>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular: .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 16, 2008, 12:21:38 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Sessiz Firtina Sohbet Bölümü  (Okunma Sayısı 67 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 23

« : Mart 26, 2008, 01:14:05 ÖS »

Dünkü Finali hic begenmedim..Gercekten izledigim en sacma finaldiyebilirim..Dizinin sonunda ikisi de öldü var mi böyle birsey? Sırıtan Sırıtan
buckel
hepdizi kelebeği

BAŞARI: 31

« Yanıtla #1 : Mart 26, 2008, 02:02:11 ÖS »

Diziyi nie bukadar çabuk bitirdilerki?? oysa tutulan bi dizi diye biliyordum ben.. bide sonunda başkahramanların öldüğü finallerden nefret ederim..

sakincali
Bölüm Sorumlusu

« Yanıtla #2 : Mart 26, 2008, 03:21:44 ÖS »

benimde  begenerek seyrettigim bir diziydi her nakadar arzum onani  bu role yakistiramadim cok agir kalmis  bu role  sonunu bende  hic begenmedim sacma  geldi

SEHITLER OLMEZZ!!  VATAN BOLUNMEZZZ
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #3 : Mart 26, 2008, 04:18:48 ÖS »

Diziyi nie bukadar çabuk bitirdilerki?? oysa tutulan bi dizi diye biliyordum ben.. bide sonunda başkahramanların öldüğü finallerden nefret ederim..
evet dizi tutulmusdu ama erken petekkaya dizinin aldigi raitingi begenmedi icin , dizinin yayindan kaldirmasini istedi ..Heralde Sessiz Firtina Binbir Gece yi gececegni sandi ama öyle birsey olmicagi ztn belli ..Binbir Gece ve Yaprak Dökümü raiting rekorlari gecen ve kiran diziler
ama sessiz firtina 5inci oliyordu hep ,bence bu zamanda oda gayet iyi bir izlenme orani ,yazik oldu diziye emek verenlere ve izliyeceler ..
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #4 : Mart 26, 2008, 04:19:37 ÖS »

benimde  begenerek seyrettigim bir diziydi her nakadar arzum onani  bu role yakistiramadim cok agir kalmis  bu role  sonunu bende  hic begenmedim sacma  geldi
madem bitirceklermis ,ozaman en azindan mutlu veya acik bir son yaparsin ama ikisininde ölmesi ve  ordabitmesi gercekten tuhafdi.. Sırıtan
AvanTgarde
Yönetim Kurulu Başkanı

« Yanıtla #5 : Mart 26, 2008, 04:23:48 ÖS »

Bu arada Sessiz Firtina Final Bölümünü izlemek isteyenler online dizi izle kisminda seyredebilir..
buckel
hepdizi kelebeği

« Yanıtla #6 : Mart 27, 2008, 03:04:04 ÖÖ »

desenizne bu erkan petekkaya kendini bişi zannetmeye başlamış, geçsin bunları ben onun aynalı tahir hallerini bilirim be.. dünkü çocuk yani..

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2006-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Çamlık| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| Arsiv|youtube||kurtlarvadisi|xml| archive|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM