıya çevirip sihirli silahlarla donatırlar. Zorlu bir mücadeleden sonra savaşı iyiler kazanır ve Honos tahtını geri aldığı sırada Hades son bir hamle yaparak etkili bir silah gönderir. Ve silah direkt Nazlı’yı hedef alınca Nazlı büyük bir darbe alarak yere yığılır. Fitnat sömestre tatilinde de Burak’la vakit geçirebilmek için okulca bir kamp gezisi düzenler… Selena Burak’a bebekle yakalanınca durumunu kurtarmak için dadılık yaptığını söylemek zorunda kalır. Burak’ı buna inandırmak için sihirle yerdeki karıncaları insana çevirerek bebeğin anne ve babasıymış gibi Burak’la tanıştırır.
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 25

gülümse kaderine

« Yanıtla #20 : Şubat 29, 2008, 01:40:04 ÖS »

Selena 64.Bölüm Özeti

Burak Sevgililer Günü’nde Selena`yı konsere götürmeyi planlar. Ancak Selena dadılık yapmaya başladığı için konsere gidemeyecektir. Burak Selena`sız konsere gitmek yerine vaktini Selena`nın yanında çocuk bakarak geçirmeyi tercih edince Selena Burak’ın bu fedakarlığı karşısında ona bir sürpriz yapmaya karar verir.

Ozan ve Erdem okul yakınlarındaki bir billboarda Selin ve Leyla`nın Sevgililer Günü’nü kutlayan bir mesaj yazdırırlar. Kıvılcım, billboarddaki yazıyı görünce kıskançlık krizlerine girer ve bir merdiven bularak oradaki yazıları silip kendi ismini yazmaya kalkınca başına gelmedik kalmaz…

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #21 : Şubat 29, 2008, 01:40:35 ÖS »

Selena 65.Bölüm Özeti

Honos’un arkadaşı yaşlı bir kahin Ütopya’yı ziyarete gelir. Kahin sırası ile herkesle ilgili kehanette bulunur. Selena’nın bir örümcek tarafından öldürülüp yok edileceğini söyleyince
Hades bu süreci hızlandırmak için hazırladığı iksirle Örümcek kılığına girmeği planlar. Fakat hazırladığı iksiri yanlışlıkla Burak’ın içmesi üzerine bir anda işler karışır.

Kıvılcım Ozan ve Selin’i ayırmak için yeni bir plan yapar. Plana göre; Selin, Kıvılcım’ın çantasına koyduğu, içki şişesiyle yakalanacak ve disipline gidecektir. Böylece okuldan atılacağı için Ozan ile de ayrılmış olacaktır.

Aslı Selin, Leyla ve Nazlı’dan kurtulmak için daha küçük bir eve taşınır. nca başına gelmedik kalmaz...

AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #22 : Mart 14, 2008, 09:42:33 ÖS »

66. Bölüm Özeti

Ütopya gribinin Selena aracılığı ile Burak’a bulaşması üzerine Ütopya alarma geçer. Hastalığın Dünya’ya yayılması çok tehlikeli sonuçlara yol açacaktır. Selena ve Honos Ütopya’daki bu hastalığın insanlara yayılmasını engellemeye çalışır.

Kıvılcım ise Ozan’ı etkilemek için babasının arabasını kaçırmaya karar verir. İzinsiz aldığı araba ile kaza yapınca suçu Selin’in üzerine atar.

Aslı kızları evden göndermenin yollarını ararken gazetede iyi bakılmayan çocuklara çocuk esirgeme kurumunun el koyması üzerine bir haber görür. Bunu fırsat bilen Aslı, kızlardan kurtulmak için yetkilileri eve davet edip Selin , Leyla ve Nazlı’yı götürmeleri için uğraşır.

« Son Düzenleme: Nisan 19, 2008, 02:43:10 ÖÖ Gönderen: prenseslerin gülleri » Logged
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #23 : Nisan 19, 2008, 02:43:24 ÖÖ »

Selena 67.Bölüm Özeti

Ütopya’daki dilek küresinin enerjisi bitmiştir. Honos dilek küresini Selena’ya vererek bir gün boyunca dünyada kimsenin dilek dilemeyeceği güvenli bir yerde bekletmesini söyler. Dilek küresi bir tek dünyanın yaydığı enerji ve elementler sayesinde şarj olabilmektedir. Selena dilek küresini alarak dünyaya ışınlanır ve Selin, Leyla ve Nazlı’nın odasında saklamaya karar verir. Ancak Hades’in yönlendirmesi ile kızların odasına giren Kıvılcım’ın dilek dilemesi üzerineistekleri gerçekleşir ve Tamara’nın yeniden dünyaya dönmesi ile tüm dengeler değişir…

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #24 : Nisan 19, 2008, 02:43:37 ÖÖ »

68. Bölüm Özeti

Selena’nın araba kullandığını fırsat bilen Hades, Selena’ya kumpas kurarak arabayla Fitnat’a çarpmasına neden olur. Fitnat’ın şikayetçi olması üzerine Selena tutuklu yargılanmak üzere cezaevine atılır. Hapse atılan Selena hapishanedeki sıkı denetimden dolayı ışınlanamayıp
Ütopya’daki toplantıya gidemeyince zor durumda kalır. Selena’nın başka bir şehirdeki cezaevine gönderileceğini öğrenen Burak Fitnat’ı şikayetini geri alması için ikna etmeye çalışır.

Ozan ve Selin’i ayırmak için uğraşan Kıvılcım kaleyi içten fethetmek için Ozan’ın ailesini yemeğe davet edip Selinler’i evden göndermeye çalışır.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #25 : Nisan 19, 2008, 02:43:47 ÖÖ »

69. Bölüm Özeti

Haftanın birincisi seçilen Selena, ödül olarak Hades’in görünür olmasını diler. Hades görünür olduğu için kötülük yapamaz ve insanlar kılığından dolayı Hades’le dalga geçerler. Aslı’nın Müstesna’yı sürekli aşağılamasına bir son vermek isteyen Selin, Leyla ve Nazlı kardeşler Selena’dan yardım isterler. Selena Aslı ile Müstesna’nın rollerini değiştirerek Aslı’ya unutamayacağı bir ders verir. Sabah uyandığında kendisini Müstesna’nın yerinde bulan Aslı evin hizmetçisi olduğunu kabullenemez bir türlü ve kendisinin evin hanımı olduğuna herkesi inandırmaya çalışır.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #26 : Nisan 19, 2008, 02:43:59 ÖÖ »

70.BÖLÜM ÖZETİ:

Selin ve Leyla ‘Osmanlı Dönemi’ konulu ödevlerini yapabilmek için Selena’dan yardım isterler. Selena zaman kristalini kızlara vererek asla suya düşürmemelerini sıkı sıkıya tembihler.Selin ve Leyla, Selena’nın kendilerine verdiği zaman kristali sayesinde ödevlerini yaparlarkenkötülük peşinde olan Hades zaman kristalinin suya düşmesine neden olur. Kristalin suya düşmesi ile zaman ayarları bozulur ve tüm sayaçlar 1877-1878 Osmanlı Dönemi’nde durarak tüm dünyanın gerilemesine Osmanlı Dönemi’ne geri dönmesine neden olur…

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #27 : Nisan 19, 2008, 02:44:10 ÖÖ »

71. Bölüm Özeti

Haftanın birincisi seçilen Hades’e insanların karakterlerini değiştirebilme sihri verilir. Elindeki gücü kötüye kullanmak için vakit kaybetmeyen Hades ilk önce Burak’ın karakterini değiştirerek onu kabadayı, kıskanç birine dönüştürür. Bir anda kaba saba bir adama dönüşen Burak, Selena da dahil olmak üzere etrafındaki herkesi şaşkına çevirir.

Honos Selena’ya önemli bir görev verir. Bir süreliğine Battal Gazi’yi ütopyadan uzaklaştırıp
Dünya’da saklamasını ister. Selin, Leyla ve Nazlı’nın odasında sakladıkları Battal Gazi ellerinden kaçıp sokağa çıkınca başlarına gelmedik kalmaz.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #28 : Eylül 15, 2008, 07:08:44 ÖS »

72. Bölüm Özeti

İstediği kişilerin yaşlarıyla oynayabilen Selena Hades’i küçük bir çocuğa çevirerek ona unutamayacağı bir ders vermeye karar verir. Küçük bir çocuğa dönüşen Hades, çocuk dilendirme çetesinin eline düşünce başına gelmedik kalmaz.

Bir süredir çocuk olmaktan sıkılan ve bir an önce büyüyüp ablaları gibi olmak isteyen Nazlı
Selena’dan kendisini büyütmesini ister. Selena Nazlı’yı büyüterek istediği yaşa getirir. İlk başlarda büyümenin tadını çıkaran Nazlı bir süre sonra çocukken daha mutlu olduğuna karar verip eski yaşına geri dönmek ister. Fakat Selena’dan yaş değiştirme sihrinin tek kullanımlık olduğunu öğrenince eski yaşına geri dönememenin korkusunu yaşar.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #29 : Eylül 15, 2008, 07:08:56 ÖS »

73. Bölüm Özeti

Hades, Ütopya’nın ‘Gizli Sihirler Odası’ndan “Kopyalama sihiri” ni çalar ve Ütopya lideri yüce Honos’un aynısından bir kopya yapar. Fakat bu kopya Hades’le işbirliği içinde olan kötülük sever bir Honos’tur. Hades, gerçek Honos’u da bir yere kapatır.

Aslı kocası Ekrem’in Amerika’ya iş gezisine gitmesini fırsat bilerek Selin, Leyla ve Nazlı’yı evden kovar. Bunun üzerine kızlar Selena’dan yardım isterler. Selena da “ben de kalabilirsiniz” deyip kızları evine götürür.

Fitnat okul parasının yatmadığını söyleyerek kızların okuldan atılmasına karar verir.
Kızlar iyice zor durumda kalmışlardır.

Hades, kopya Honos’la birlikte dünyayı hatta evreni tehlikeye atacak kötülük dolu hareketlere girişirler. Selena durumu bilmediği için Honos’a kırılır. Onun bu değişimi karşısında üzülmektedir.

Bu arada Burak, Selena’yı evlilik konusunda sıkıştırmaktadır. Selena hem kızların giderleri hem de okul taksitleri için para bulmak zorundadır. Fakat parayı sihirle elde etmek yasak olduğu için çalışmalıdır. Ve kızlarla birlikte bir kafede çalışmaya başlar. Ama işler umduğu gibi gitmemekte, terslikler yaşamaktadırlar.

Sayfa: 1 [2] 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2006-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Çamlık| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| Arsiv|youtube||kurtlarvadisi|xml| archive|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM