>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular: .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 12, 2008, 04:17:56 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sessiz Fırtına Bölüm Özetleri  (Okunma Sayısı 350 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 23

« Yanıtla #15 : Şubat 06, 2008, 08:09:16 ÖS »

Sessiz Fırtına 13.Bölüm Özeti

Deniz’den vazgeçemeyeceğini anlayan Yiğit ilişkisine kaldiği yerden devam etmek için büyük çaba harcar.Gazeteci Pinarin bir gecelik iliski yasadigi Yiğitin pesini birakmaya niyeti yoktur. Dilara’nin gidişiyle sarsilan İzzet’i aci ve korku dolu günler beklemektedir.Çetin Deniz’i Yiğit’ten bir an önce uzaklaştırrmaya çalisir. Sonunda Sancaktar’larin kapisina gelen Hikmet gergin anlar yasar. Hikmet’in varligi İbo’yu çildirtmaktadir. Başini yine derde sokan Bahadir, içine düstüğü durumdan kurtulmak için şeytani bir plan yapar. Aldigi yeni kararlar Deniz’i Çetin’le karsi karsiya getirir.Deniz tekrar kendisiyle birlikte olmak isteyen Yiğit’e ne cevap verecek?
Bahadir’in İzzet’i de etkileyecek yeni planı ne? Hikmet intikam için bu kez hangi adimi atacak?Deniz’in Çetin’den isteyecegi önemli şey ne?
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #16 : Şubat 16, 2008, 02:28:37 ÖÖ »

Sessiz Fırtına 14.Bölüm Özeti

Deniz’den büyük sürpriz

Deniz ile Çetin’in konuşmalarını duyan Yiğit çok önemli bir gerçeği öğrenir. Hikmet’in Rengin ile yakınlaşması Orhan’ın büyük tepkisine neden olur. Rengin abisi Yiğit’le Hikmet’i tanıştıracağı anı heyecanla beklemektedir. Hazal’ı küstürüp kendinden uzaklaştıran Barut, vicdan azabı çekmektedir. Suç Araştırma Merkezi’nden ayrılan Deniz sürpriz bir iş teklifi alır. Çetin, Deniz’i Yiğit’ten vazgeçirmek için yeni bir yol dener. Yiğit yeraltı dünyasının önde gelen adamlarıyla yaptığı toplantıda herkesi ayağa kaldıracak bir açıklamada bulunur. Bahadır, İzzet’in sağlık durumunun kritik bir hal almasından faydalanmaya çalışır. Deniz, Yiğit’i çok şaşırtacak bir adım atar.
Yiğit, Çetin hakkında hangi gerçeği öğrenecek? Deniz’e gelen yeni iş teklifi ne? Yeraltı dünyası Yiğit’e niye tepki gösterecek? Deniz, Yiğit’e nasıl bir öneride bulunacak?
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #17 : Şubat 21, 2008, 04:38:48 ÖS »

Sessiz Fırtına 15.Bölüm Özeti

Tehlike çanları Deniz için çalıyor!

Aksiyon ve aşkın iç içe geçtiği sevilen dizi Sessiz Fırtına’nın heyecan ve sürprizlerle dolu yeni bölümü bu gece ekranlarda.
Deniz’in yaptığı evlenme teklifi Yiğit’i çok şaşırtır. Hikmet’in tanışmaya gelmemesi Yiğit ile Rengin’in arasını açar. Yeraltı dünyasının Yiğit’e olan tepkisi artarak devam eder ve tehlikeli bir noktaya varır. Kuzeni Orhan yüzünden zor durumda kalan Hikmet, çok önemli bir konuda Rengin’den yardım istemek zorunda kalır. Yaptığı sürpriz bir görüşme Deniz’i geçmişinin izleriyle karşı karşıya bırakır. Rana’nın bebeği ve eşiyle ilgili yaşadığı sorunlar bütün aileyi telaşlandırır. Bahadır tehlikeli bir işbirliği içine girer. Barut Hazal’ın aşkına daha fazla kayıtsız kalamayacağını anlar. Deniz gerçek kimliğinin ortaya çıkma tehlikesiyle karşı karşıla kalır…
Yiğit Deniz’den gelen evlenme teklifini kabul edecek mi? Rengin Hikmet’in yardım isteğine karşılık verecek mi? Yasa dışı işleri bırakmak için mücadele eden Yiğit’i bekleyen tehlike ne?
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #18 : Şubat 28, 2008, 11:08:49 ÖS »

Sessiz Fırtına 16.Bölüm Özeti

Yiğit ile Deniz nikah için gün sayıyor!

Aksiyon ve aşkın dizisi Sessiz Fırtına, sürpriz gelişmelerle dolu yeni bölümüyle bu gece ekranlarda.
Deniz’in gerçek kimliğini öğrenen Pelin büyük bir şaşkınlık yaşar. Yiğit ameliyata girmek üzere olan İzzet’le hayati bir konuşma yapar. Rengin’in Hikmet’le görüşmeye devam etmesi Yiğit’i çok kızdırır. Rengin’in şoförlüğünü yapmak istemeyen İbo malikaneden ayrılmak istemektedir. Deniz Rengin’i korumak için tehlikeli bir adım atar. Yiğit yasa dışı ilişkilerinden kurtulmak için bir operasyon daha organize etmek zorunda kalır. Yiğit’ten yüz bulamayan gazeteci Pınar Sinus Holding’e savaş açar. Hamileliği riskli ilerleyen Rana’nın tedavi için yurtdışına gitmesi gerekmektedir. Bahadır başını umulmadık bir belaya sokar. Nikah için hazırlıklarını tamamlayan Deniz ile Yiğit’i evlilik heyecanı sarar…
Deniz’in sırrını öğrenen Pelin ne yapacak? Yiğit yasa dışı dünyayla hesabını kapatabilecek mi? Rengin’e küsen İbo Yiğit’ten ne isteyecek? Yiğit ve Deniz evlenebilecek mi?
diloş
Yönetim Kurulu Üyesi

BAŞARI: 12

« Yanıtla #19 : Mart 08, 2008, 11:13:45 ÖÖ »

BASIN BÜLTENİ - 17. BÖLÜM
Yiğit ve Deniz namlunun ucunda!
Aksiyon ve aşkı ustaca harmanlayan dizi Sessiz Fırtına, heyecan ve sürprizlerle dolu yeni bölümüyle bu gece ekranlarda.
Yiğit nikah gecesinin tadını kaçıran Bahadır'a karşı öfke içindedir. Bahadır'ın yarattığı yeni sorun, Almanya'ya gitmek üzere olan Rana'yı da zor durumda bırakır. Rana'yı unutmaya çalışan Barut, Hazal'la daha sık görüşmeye karar verir. Pelin gerçek mesleğini öğrendiği Deniz'in ağzından laf almaya çalışır. Hikmet Deniz'in tehdidinden sonra Rengin'den uzaklaşmak zorunda kalır. Rengin ve İbo'nun arası düzelmeye başlar. Yiğit yeraltı dünyasına söz verdiği son operasyonu gerçekleştirir ama Şahin Yiğit'in peşini bırakmaya niyetli değildir. Yiğit'in karanlıktan kolayca çıkamayacağını anlayan Deniz sorunu çözmek için çok riskli bir hamlede bulunur…
Yiğit Bahadır'a nasıl bir tepki gösterecek? Yiğit ve Deniz'i bekleyen büyük tehlike ne? Deniz'in Yiğit'in karanlık işlerine karışması nasıl bir sonuç doğuracak?
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #20 : Mart 14, 2008, 03:38:43 ÖS »

Sessiz Fırtına 18.Bölüm Özeti

Deniz tehlikeli bir sürprizle karşılaşıyor!
Aksiyon ve aşkın dizisi Sessiz Fırtına, heyecan ve duygusal sürprizlerle dolu yeni bölümüyle bu gece ekranlarda.
Yapılan son sevkıyatta silahların yakalanması yeraltı dünyasındaki bütün dengeleri altüst eder. Şahin polis baskını nedeniyle Yiğit’i suçlamaktadır. İhbarı kimin yaptığı konusunda Yiğit’in kafası karışır. Barut, Hazal’ın aşkını görmezden gelemez. Rengin ve İbo’nun arası şaşırtıcı bir şekilde düzelmektedir. Bütün çabalarına karşın Rengin’i unutamayan Hikmet, Deniz’e karşı atağa geçer. Yiğit tarafından tamamen dışlanan Bahadır, İzzet’le yine işbirliği yapmaya karar verir. Deniz’in gerçek kimliğini öğrenen Pelin Yiğit’le baş başa kalmak için her fırsatı kollamaktadır. Yiğit ile çıktığı yemekte Deniz’i çok tatsız bir sürpriz beklemektedir…
Yeraltı dünyasıyla arası açılan Yiğit’i nasıl bir mücadele bekliyor? Hikmet’in Deniz’e karşı yaptığı plan ne? Deniz geçmişiyle nasıl yüz yüze gelecek?
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 25

gülümse kaderine

« Yanıtla #21 : Mart 17, 2008, 10:17:55 ÖÖ »

Sessiz Fırtına 19.Bölüm Özeti

Deniz geçmişiyle yüz yüze geliyor

Yapılan son sevkıyatta silahların yakalanması yeraltı dünyasındaki bütün dengeleri altüst eder. Şahin, polis baskını nedeniyle Yiğit’i suçlamaktadır. İhbarı kimin yaptığı konusunda Yiğit’in kafası karışır. Barut, Hazal’ın aşkını görmezden gelemez. Rengin ve İbo’nun arası şaşırtıcı bir şekilde düzelmektedir. Bütün çabalarına karşın Rengin’i unutamayan Hikmet, Deniz’e karşı atağa geçer. Yiğit tarafından tamamen dışlanan Bahadır, İzzet’le yine işbirliği yapmaya karar verir. Deniz’in gerçek kimliğini öğrenen Pelin, Yiğit’le baş başa kalmak için fırsat kollamaktadır. Yiğit ile çıktığı yemekte Deniz’i çok tatsız bir sürpriz beklemektedir.
Yeraltı dünyasıyla arası açılan Yiğit’i nasıl bir mücadele bekliyor? Hikmet’in Deniz’e karşı yaptığı plan ne? Deniz geçmişiyle nasıl yüz yüze gelecek?

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2006-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Çamlık| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| Arsiv|youtube||kurtlarvadisi|xml| archive|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM