buckel
BAŞKAN

BAŞARI: 31
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 01, 2008, 04:02:34 ÖÖ » |
|
Oğuz:Hadii Leyla:Gitme dur korkma rezalet çıkaracak değilim sadece seni görmek istedim ama beraber gelmişsiniz biri kocam biri kardeşim diyordum inanamıyordum gözümle gördüğüm iyi oldu Oğuz:Yürü Leyla:Necla bak bana Oğuz:Hadiii! Leyla:O bana tecavüz etti ben istemedim evlenmekte istemedim evlendik işte.. Oğuz:Yeter! hadi Leyla:Niye yaptın Necla? ben sana birşey yapmadım ama sen benm kardeşimi aldın Necla: Sus.. Leyla:Neclayı aldın götürdün evcilik oyunlarımızı masal kitaplarımızı yastık kavgalaımızı da çocukluk anılarımızı da götürdün herşeyimi aldın çocukluğumu bıraksaydın bari Necla bak bunu bıraktın bir tek hiç çıkartmıyorum bak hep giyiyorum çok yakışıyor bana Oğuz:Gidelim artık Leyla:Gitmeyin oturalım hatta Ceydayı da çağıralım kadro tamamlansın Oğuz:Kes sesini Leyla:Niye istemiyorsun senin çocuğunu taşıyor o kadın! Oğuz:Ne diyorsun sen be Leyla:İlişkileri var hiç bitmedi herkes biliyor Ferhunde abla, Fikret abla, annem bir sen uyuyorsun aptal Oğuz:Bana bak Leyla:Yaman beyin niye taktı kafayı ha niye uğraşıyor ha niye niye?? Oğuz:Delirmiş bu kafayı yemiş Neclaaaa.. Rahat bırak bizi manyak rahat bırak Necla neclaa duuur dur bekle ya yalan söylüyor inandın mı yoksa yalan Necla yalaan Necla:Bırak Beniii Oğuz:Yaa görmüyor musun uçmuş delirmiş ne dediğini bilmiyor saçmalıyor Neclaa Necla:Sakın gelme sakın!
|