>hepdizi.com<  YerLi •  Yabancı Dizi  Paylaşım Platforumu >hepdizi.com<
Duyurular: .:. Portal .:. Youtube Video .:. Canlı Tv .:. Radyo&Sohbet .:. Oyunlar .:. Program İndir

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ekim 13, 2008, 11:57:14 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ekstra

Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Heroes 2. Sezon Bölüm Özeti  (Okunma Sayısı 102 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

BAŞARI: 25

gülümse kaderine

« : Haziran 18, 2008, 06:26:15 ÖS »

Heroes 1. Bölüm Özeti

Mohinder eve döndüğünde Sylar’ı onu beklerken bulur. Molly uyumakta, Maya mutfakta kahvaltı hazırlamaktadır. Maya gücüyle ilgili yardım isterken Sylar, Shanti Virüsü’nün yetenekleri silip silemediğini sorar. Sylar Suresh’e silah çeker ve Suresh ve Claire’in kanından örnekler ister. Maya bu sayede Sylar’ın gerçek yüzünü görür.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #1 : Haziran 18, 2008, 06:26:32 ÖS »

Heroes 2. Bölüm Özeti

New York’ta Angela, Matt ve Nathan’a 30 yıl önce olanları anlatır. Adam dünya nüfusunun yok edilmesi gerektiğine karar vermiştir. “Şirket”in kurucuları da onu hücreye kilitlemiştir. Angela Adam’ı durdurmak için başına bir kurşun sıkmaları gerektiğini söyler. Hemen ardından, Matt’in zihnine, mecbur kalırsa Peter’ı da vurmasını istediğine dair bir düşünce yollar.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #2 : Haziran 18, 2008, 06:26:43 ÖS »

Heroes 3. Bölüm Özeti

Adam’la Peter Primatech’e gelir. Zaman durunca Peter, Hiro’nun da orada olduğunu anlar. Peter, Adam’la birlikte virüsü engellemeye çalıştıklarını anlatır ve ardından Hiro’ya elektrik vererek onu bayıltır. Adam uzanıp eski kılıcını geri alır.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #3 : Haziran 18, 2008, 06:27:46 ÖS »

Heroes 4. Bölüm Özeti

Sandra, Claire’den öne çıkıp “Şirket”in sırlarını ifşa etmemesi için yalvarır. Bu arada Bob, Elle’e Claire’i kışkırttığı için çıkışır ve ona artık saha görevi vermeyeceğini söyler. Elle, Noah’ı hücresinde ziyaret edip çocukken babasının ona neler yaptığını öğrenmeye çalışır. Bob gelip sohbetlerini böler ve Claire’i konuşursa susturmak zorunda kalacaklarını söyler.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #4 : Haziran 18, 2008, 06:28:16 ÖS »

Heroes 5. Bölüm Özeti

Micah, Niki’yi Monica’yı kurtarmak için süper gücünü kullanmaya ikna etmeye çalışır ama Niki ona virüs yüzünden gücünü kaybettiğini anlatır. Yine de ona yardım etmek için yola koyulurlar. Primatech’te Peter ve Adam koridorlarda dövüşerek virüse ulaşmaya çalışır. Kilitli bir kasaya vardıklarında Peter Adam’la ilgili şüphelerini dile getirir ama kasayı yine de açar.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #5 : Haziran 18, 2008, 06:29:11 ÖS »

Heroes 6. Bölüm Özeti

Mohinder, Sylar, Molly ve Maya’yı Isaac’ın çatı katındaki laboratuvarına götürür. Bob’un odasında Elle çatı katında olanları şirketin gizli kameralarından izler. New Orleans’ta bir çete elemanı evi içinde Monica’yla birlikte yakmak için hazırlanmaktadır. Micah gücünü kullanıp GPS sisteminden kuzenini bulmasını ister.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #6 : Haziran 18, 2008, 06:29:37 ÖS »

Heroes 7. Bölüm Özeti

Nathan ve Matt, Teksas’taki Primatech tesislerinin önüne gelir. Hiro onları gördüğüne çok sevinir. Bu arada California’da Claire babasının arşivini toparlarken West gelip onu gerçekleri basına açıklamaktan vazgeçirmeye çalışır. Kızan Claire ona kendi dosyasını verir ve gözyaşları içinde kovar. Arkasını döndüğünde babasının öbür kapıdan girdiğini büyük bir şaşkınlık içinde görür.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #7 : Haziran 18, 2008, 06:30:10 ÖS »

Heroes 8. Bölüm Özeti

Isaac'in çatı katında Molly, Alejandro’nun fotoğrafına bakar ve Maya’ya onun hiçbir yerde olmadığını söyler. Suresh Sylar’a ona virüsü “Şirket”in bulaştırdığını söylerken Maya, Sylar’ı kardeşini öldürmekle suçlar. Sylar’ın yanıtı... Maya’yı vurup öldürmek olur ve ardından Suresh’ten iyileştirici kanı ister.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #8 : Haziran 18, 2008, 06:30:28 ÖS »

Heroes 9. Bölüm Özeti

Noah, “Şirket”in ona Claire’in kanından enjekte ettiğini ve kanın onu iyileştirdiğini açıklar. Claire’den “Şirket”i ifşa etme planından vazgeçmesini ister. “Şirket”e dönmeyi kabul etmiş, karşılığında kimseye zarar verilmeyeceğinin teminatını almıştır. Noah aileden özür diler. Evden çıktığında Bob onu beklemektedir.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #9 : Haziran 18, 2008, 06:32:23 ÖS »

Heroes 10. Bölüm Özeti

Peter kasayı açar ama Adam içeri girmek üzereyken Hiro ortaya çıkar. Peter Hiro’yu bayıltır ve Adam virüs şişesini ele geçirir. Matt gelip Peter’ın zihnine girmeye çalışır. “Hiro’yu bırak ve Adam’ın peşinden git,” der. Peter Matt’i etkisiz hale getirir ama Nathan ortaya çıkıp Peter’ı baştan beri yanlış yolda olduğuna ikna eder. Kasa dairesinde Adam’ın bir elinde virüs şişesi, diğerinde Hiro’nun boğazına dayanmış kılıç vardır.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #10 : Haziran 18, 2008, 06:34:12 ÖS »

Heroes 11. Bölüm Özeti

Peter kasa dairesine doğru koşarken Adam ölümcül virüsle dolu şişeyi elinden bırakır. Peter gücünü kullanarak şişenin yere çarpmasını önler. Matt ve Nathan gelirken Hiro ile Adam ortadan kaybolur. Peter virüs şişesini eline alır ve nükleer yeteneğini kullanarak virüsü imha eder.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #11 : Haziran 18, 2008, 06:36:03 ÖS »

Heroes 12. Bölüm Özeti

Suresh, Maya’ya Claire’in kanından enjekte eder. Maya hayata dönerken Elle ortaya çıkar. Elle’le Sylar birbirlerine saldırır ama Sylar, Claire’in kanıyla dolu enjektörü alıp kaçmayı başarır. New Orleans’ta çete elemanı binayı tutuşturur ve Monica’yı ölüme terk eder. Dışarıda Niki adamı durdurur ve ona saldırır. Sonra binaya koşup Monica’yı kurtarır ama içeride mahsur kalır ve bina infilak eder.

prenseslerin gülleri
Yönetim Kurulu Başkanı

gülümse kaderine

« Yanıtla #12 : Haziran 18, 2008, 06:36:13 ÖS »

Heroes 13. Bölüm Sezon Finali Özeti

Yamagato Endüstri’de Hiro, Ando’ya Adam Monroe’nun artık kimseye zarar veremeyeceğini söyler. Çünkü Hiro onu diri diri gömmüştür. Odessa’da Nathan, kalabalık bir basın ordusuna uçabildiğini söylemek üzereyken bir suikastçı tarafından göğsünden vurulur. Üçüncü Cilt başlarken Pandora’nın Kutusu açılmıştır. Sylar, Claire’in kanını kendine enjekte eder ve güçlerine yeniden kavuşur.

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.6 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks

2006-2008 © Copyright Tüm Hakları Saklıdır.İzinsiz Kopyalanamaz.

Webmaster :PaRDuS İletisim: numan@camlik.eu
Çamlık| Wap2| imode|Sitemaps| Urllist| Sitemaps2|Archives| İçeriK| Arsiv|youtube||kurtlarvadisi|xml| archive|

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM